Wow: dit is het vermogen van Breghje Kommers de (ex-) vrouw van Ali B en het is best veel
Connect with us

WOW

Wow: dit is het vermogen van Breghje Kommers de (ex-) vrouw van Ali B en het is best veel

Afgelopen week gingen er veel geruchten rondom Ali B en zo ook dat hij afstand zou hebben genomen van zijn (ex-) vrouw Breghje Kommers. Volgens sommige bronnen zou hij haar dan ook de toegang tot zijn bankzaken hebben ontzegd, en dat is natuurlijk best heftig. Gelukkig hoeft niemand zich zorgen te maken om Breghje, want wat blijkt? Zij heeft haar bankzaken heel goed op orde. Kortom; lees snel verder, want dit is het vermogen van de (ex-) vrouw van Ali B!

Dit is het vermogen van de (ex-) vrouw van Ali B

Breghje is al sinds 2006 getrouwd met Ali B, ze hebben drie zonen en wonen samen in Almere. Maar of dit na de hele The Voice geruchtenstroom nog steeds zo zal zijn, moet nog maar gaan blijken… Want de geruchten gaan op dit moment dat hij haar de toegang tot de bankzaken heeft ontzegd en dat is natuurlijk niet niks. Gelukkig heeft Breghje haar zaken goed op orde en heeft deze krachtige vrouw dan ook een groot vermogen. Zo is/was zij naast Ali B zijn vrouw namelijk zijn partner in crime en daardoor is zij ook mede-eigenaar van het managementkantoor SPEC. Waarbij zij samen verschillende artiesten begeleiden in hun carrière, en dat zijn geen kleine artiesten. Nee, hierbij kun je denken aan grote namen als Famke Louise en Boef. Ondanks dat Breghje dus niet van de spotlights houdt, is zij dus wel een hele goede businessvrouw!

Haar vermogen is niet niks

Omdat SPEC natuurlijk een groot managementkantoor is, valt het vermogen natuurlijk ook niet tegen en daarom heeft SPEC namelijk een eigen vermogen van 1,3 miljoen waarbij de helft van Ali B is en de andere helft natuurlijk van Breghje. Maar dat is niet alles, want Breghje beheert namelijk ook een eigen bedrijf genaamd Kommers Beheer B.V. Dit bedrijf heeft ook een vermogen van maar liefst één miljoen en daarbij mogen we natuurlijk ook niet vergeten dat hun huis en hun eigen kantoor ook nog wel de nodige overwaarde hebben. Haar bezit schatten we dus ongeveer tussen de 1.5 miljoen en 2 miljoen euro, alleen is dat wel afhankelijk van hoe ze dit met Ali B geregeld heeft. Yes, girl!

Meest bekeken

Na opvallend gerucht over ex-vriendinnen André Hazes: “Monique Westenberg heeft dat nog nooit gedaan”

André Hazes zit momenteel in Amerika. Hij heeft er ook zijn verjaardag gevierd.

Dat deed André Hazes opvallend genoeg voor het eerst zonder een vrouw aan zijn zijde. Eind vorig jaar kwam er een einde aan de relatie van Sarah van Soelen en de zanger.

Enkele weken nadat André alle foto’s met Sarah had verwijderd van Instagram, werd hij alweer met een nieuwe mysterieuze dame gespot. Het ging om Anne Rose Zonneveld. Maar ook haar kan hij intussen een ex noemen.

Al die exen zouden iets gemeen hebben met elkaar. Een volger van Yvonne Coldeweijer las namelijk dat de exen van André een contract hebben moeten tekenen. En dus ook Monique Westenberg.

Yvonne reageert vastberaden: “Nee, is niet zo. Sarah van Soelen heeft wel iets getekend in verband met geheimhouding van de docu, maar Monique heeft zoiets echt nog nooit getekend”, besluit ze.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Knappe Emma Heesters trakteert fans op kiekje van shirt vol gaten!

Emma Heesters is een dame die je online wil volgen op verschillende kanalen. Op YouTube is de zangeres misschien nog wel het meest succesvol. Tenminste, wanneer we haar succes meten aan de hand van volgersaantallen. Op het videoplatform YouTube heeft de blondine namelijk een gigantisch aantal volgers van bijna 5 miljoen.

Wanneer we kijken naar een “concurrent” van de zangeres op YouTube dan kijken we naar Davina Michelle, ook een grote naam in de muziekindustrie. Maar Davina zit echter “maar” op een kleine 1,5 miljoen abonnees. Beide natuurlijk gigantische aantallen, maar wel een verschil van 3,5 miljoen abonnees. We weten echter dat artiesten niet alleen goed kunnen zingen, het oog wil schijnbaar ook wat. We kunnen wel stellen dat de artiesten aan de top in Nederland allemaal om door een ringetje te halen zijn. Maar daarvoor kun je weer terecht op Instagram, voor de leukste en mooiste kiekjes van je favoriete artiesten.

Emma Heesters in Sportpaleis!

Ook hier timmert Emma flink aan de weg om bekendheid te vergaren. Op Instagram heeft de blondine al 1 miljoen volgers bij elkaar weten te verzamelen. Echter plaatst de zangeres hier veel minder video’s die met haar zang te maken hebben. Hier plaatst ze voornamelijk foto’s van memorabele momenten. Eén van deze momenten was afgelopen week in het Sportpaleis waar ze tien minuurtjes vandaan woont met haar vriend Wesley Hoedt. Maar voor haar volgers is haar outfit tóch iets wat in de smaak zal vallen. Dit shirt is overigens een trend geworden, Maan en Mikky zagen we hier ook al in poseren. Deze foto staat onder de onderstaande foto van Heesters:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit was de partner van Peter R. de Vries

Vanavond treed de partner van Peter R. de Vries met wie hij 6 jaar lang een relatie had uit de anonimiteit en doet ze voor het eerst haar verhaal in de documentaire genaamd ‘Vertrouwelijk’. Maar wij weten al wie het is en nu ze haarzelf vanavond gaat onthullen kunnen wij dit alvast nu vertellen.

Het gaat om de 39-jarige Tahmina Akefi. Ze is een Nederlandse journaliste, schrijfster en publiciste van Afghaanse afkomst. De twee ontmoete elkaar voor het eerst in 2015 tijdens een uitzending van d talkshow Pauw waar ze beide aan tafel zaten.

Op 12-jarige leeftijd vluchtte Tahmina van Afghanistan naar Nederland. Over die vlucht schreef ze haar debuutroman ‘Geen van ons keek om’.

In de documentaire verteld Tahmina over het huwelijksaanzoek wat Peter haar deed en de trouwplannen die ze hadden. Ook laat ze weten dat een week voordat Peter vermoord werd ze heel opvallend werden achtervolgt door een man. Peter heeft dit bij de politie gemeld maar er werd niks meegedaan. Verder verteld Tahmina over dat Peter wel beveiliging wilde en dat hij haar vroeg wat ze daarvan vond.

Hieronder een filmpje van de Tahmina de partner van Peter.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending