WOW: Als je onze Monique Westenberg in deze bikini ziet snap je André Hazes wel!
Connect with us

Meest bekeken

WOW: Als je onze Monique Westenberg in deze bikini ziet snap je André Hazes wel!

Monique Westenberg is natuurlijk alweer een tijdje vrijgezel. De in 1977 geboren blondine heeft alweer de 43 jaartjes aangetikt. Maar we moeten zeggen dat we dat er niet aan af kunnen lezen. André staat er inmiddels al om bekend om op wat oudere vrouwen te vallen. Maar klaarblijkelijk kiest hij wel de mooiste uit.

Ook Bridget Maasland ziet er erg goed uit voor haar leeftijd. Met de vakantie die Monique achter de rug heeft volgen natuurlijk een hoop fijne kiekjes. Ze was namelijk ook aanwezig op Curacao om van het heerlijk zonnige weer te genieten.

Monique Westenberg op het strand

Na een kiekje van zichzelf op social media waarop ze in bikini staat volgen onwijs veel positieve reacties. Romy Monteiro reageert met “Figuurtje hoor!”. Ook reacties als “Prachtige mama wat een figuur, wauw!” volgen. En dat is te begrijpen:

Celeberties

Gerard Joling is kapot van verdriet: Moeder plotseling overleden

Zeer slecht nieuws voor Gerard Joling, want zijn 92-jarige moeder is vanmorgen overleden. Gerard plaatste het trieste nieuws zelf op zijn Instagram account.

Zijn moeder kreeg 3 dagen geleden plots een dubbele longontsteking en belande daardoor in het ziekenhuis. Helaas is dit haar fataal geworden. Gerard is vannacht bij zijn moeder blijven slapen in het ziekenhuis zodat hij er tot het laatste moment bij kon zijn.

Gerard zegt er het volgende over:

Tot ons grote verdriet is mijn lieve moedertje vanmorgen op 92 jarige leeftijd overleden.

Mijn moeder kreeg drie dagen geleden een dubbele longontsteking (het was geen Corona). Zij heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen, waar zij ontzettend goed is verzorgd.

Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden. Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan. Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden.

Wij zouden het enorm waarderen als wij dit grote verlies met de familie in alle rust kunnen verwerken.

Liefs,
Gerard Joling

Wij wensen Gerard veel sterkte toe.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Het gaat niet goed met Roxeanne Hazes: ‘Ernstig ziek’

In de podcast ‘Yous & Yay & Roxeanne Hazes doet Roxeanne een heftige onthulling. Ze laat namelijk weten dat ze af en toe spontaan gaat hallucineren.

Enige tijd geleden liet Roxeanne ook al weten dat ze heftige paniek en angstaanvallen had en dat ze daardoor niet meer kon functioneren. Ze is nog steeds bang dat ze daar weer een terugval in krijgt.

Maar nu laat Roxeanne dus ook weten af en toe te hallucineren door slaapproblemen. Dit speelt zich al 3 jaar af en komt vooral door haar zoontje Fender die ’s nachts heel veel huilde waardoor Roxeanne soms maar 3 kwartier in een nacht kon slapen.

Roxeanne zegt er het volgende over:

,,Eigenlijk begon het al vrij snel na zijn geboorte. Hij huilde best veel ’s nachts en we hebben zelfs echt een lange periode meegemaakt waarin we drie kwartier sliepen”

,,Het is heel eng als je ernaar kijkt. Hij zit dan met zijn ogen open alsof hij erbij is. Dan probeer ik hem eruit te halen maar dat lukt dus niet, want hij slaat echt om zich heen. Het is super zielig.”

,,Je houdt het een paar maanden vol en dan ga je hele gekke dingen zien. We hebben echt gehallucineerd en dat was heel erg eng. Ik heb een kind zien zweven en dat is echt niet oké.”

,,Bij ons is het altijd: wie gaat met hem eruit? Dat kan verschillen tussen kwart voor 5 en half 6. Dat is een beetje het ritme waar we in zitten.”

,,Het zijn fases en dan slaapt hij weer goed. Het zijn allemaal fases en het komt ook wel goed. Net op het moment dat je denkt: ik trek het echt niet meer, dan komt het goed.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ex Marco Borsato heeft nieuwe vriend

Waar Marco Borsato zich thuis in Alkmaar schuilhoudt, straalt zijn eerste grote liefde Denise Boekhoff, met wie hij nog altijd een innig contact onderhield, als nooit tevoren. De mooie mannequin zou haar hart hebben verloren aan een heuse geheim agent…

In Alkmaar en omgeving weten ze het zeker: Denise Boekhoff (50), de eerste grote liefde van Marco Borsato, is weer gelukkig in de liefde! Waar de veelbesproken zanger zich thuis in zijn penthouse in de luwte ophoudt, straalt de mooie mannequin als nooit tevoren. En het blijkt de voormalige geheim agent Edmond (overige gegevens bekend bij Story) die haar hart zou hebben veroverd!

De man werkte lange tijd bij de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) en wordt omschreven als uiterst charmant, zeer belezen en met aanzien in hoge kringen. Volgens vrienden kennen Denise en haar nieuwe liefde, die thans violist is, elkaar al twee jaar, maar had de man nog een relatie. Pas toen deze relatie op de klippen liep, intensiveerden ze hun contact. Denise, die na verschillende relaties al enige tijd vrijgezel is, is volgens bekenden heel gelukkig met hem.

Doorgaan met lezen

Trending