Wist je dit al: Dit is dé man die Maxima voor Willem Alexander heeft verlaten!
Connect with us

Meest bekeken

Wist je dit al: Dit is dé man die Maxima voor Willem Alexander heeft verlaten!

Maxima en Willem Alexander zijn eerlijk gezegd toch wel een prachtig koppel. Het verhaal gaat dat toen ze de Koning, toen nog prins, tegen het lijf liep, ze nog een relatie had met Dieter Zimmerman, een graficus bij een advertentiebureau. In het begin van de relatie met de toenmalige prins stond haar naam nog op de brievenbus van hun huis in New York. Hij beweert zelfs dat ze hem bedrogen heeft. Ze zou in eerste instantie niet geweten hebben dat de prins een troonopvolger zou geweest zijn, dat zou hij expres gedaan hebben zodat ze niet dáár voor viel. Maar Story komt nu toch wel met een opmerkelijk verhaal op de voorpagina van hun nieuwe blad.

Maxima voor het geld bij Willem Alexander?

Op de voorpagina van de nieuwe uitgave staat namelijk in koeienletters ‘Maxima trouwde Willem Alexander voor het geld’. Een of andere historicus zou dat beweren. Wat hier allemaal van waar is zullen we natuurlijk nooit te weten komen.

Het enige dat wij zien is een stel dat erg gelukkig is met elkaar en drie fantastische kinderen ter wereld heeft gebracht. Een volger reageert op sociale media terecht met: “Walgelijke aanname over de beweegredenen van de Koningin om met de Koning te trouwen. Als dat zo was, hadden we al lang gezien dat het toneelspel was en is. Ik vind het een leuk gezin!”

Celeberties

Zien: Evert Santegoeds haalt keihard uit naar Fred van Leer!

Vorige week zondag probeerde Fred van Leer zichzelf nog van het leven te beroven, nu ligt hij in de clinch met Evert Santegoeds. De stylist zou namelijk hebben ontkend dat hij een interview heeft gegeven aan de Privé-baas. In een video smijt hij het weekblad door zijn kamer heen. Hij zou voornamelijk boos zijn om de volgende tekst: “Fred van Leer is nog altijd dat ongelukkige eenzame jongetje uit Alblasserdam” weet roddelsite Ditjes en Datjes te vertellen. In de uitzending van Shownieuws zegt de Privé-baas er het volgende over: “Ja, dat gaat me aan het hart, want aan dat blad wordt elke week keihard gewerkt.” Toch ontkent de stylist een interview te hebben afgegeven, maar daar heeft Evert het volgende over te zeggen tijdens de aflevering op nationale televisie.

Gesprek tussen Fred van Leer en Evert Santegoeds

Hij zegt: “Afgelopen woensdag belde hij me, ik herken zijn nummers niet eens. Het is iemand met wie ik niet heel veel te maken heb en ook niet ken eigenlijk. Alleen van één groot feest, waar ik hem wel eens gesproken heb. Toen kreeg ik: ‘Wil je me bellen? Fred.’ Ik dacht nog: welke Fred? Ik kon me niet voorstellen dat het deze Fred was. Hij was het wel. Ik heb hem vervolgens vier keer aan de lijn gehad omdat we elke keer verbroken werden. Elke keer ging hij door met het vertellen van zijn verhaal. Hij wilde dat ik één ding heel goed zou weten, namelijk waarom hij in die Bouwman-kliniek terechtgekomen was.”

Los in Shownieuws

Fred van Leer zou hem dankbaar geweest zijn voor het interview: “Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet!” zou hij nog in een gesproken bericht hebben verstuurd. De tafelgasten in Shownieuws schrikken behoorlijk van de uitlatingen. Hij vervolgt met: “Nou, ik hou me nog in. Hij zal wel in de war zijn. Afgelopen zondag wou hij nog dood en nu maakt hij zich druk om heel andere dingen. Ik vind het erg vervelend voor die man, maar ik laat me ook niet zo in de hoek zetten alsof ik hem niet gesproken heb, terwijl hij me vier keer gebeld heeft.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Dionne Stax uit de kleren, hét moment waarop we hebben gewacht!

Voorheen zagen we BN’ers springen om een plekje in de Playboy. Maar vandaag de dag zijn er maar enkele die uit de kleren willen voor een kiekje. Dat is dan ook de reden dat we meer onbekende BN’ers in het blad zien.

Kijkers van Shownieuws hebben hun wensenlijstje doorgegeven. We moeten zeggen dat we de uitkomst van de top 3 niet erg verrassend vinden. Op de absolute nummer één staat natuurlijk de prachtige Dionne Stax. Op nummer twee staat Eva Jinek en nummertje drie is opgevuld door Davina Michelle. We weten alleen niet helemaal zeker of de twee eerst geplaatste blonde presentatrices hier wel mee akkoord zouden gaan. Van de zangeres kunnen we wel wat zeggen.

Gaat Dionne Stax akkoord?

Het ontbreekt behoorlijk aan brunettes in dit lijstje volgens Mark Labrand. Maar Davina heeft ooit al een gezegd dat de kans er is, over flink wat jaartjes, dat ze akkoord zou gaan met een voorstel van het blad.

View this post on Instagram

Als @rogerneve vraagt om eens woest door je haren te gaan en te knipogen, zeg je natuurlijk geen nee

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax) on

View this post on Instagram

LIVE at @qmusic_be Arcade • @itsduncanlaurence 🎲

A post shared by Davina Michelle (@davinamichelleofficial) on

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Keihard: Patty Brard haalt hard uit en waarschuwt haar volgers

Patty Brard heeft een flinke sneer uitgedeeld aan een aantal bedrijven in de reisbranche. Hiermee spreekt ze niet alleen haar ongenoegen uit, maar wil ze ook haar volgers waarschuwen…

Zo was de presentatrice genoodzaakt het vliegtuig vanuit Ibiza, waar ze een woning heeft, terug naar Nederland pakken, maar dit ging niet zonder slagen of stoten. Op Instagram deelt Patty een foto van zichzelf met een mondkapje voor. “Stel hè…..dat je in deze bizarre tijden toch MOET vliegen: weet dan dat Skyscanner gewoon alles weergeeft wat ze normaal ook weergeven, ongeacht wat er nou wel of niet vliegt! Alleen Transavia staat duidelijk op gecancelled!”, begint ze onder haar post op social media.

Niet te geloven

Ze kan het daarom niet geloven dat een aantal bedrijven gewoon hun diensten verkopen, maar het niet kunnen uitvoeren. “Dat reisorganisaties als TUI Nederland en eDreams je gewoon tickets verkopen, auto’s verhuren etc. en vervolgens zeggen dat t ze spijt maar dat t toch niet door gaat, terwijl zelfs de info desk op vliegveld Ibiza blijft volhouden dat ze gewoon gaan. Dat eDreams je via een operator in India naar Sixt NL stuurt en vice versa voor eventuele restitutie van je huurauto in Frankfurt omdat je helemaal niet in Frankfurt kan komen. Maar dat t bedrag wel al is afgeschreven!”.

Steun

Patty staat er helemaal achter om bedrijven, die het nu door de coronacrisis zwaar hebben, te steunen. Maar niet op de manier hoe enkele bedrijven hiermee omgaan. “Ik kom inmiddels om in de vouchers, die nog niet gebruikt kunnen worden want nog niet verwerkt zijn! Ik wil iedereen steunen, mijn schouders eronder zetten om de economie weer op gang te krijgen maar wel op een eerlijke manier! Is het nou werkelijk nodig om mensen geld af te pakken in deze tijd omdat ze MOETEN reizen?”, aldus de presentatrice.

Slimme man

“Gelukkig heb ik een slimme man….die keek gisterenavond op de site van de luchthaven waar ik naar toe moest! Als daar je vlucht op vermeld staat, gaat de vlucht namelijk wel! Kijk dus niet op de site van het vliegveld waar vandaan je vertrekt maar op de site van het vliegveld waar je naar toe wilt! Misschien is het een idee als Skyscanner zijn site in deze dagen functioneel maakt en TUI Nederland geen tickets meer verkoopt en mensen laat inchecken voor de kat zijn viool?! En oh ja als je dan eindelijk van Ibiza via Palma naar Düsseldorf kan vliegen vergeet dan geen bewijs mee te nemen dat je opgehaald wordt door iemand in Düsseldorf en gelijk door gaat naar huis!”, eindigt ze onder haar post.

Haar volgers zijn Patty dankbaar dat ze dit probleem deelt met haar fans. “Goed dat je dit aan de kaak stelt, is echt misdadig dat dit gebeurt!!”, luidt een reactie. En een andere volger reageert: “Wat goed dat je jouw ervaringen deelt”.

View this post on Instagram

Stel hè…..dat je in deze bizarre tijden toch MOET vliegen: weet dan dat @skyscanner gewoon alles weergeeft wat ze normaal ook weergeven, ongeacht wat er nou wel of niet vliegt! Alleen @transavia staat duidelijk op gecancelled! Dat reisorganisaties als @tuinederland en @edreams je gewoon tickets verkopen, auto’s verhuren etc. en vervolgens zeggen dat t ze spijt maar dat t toch niet door gaat, terwijl zelfs de info desk op vliegveld ibiza blijft volhouden dat ze gewoon gaan. Dat @edreams je via een operator in India naar @sixtnl stuurt en vice versa voor eventuele restitutie van je huurauto in Frankfurt omdat je helemaal niet in Frankfurt kan komen. Maar dat t bedrag wel al is afgeschreven! Ik kom inmiddels om in de vouchers, die nog niet gebruikt kunnen worden want nog niet verwerkt zijn! Ik wil iedereen steunen, mijn schouders eronder zetten om de economie weer op gang te krijgen maar wel op een eerlijke manier! Is het nou werkelijk nodig om mensen geld af te pakken in deze tijd omdat ze MOETEN reizen? Gelukkig heb ik een slimme man….die keek gisterenavond op de site van de luchthaven waar ik naar toe moest! Als daar je vlucht op vermeld staat, gaat de vlucht namelijk wel! Kijk dus niet op de site van t vliegveld waarvandaan je vertrekt maar op de site van het vliegveld waar je naar toe wilt! Misschien is t een idee als @skyscanner zijn site in deze dagen functioneel maakt en @tuinederland geen tickets meer verkoopt en mensen laat inchecken voor de kat zijn viool?! En oh ja als je dan eindelijk van Ibiza via Palma naar Düsseldorf kan vliegen vergeet dan geen bewijs mee te nemen dat je opgehaald wordt door iemand in Düsseldorf en gelijk door gaat naar huis! Dank @roylewis2549 dank @eurowings dank @aireuropa #almosthome #happy #halfway #ibiza #palma #düsseldorf #backtolife #backtoreality backtowork #mama @antarctic_architect you rule! ❤️

A post shared by Patty Brard (@pattybrard) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending