WOW: Lesley van Ex On The Beach onthult aantal bedpartners
Connect with us

WOW

WOW: Lesley van Ex On The Beach onthult aantal bedpartners

Ex On The Beach is weer begonnen. En er doen weer speciale typetjes mee. Maak kennis met Lesley. Ze wordt ook wel de ‘vrouwelijke Harrie’ genoemd. Bij Rumag vertelt ze openhartig over haar vrij partij leven.

Ze is gewoon zichzelf in het programma “Als ik op vakantie ga met vrienden en ik kom gekke mensen tegen, doe ik dit ook. Een vrij partij hebben, lol hebben.”

Lesley vertelt hoeveel bedpartners ze heeft gehad: “Volgens mij zit ik nu op 57. Ik heb een lijstje op mijn telefoon.” Dat de som nu al 57 bedraagt, kan ook liggen aan het feit dat ze al tri0’s en kwartetjes heeft gehad.

Maar dat wil niet zeggen dat ze met iedereen het bed deelt. “Meestal kies ik wel uit met wie ik het wil doen. Het is niet als mannen naar mij toekomen en ze zeggen: ik wil een vrij partij met jou, dat ik zeg: we gaan.”

Benieuwd naar de hele video? Bekijk die dan hieronder:

Meest bekeken

Net binnen: De nieuwe vriendin van Mark Rutte

Mark Rutte is een man die het goed lijkt te doen met zichzelf. Om een of andere reden is hij nooit gezien met een vriendin of een veronderstelde date. Er gaan veel geruchten rond over de vrouwen of mannen waar hij verliefd op zou worden.

Het gerucht ging dat hij bij Marieke Elsinga was. Helaas voor hem bleek dit niet te kloppen. Onlangs was er een mediastorm over Mark en een waarschijnlijke vriendin die hij in New York ontmoette. Ook hier is weinig over bekend en niemand weet precies wie deze vrouw was. Maar dan…

De vlam van Mark Rutte

Plotseling verschijnt daar onze Nederlandse minister-president alias de casanova met een datum. We weten niet wie zijn afspraakje is, maar zijn afspraakje lijkt erg vlot te verlopen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: ‘André Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen in dit luxe penthouse’

Na een periode van roddels en geruchten is het eindelijk bevestigd: André Hazes en Sarah Soelen zijn in love. Het lijkt er sterk op dat het kersverse koppeltje al klaar is voor een volgende stap in hun relatie…

Monique is na de breuk met de zanger in de gezinsvilla blijven wonen. André heeft zijn spullen gepakt en is bij zijn nieuwe vriendin Sarah ingetrokken. Zij woont met haar ouders in een villa in Bergschenhoek. Toch wil André liever een plekje voor zichzelf en is hij op huizenjacht. Hij bezocht onlangs een huis in Rotterdam, meldt een betrouwbare bron aan Story. Dit was niet zomaar een huis. Het is een luxe dubbel penthouse die te koop staat. Het appartement ligt in de wijk Hillegersberg, één van de duurste en meest gewilde buurten in Rotterdam.

De makelaar van het pand laat weten dat het nog niet verkocht is. Het kan dus zo zijn dat het niet helemaal zijn smaak was óf dat hij iets langer de tijd nodig heeft om te beslissen. Dat is niet zo gek, want het pand heeft een prijskaartje van 1 miljoen euro.

Als André een plekje heeft gevonden, is de kans groot dat Sarah daar vaak te vinden zal zijn. Het is nog niet bekend of ze ook al echt samen gaan wonen.

Beelden van de woning die André heeft bezichtigd:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Versoepelingen zijn een feit: einde avondklok en terrassen open!

Haagse bronnen melden dat de versoepelingen er zeker komen. Dat betekent dat de avondklok in de prullenmand gaat en dat de terrassen weer open mogen. Op begrafenissen zijn vanaf 28 april maximaal honderd mensen toegelaten. Winkels en markten gaan vanaf die datum ook weer open.

De terrassen mogen openen vanaf 12 tot 18 uur. Winkels mogen klanten zonder afspraak ontvangen tot 20 uur. Thuis mogen we in plaats van één nu twee personen ontvangen. De rijscholen mogen opnieuw theorielessen geven.

Het aantal Fieldlab Evenementen wordt dan weer teruggeschroefd. Wanneer er meer dan negenhonderd mensen op de intensive care liggen worden de proefevenementen geschrapt.

Dinsdagavond maakt het kabinet de versoepelingen officieel bekend. Premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge benadrukten steeds dat versoepelingen pas mogelijk zijn als de piek van de derde golf achter de rug is. Sinds dit weekend is er eindelijk een positieve evolutie in de druk op de ziekenhuissector.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending