Woedende reacties op gelekte beelden van Ali B, gemaakt ná BOOS-video!
Connect with us

Meest bekeken

Woedende reacties op gelekte beelden van Ali B, gemaakt ná BOOS-video!

Ali B is plots een van de meest besproken bekende Nederlanders geworden, samen met Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. De rapper is een veelbesproken figuur in de welbekende video van BOOS met presentator Tim Hofman. Er zijn onwijs veel beschuldigingen en aangiftes tegen het drietal en er lijken steeds meer meldingen betreft andere BN’ers te komen.

Echter is de rapper kort voor de video online kwam naar het buitenland gegaan, Dubai om precies te zijn. Er zijn verschillende showbizzkanalen die aangeven dat de rapper al nattigheid voelde en daarom op vakantie gegaan is. De “vakantie” kunnen we dan echter beter “vluchten” noemen. Het drietal kan zich dan ook nauwelijks meer in het openbaar vertonen aangezien heel Nederland de video gezien heeft of de nieuwsberichten heeft gelezen. De rapper is al meerdere malen gespot door andere vakantiegangers en de beelden maken een hoop los bij de mensen die het zien.

Ali B tourt nog steeds een beetje rond in z’n Rolls Royce!

De rapper zegt nog altijd onschuldig te zijn. Op zijn Instagram heeft hij twéé statements gegeven over de gehele zaak en hij lijkt álle beschuldigingen vooralsnog te ontkennen. In de tussentijd duiken er nog steeds allerlei beelden op van de rapper in Dubai. Hij lijkt zich nog steeds uitermate goed te vermaken met alle rijkdom die het land te bieden heeft voor iemand met een goed gevulde portemonnee. Ook Yvonne Coldeweijer plaatst een foto van de rapper in een dure auto. Ze schrijft erbij: “Ali tourt nog steeds een beetje rond in z’n Rolls Royce in Dubai like nothing ever happened!“. Hieronder eerdere beelden, nét na de BOOS-video, waarin hij toch wel zenuwachtig oogde:

Meest bekeken

Net binnen: er komen nog meer extra coronaversoepelingen aan!

Het lijkt erop dat de overheid het wel heeft gezien met het coronavirus want ze willen nu echt zo snel mogelijk gaan versoepelen. De horeca moet zo snel mogelijk weer open en niet tot 20:00 maar tot 22:00. Ook de cultuursector gaat weer open.

Vrijwel alles mag weer open, binnen en buiten en er wordt gebruik gemaakt van 3G. Dat betekend dat je nog wel een negatief testbewijs moet laten zien om het moment dat je niet geprikt bent of recent bent hersteld van het coronavirus.

Alles mag weer open, denk aan de bioscoop, de horeca theater en andere evenementen. Wel moet alles nog eerder dicht, om 22:00.

Er is veel positief nieuws geweest de afgelopen dagen rondom het coronavirus. Zo wordt het virus binnenkort zeer waarschijnlijk als een griep gezien en is de dominante variant, de Omikron, veel mensen gevaarlijk en heftig dan verwacht. Ook het RIVM is goed te spreken op het moment over de gang van zaken.

Morgen tijdens de persconferentie om 19:00 zal alles worden uitgelegd en worden de nieuwe versoepelingen aangekondigd.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Koningin Máxima had ook relatie met deze man’

Máxima is natuurlijk wereld beroemd, de koningin van Nederland en de vrouw van Willem-Alexander. Het koningspaar is inmiddels al bijna 20 jaar samen en als we de verhalen en de media moeten geloven dolgelukkig samen.

In april 1999 ontmoette Máxima haar toen nog toekomstige echtgenoot Willem Alexander en de twee zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Ze hebben samen drie kinderen en dat zijn de prinsessen Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria (7 december 2003), Prinses van Oranje, Alexia Juliana Marcela Laurentien (26 juni 2005 en Ariane Wilhelmina Máxima Ines (10 april 2007).

Ex koningin Máxima

Maar wist je dat onze koningin ook nog een leven daarvoor had waar vrijwel niemand iets vanaf weet? Vera Calderón is weet hier echter alles van.

Calderón heeft namelijk een biografie geschreven waarin ze alles verteld over onze koningin, ook haar diepste geheimen. Volgens Calderón is Máxima eerder smoorverliefd geweest op een man genaamd Pablo Jendretzki.

Pablo Jendretzki komt uit hetzelfde land als Máxima namelijk Argentinië. Jendretzki is een architect en woonde toen der tijd in New York. “Pablo was een sociale vlinder” schreef Vera. “Hij was altijd bij alle belangrijke sociale evenementen”.

De twee zijn niet lang samen geweest maar zijn wel vrienden gebleven.

Zie hieronder Pablo Jendretzki:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Monique Westenberg (43) krijgt nog een kind van Andre Hazes!

Andre Hazes en Monique lijken elkaar weer helemaal gevonden te hebben. Yvonne Coldeweijer weet het namelijk zeker de twee hebben weer een relatie. En dat is best snel, want een paar weken geleden was Andre nog met Anne Rose de beste vriendin van Sarah van Soelen.

Maar blijkbaar lijkt het Monique allemaal niks uit te maken en wellicht komt het omdat de 43-jarige Monique nog een kinderwens heeft. Ze zou graag nog een kindje willen met Andre Hazes.

Alleen ging zwanger worden van kleine Dre voor Monique niet echt van een leien dakje. Andre en Monique moesten een lang fertiliteitstraject volgen voordat Monique zwanger raakte. En omdat Monique nu al 43 is en het dit keer waarschijnlijk ook niet makkelijk zal gaan is er haast geboden.

De vraag is natuurlijk wel of Andre hier op zit te wachten. Andre heeft namelijk het afgelopen jaar niet echt laten zien een familieman te zijn. Hij koos toch vaak voor zijn eigen geluk in plaats voor zijn zoontje.

Maar het lijkt erop dat Monique dit toch echt weer graag wil proberen. het gerucht gaat zelfs dat het haar niet zoveel uitmaakt of Andre en zij nou weer lang bij elkaar blijven. Ze wil gewoon een broertje of zusje voor kleine Dre en dan het liefst van dezelfde vader.

Wij hebben al zo een vermoeden dat Rachel Hazes hier anders over denkt. Die zal er vast alles aan doen om dit uit Andre zijn hoofd te praten. Ze mag tenslotte nu al haar kleinkind niet zien dus ze zal vast niet zitten te wachten op een tweede kleinkind wat ze ook niet mag zien.

Doorgaan met lezen

Trending