Wow: Angela Groothuizen trekt grote ogen met compleet nieuw gezicht!
Connect with us

Celeberties

Wow: Angela Groothuizen trekt grote ogen met compleet nieuw gezicht!

Angela Groothuizen heeft onlangs in een interview aangegeven hoe zwaar ze het gehad heeft nadat het uit is gegaan met haar ex. Inmiddels heeft de 62-jarige zangeres laten weten weer volop op de markt te zijn. Ook heeft ze laten weten voornamelijk dates te scoren via Tinder. Ze zegt: “Tinder is een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand van swipen te hebben.

Inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers. Zo’n contact begint met appen, zonder dat ze weten dat ik het ben. En als het op een gegeven moment vertrouwd voelt, schrijf ik: ik moet je wat vertellen, ik heb een bekende kop. Als we dan gaan beeldbellen, zie ik vanzelf of ze daarmee kunnen omgaan of niet.” Er werden natuurlijk gelijk grappen gemaakt of het niet wat voor André Hazes was. Blond én ouder.

Angela Groothuizen, waar ben je?

Dat je je niet naar je leeftijd moet gedragen zoals we gewend zijn, dat laat Angela hiermee wel zien. De blonde zangeres ziet er dan ook nog gigantisch goed uit, zeker voor haar leeftijd. Ze heeft dan ook laten weten veel te daten met jongere mannen: “Ze moeten er maar aan wennen dat wij vrouwen ons niet verbergen na ons zestigste. Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn en ze vinden me allemaal heerlijk.” Echter werden we vandaag opgeschrokken door een foto van Angela op haar Instagram waar ze wel érg jong op leek. Wat er precies aan de hand is kunnen we niet zeggen, maar het lijkt erop dat de zangeres gehackt is. Of ze het account met 123.000 volgers terug gaat krijgen van ‘Erica’ weten we niet. Swipe onderstaande foto voor meer:

Celeberties

Ernstige zorgen om Mattie Valk: “Wat is er gebeurd?”

Mattie Valk is iedere ochtend te horen, samen met Marieke Elsinga, op Qmusic. De twee zijn een onwijs succesvol duo op de radio en hebben afgelopen januari zelfs nog de Gouden Radioring gewonnen. Wanneer je de radio aanzet, ergens tussen 6 en 10 uur in de ochtend, dan is de kans groot dat je de stem van Mattie hoort.

Vaste luisteraars is echter wat opgevallen de afgelopen dagen, Mattie was afwezig. De radiozender moet het al een paar dagen zonder de geliefde radiomaker doen en fans maken zich zorgen. Als invaller kwam Kai Merckx tevoorschijn achter de microfoon waar gewoonlijk Mattie zit. Echter kwam er geen mededeling vanuit Marieke of iemand anders over de reden van de afwezigheid van de geliefde radio-dj. Natuurlijk zijn de grote showbizzkanalen gelijk gaan bellen. RTL Boulevard heeft dan ook direct contact opgenomen met het management van Mattie.

Verdrietige reden van afwezigheid Mattie Valk

De manager van Mattie liet RTL Boulevard weten dat de verdrietige reden van zijn afwezigheid te maken heeft met het overlijden van zijn schoonvader. De vader van zijn vriendin is op 69-jarige leeftijd. Mattie heeft hierom besloten om er op dit moment even voor zijn schoonfamilie zijn. Mattie maakt het zelf naar omstandigheden goed, heeft zijn manager laten weten aan Boulevard. De radiomaker heeft wel laten weten, via zijn manager, snel weer aanwezig te zullen zijn. Wanneer dit is is echter nog niet bekend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter Gillis ondergaat zware medische ingreep

Sinds deze week is Massa is Kassa weer op de buis. Tijdens de eerste aflevering deed Peter Gillis meteen een heftige onthulling. Hij overweegt namelijk een zware medische ingreep.

Eerder onthulde Peter al dat zijn voedingscoach hem adviseerde om iets te doen aan zijn overgewicht. Dat neemt hij heel serieus. “Ik ben me ervan bewust dat je eerder kans maakt op een infarct als je dik bent.”

Klachten

Peter deed al enkele verwoede pogingen om af te vallen, omdat hij klachten ondervindt als een te hoge bloeddruk, cholesterol en suikerspiegel. Vorig jaar viel hij zo vijftien kilogram af. Op zich al een goed resultaat, maar nog niet voldoende.

Onlangs stond hij onder de douche en was zichzelf aan het bekijken. Hij vraagt aan Nicol om zijn rug in te smeren, want daar kan hij zelf niet bij. Nicol antwoordt streng: “Dan moet je eens gaan afvallen.”

Dan geeft Peter toe dat hij ernstig overweegt om een medische ingreep te ondergaan om gewicht te verliezen. Hij zegt: “Ik zit er toch over na te denken om die maagverkleining te doen, die ik eigenlijk lang geleden al wilde doen. Kijk: met zo’n maagverkleining kan ik zo weer terug naar de 85 kilo, wat ik toen ooit woog.”

Nicol grote schuldige

Nicol is niet voor het idee te vangen. Ze legt uit: “Schat, als jij 85 kilo weegt, dan ben je Peter niet meer.” Peter belt zijn afvalcoach, maar ook die vindt het maar een enge ingreep.

Peter is niet akkoord. Volgens hem is hij ooit eens 45 kilo afgevallen. “Maar toen kende ik Nicol nog niet”, vindt Peter. De bungalowparkmagnaat zegt dat Nicol te ongezond eten voor hem bereidt, zoals gebakken aardappelen met mayonaise.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Georgina Verbaan heeft veel medelijden met gijzelnemer Apple Store: ‘Heel naar voor hem’

Er is flink wat ophef ontstaan over een opmerking van Georgina Verbaan waarin ze zegt dat ze medelijden heeft heeft voor de gijzelnemer van gisteren avond bij het Leidseplein in Amsterdam.

Gisteren heeft een gijzelnemer iemand gegijzeld in de Apple Store in Amsterdam omdat hij 200 miljoen euro in cryptomunten wilde. Deze gijzeling heeft zeker vijf uur geduurd en er was massaal politie aanwezig. Boven in het Apple Store pand zaten ook mensen verstopt die iets eerder veilig naar buiten zijn gekomen. De gijzelnemer ligt momentel zwaar gewond in het ziekenhuis nadat hij door de politie werd aangereden. Degene die gegijzeld was maakt het naar omstandigheden goed.

Georgina Verbaan over gijzelnemer

Iedereen was in shock en maakte zich vooral zorgen om het slachtoffer, Georgina Verbaan heeft echter ook medelijden met de gijzelnemer en dit liet ze ook duidelijk weten op Twitter.

Verbaan schreef namelijk het volgende op Twitter en vond de we ook even moeten stilstaan bij de gijzelnemer:

“Bizarre Avond. Toch ook heel naar dat die man is aangereden.”

Dit zorgde uiteraard voor de nodige ophef, zo reageerde iemand met: Die man heeft urenlang iemand onder schot gehouden!!! WTF Georgina.

Georgina schreef vervolgens:

“Doe even rustig. Ik mag het naar vinden als een mens wordt aangereden. Dat betekend niet dat ik het ongeoorloofd vind of wat dan ook, maar slechts dat ik het naar vind.”

Doorgaan met lezen

Trending