Worden Lil Kleine én Estelle Cruijff opgepakt door politie in Dubai!?
Connect with us

Celeberties

Worden Lil Kleine én Estelle Cruijff opgepakt door politie in Dubai!?

Lil Kleine is met zijn vriendinnetje op vakantie in Dubai. Ook Estelle Cruijf is daar aanwezig en vast nog een handjevol andere influencers, vloggers en Instagrammers. Het groepje heeft al flink wat tongen los weten te maken met hun gedrag in het land. Op social media plaatsen ze namelijk om de haverklap video’s en foto’s van zichzelf waarop ze met jan en alleman aan het feesten zijn. De maatregelen die we hier hebben zijn daar namelijk niet van toepassing. Maar veel mensen vinden het toch een dikke middelvinger naar de zorg in Nederland.

Lil Kleine en Estelle Cruijff in overtreding!

Maar de twee hebben misschien wel een ander probleempje, laat Shownieuws en Telegraaf weten. De rapper en Estelle staan namelijk op de foto met hun middelvinger omhoog en op de achtergrond is duidelijk te zien dat de Burj Khalifa op de achtergrond staat.

Het gebaar wordt in het islamitische land gezien als het verstoren van de openbare orde en de politie kan mensen hiervoor aanhouden. Wanneer er aangifte tegen je gedaan wordt moet je dus voor de rechter verschijnen waarbij je aan advocatenkosten al tussen de 15 en 20.000 euro kwijt kan zijn.

Celeberties

Sarah van Soelen: ‘Ik ben al een anderhalf jaar clean…’

Het heftige verleden van Sarah van Soelen (25) heeft haar ouders een enorm schuldgevoel bezorgd. Een openhartig Story-interview met Sarah en haar stiefvader Ruud van Soelen (59).

Net als André Hazes heeft ook zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen een heftig leven achter de rug. Waar André opgroeide met een alcoholgevoelige vader, die vroeg overleed, heeft ook Sarah haar portie wel gehad. Wat weinig mensen weten is dat Sarah niet de biologische dochter van haar vader Ruud van Soelen is. Met haar biologische vader, René Milan, heeft Sarah geen contact. ‘Dat is geen gemis,’ vertelt Sarah aan Story. ‘Als iemand er nooit is geweest… Het is zo gelopen. Dat is een afgesloten hoofdstuk.’

Vader

Kort na het bekend worden van de relatie van André en Sarah, liet René blijken het leven van zijn dochter wel degelijk te volgen. Vol trots plaatste René een krantenartikel over de relatie van zijn dochter en André Hazes op zijn Facebookpagina. ‘Mijn dochter in de krant,’ schreef René, waarna vriendin Lieselot Bouwhuis reageerde. ‘Nu snap ik waarom die weg is bij Monique.’ Uit de reactie van René blijkt wel dat hij niet actief betrokken wordt bij het leven van zijn dochter. ‘Ik zou het niet weten. Ik hoop dat hij haar gelukkig maakt.’ Ook Sarah kreeg de berichtgeving van haar vader mee. ‘Ja, hij heeft op Facebook iets over André en mij geschreven, maar dat heeft niet tot contact geleid. Ruud is mijn vader. Hij is de liefste man die er bestaat.’

Verslaafd

De hechte band van Sarah en haar moeder en stiefvader kwam eind 2019 flink onder druk te staan. In die periode was Sarah verslaafd aan cocaïne en dronk ze ook te veel. ‘Dat hebben Sarahs moeder en ik onszelf enorm kwalijk genomen,’ vertelt haar stiefvader Ruud aan Story. ‘Wij hebben dat niet doorgehad. Het gebeurde onder onze neus. Maar dat gebeurt vaak, in dit soort gevallen. Dan ben je familieblind. Uiteindelijk heeft een vriend van Sarah, die ook in dat schimmige wereldje zat, haar daarop aangesproken. Hij heeft haar onder druk gezet, alles aan ons op te biechten. Anders zou hij ons inlichten. Toen is Sarah op een zondagnacht uit de kast gekomen en heeft ze alles verteld. Het is ongelooflijk dat wij dat nooit hebben gezien.’

Therapie

Vervolgens ging Sarah in ons land en Spanje in therapie en rekende ze af met haar verslaving. ‘Al ligt het gevaar op een terugval altijd op de loer,’ zegt Ruud. ‘Sarah kan altijd terugvallen op haar therapeut, dat geeft houvast op lastige momenten. We zijn apetrots op Sarah. Ze is achttien maanden clean.’ Als Sarah één ding heeft geleerd van haar verslaving is dat ze de persoon van toen nooit meer wil zijn. ‘Ik neem het mijn ouders niet kwalijk dat ze nooit iets van mijn verslaving hebben gemerkt,’ zegt Sarah. ‘Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dat is wel herkenbaar. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen.’

Oppassen

Hoewel Sarah beter in haar vel zit dan ooit, niet in de laatste plaats dankzij André, moet ze wel oppassen. ‘Ik mag geen alcohol en geen drugs meer. Dat bevalt uitstekend.’ Het is voor Sarah niet lastig dat André wél drinkt. ‘Hij kan lekker zijn biertje blijven drinken, hoor. Ik ga andere mensen niet lastigvallen met mijn problemen. Ik mag niet drinken, dat betekent niet dat André dat ook niet mag.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige onthulling: Andre Hazes en Sarah zijn gestoord bezig

Gisteren deed Andre Hazes nog een bizarre onthulling over zijn leven tussen de lakens en zijn fantasieën daarover en een aantal dagen daarvoor gaf hij nog een keiharde sneer naar al zijn vrouwelijk fans. Het waren volgens Andre namelijk vooral de zure vrouwelijke fans die hun man niet bij zich konden houden die kritiek op hem hadden.

Vandaag plaatsten Andre en Sarah een nieuw bizar filmpje online. En we mogen toch wel zeggen dat ze gestoord zijn. Wij gaan er verder geen woorden aan vuil maken.

Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wesley Sneijder woedend om geruchten Jaimie Vaes

Wesley Sneijder is helemaal klaar met de media nadat er werd beweerd dat hij de oorzaak is geweest van de Lil’ Kleine-rel.

Nog steeds hebben we het erover: de uit de hand gelopen ruzie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Wat er écht gebeurd is tussen Lil’ Kleine en Jaimie kunnen alleen zijzelf vertellen. Maar de kans is klein dat ze dat ooit zullen doen.

Dus werd er steeds meer gespeculeerd over wat de reden van de ruzie geweest zou zijn, en op een gegeven moment schoof alle schuld richting Wesley Sneijder. Dit maakt de oud-voetballer woest.

Nog steeds contact

De oud-voetballer werd vorig jaar gespot op Ibiza tijdens een lunch met de verloofde van Lil’ Kleine. En volgens geruchten zouden de twee nog steeds contact hebben, wat geleid zou hebben tot de ruzie van Lil’ Kleine en Jaimie.

Dit maakte Wesley zó boos, dat hij dit verhaal voor eens en voor altijd uit de wereld wil hebben. ,,Ik begrijp niet hoe ze zoiets kunnen zeggen! Aan de hand van die foto die vorig jaar van mij en Jaimie bij Coco Beach op Ibiza is gemaakt?”, klaagt Wesley in weekblad Privé. ,,Wat je niet op de foto ziet, is dat er nog twintig man aan die tafel zat. Het lijkt of we daar met z’n tweeën waren, maar dat was dus niet zo.”

Totaal mijn type niet

Volgens Wesley zat Lil’ Kleine op dat moment elders voor zijn werk, en wist hij wat Jaimie aan het doen was. ,,Ik zou überhaupt de laatste zijn die iets met Jaimie zou aangaan. Zij is totaal mijn type niet.” De oud-voetballer zegt dat er nooit iets gebeurd is en dat zal ook nooit gebeuren.

Volgens verschillende berichten zou Wesley degene zijn geweest die Lil’ Kleine na de ruzie ophaalde van het politiebureau. Maar óók hier klopt niets van zegt Wesley. ,,Ik was inderdaad met Pinksteren een aantal dagen op Ibiza met vrienden. Onder andere om wat zakelijke dingen te regelen. Maar dat ik Lil’ Kleine van het politiebureau heb opgehaald, is kolder. Ik snap niets meer van wat er allemaal geschreven wordt”, aldus Wesley in Privé.

Doorgaan met lezen

Trending