Winnaar The Voice of Holland deelt verschrikkelijk nieuws
Connect with us

Meest bekeken

Winnaar The Voice of Holland deelt verschrikkelijk nieuws

De vorige winnaar van The Voice of Holland, Dani van Velthoven, deelt verschrikkelijk nieuws mee op zijn Instagram. Hij zegt dat dit de donkerste week in zijn leven is.

Dani twijfelde aanvankelijk om het bericht te plaatsen. Hij wilde zijn verdriet niet herleiden tot een banaal Instagrambericht. Maar omdat ook zijn volgers zijn vriend Azad kennen, wilde de zanger hen toch informeren.

Dani schrijft: “Deze week heeft de wereld de liefste persoon die ik ooit heb ontmoet verloren. Hij was mijn soulmate. Ik probeer te geloven dat er iets is na de dood. Een plaats waar hij geen pijn meer heeft.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANY (@danybluemusic)

Geaardheid

De zanger geeft aan dat hij nu even tijd nodig heeft om het verlies te verwerken. Dani maakte voor zijn optreden in The Voice of Holland bekend dat hij wil zingen voor de mensen die niet aanvaard worden vanwege hun geaardheid.

Dani vertelde indertijd: “Mijn allereerste vriendje kwam uit Syrië. Toen heb ik voor het eerst meegemaakt hoe het is om homo te zijn in een Midden-Oosterse gemeenschap. Ik vond het zo verschrikkelijk, het greep me heel erg aan. Hij was onterft, later was hij met een meid verloofd. Waardoor ik heel erg geïnspireerd raakte van ’wow, er zijn zoveel mensen met zo’n verhaal, die wil ik helpen, dat ze weten dat ze niet alleen zijn’.”

Azad moest zijn land ontvluchten vanwege zijn geaardheid. Daar is homoseksualiteit zelfs illegaal. Azad zei in het programma nog: “Ik mis mijn land, ik mis mijn familie, ik mis mijn stad.”

Meest bekeken

Lil Kleine en Jaimie Vaes reageren op vechtpartij: ’Wij houden erg veel van elkaar’

Het nieuws dat Lil Kleine afgelopen weekend op Ibiza is gearresteerd in verband met een vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes sloeg in als een bom. Na twee nachten in een cel te hebben doorgebracht, kreeg de rapper dinsdag te horen dat de zaak geseponeerd is. Het koppel reageert nu voor het eerst op de gebeurtenissen.

„Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan, worden deze onder een vergrootglas gelegd”, laat het stel in een statement aan Shownieuws weten.

Wel wil Lil Kleine zijn excuses aanbieden voor alle commotie, zo blijkt uit hun reactie. „Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.” Het koppel vraagt bovendien om rust, zodat zij ’de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven’. „Wij houden erg veel van elkaar.”

De rapper zou zijn verloofde Jaimie Vaes hebben mishandeld in een suite van het gloednieuwe Oku Hotel. Bebloed en gewond meldde zij zich volgens ooggetuigen midden in de nacht bij de receptie, waarna een receptiemedewerker de politie waarschuwde en Lil Kleine gearresteerd werd. Maandag werd hij voorgeleid en voorlopig vrijgelaten. Dinsdag werd bekend dat de Spaanse Officier van Justitie heeft besloten de zaak onvoorwaardelijk te seponeren bij gebrek aan bewijs.

Koen Kardashian, een van de beste vrienden van Jaimie reageerde dinsdag ook op vermeende mishandeling en de bemoeienis van mensen op sociale media die van mening zijn dat Vaes Lil Kleine zou moeten verlaten. „Het is makkelijk om vanaf de buitenwereld te oordelen. Het is makkelijk om te zeggen: ga weg en kies voor jezelf. Maar niemand kent de waarheid en de pijn waar zij in zit”, schrijft hij. „ Laten we niet vergeten dat uiteindelijk alleen zij weet wat de waarheid is.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sarah vereeuwigt liefde voor André Hazes op heel bijzondere wijze

André Hazes en Sarah van Soelen zijn stapelverliefd op elkaar. De knappe influencer steekt haar liefde voor de zanger niet onder stoelen of banken. Nu draagt ze zijn initiaal voor altijd bij zich. Deze variant is heel mooi om te zien.

Sarah liet de ‘A’ van André op haar nagel zetten. Dat toont ze in haar Instagram Stories. De influencer maakt er verder niet al te veel woorden aan vuil. De foto spreekt voor zich. Op Ibiza had ze eerder al eens een sjaaltje aan met een grote letter ‘A’ erop.

Toen bekend raakte dat André zijn verloofde Monique verlaten had voor de jongere Sarah, was ze meteen de meest gehate vrouw van Nederland. Ze kreeg zelfs bedreigingen en kreeg dag en nacht beveiliging. Dat vertelt de zanger in een interview met Veronica Superguide.

André geeft echter aan dat Sarah dit wel kan hebben. “Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan”, klinkt het.

nagel van Sarah met A erop

Doorgaan met lezen

Celeberties

Schilderij van Samantha ‘Barbie’ de Jong en vriend lijkt verdacht veel op die van vorige vriend!

Het leven van Samantha de Jong aka Barbie is een behoorlijk bewogen leven kunnen we wel stellen. Ze is onlangs haar vriend verloren door nog onbevestigde redenen. Een paar weken na de begrafenis van Gelmore, haar vriendje waarvan ze een tattoo in koeienletters op haar borst heeft, heeft ze een nieuwe vriend gevonden. De ware, zo zegt ze zelf. En de blondine houdt van mooie spulletjes, dus heeft ze een schilderij laten maken welke we al eerder op deze site voorbij zagen komen.

Het is een schilderij waarop veel onsamenhangende dingen te zien zijn die een soort geheel moeten vormen. We zien bijvoorbeeld 3 kleffe foto’s van de twee, een roulettetafel, een horloge of klok , een dollar briefje en de pier in Scheveningen. Maar dit prachtwerk heeft ze al eerder laten maken, zo blijkt.

Barbie maakt dezelfde schilderijen voor haar vriendjes!

Voor Gelmore, degene waar ze de tattoo van heeft genomen, heeft ze bij dezelfde maker ook al zo’n kunstwerk laten maken. Deze is overigens wel héél anders dan die voor haar nieuwe vriendje, Dave. We zien bijvoorbeeld naast een 1 dollar-briefje ook een schitterend 100 dollar-briefje. Geen klok, roulettetafel of pier in Scheveningen maar stukjes gras en wat water. Of deze twee nu beide in de woonkamer hangen of dat de een de ader heeft vervangen weten we niet. We hopen op geen van beide:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending