Wow: Marieke Elsinga laat haar “doorschijnende broek” uit Voice zien!
Connect with us

Meest bekeken

Wow: Marieke Elsinga laat haar “doorschijnende broek” uit Voice zien!

Marieke Elsinga was te zien in het programma ‘I Can See Your Voice’. Dat is een muzikale spelshow waarin zes kandidaten alles uit de kast halen om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen.

In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. De presentatrice wilde even kijken of er een twinkeling in de ogen van een kandidaat zat, maar kon niet opstaan.

Marieke Elsinga heeft de verkeerde broek uitgekozen!

Samantha Steenwijk roept gelijk dat haar broek doorschijnt. Maar volgens de presentatrice zelf is er iets anders aan de hand. Haar broek laat namelijk alle “putten” in haar bips zien, en dat wil ze liever niet.

Celeberties

Verleidelijke Rachel Hazes slaat “crimineel kopstuk” aan de haak!

Rachel Hazes is al sinds het overleden van André Hazes niet meer officieel samen geweest met een man. Er zijn in de tussentijd wel een aantal geruchten en verhalen geweest, maar daar is klaarblijkelijk niets serieus uit voortgekomen. Dit terwijl zoonlief om de haverklap een nieuwe liefde weet te vinden in het leven, nog voor de oude liefde hier weet van heeft.

Toch lijkt het erop dat de brunette inmiddels iemand gevonden heeft waar ze het gezellig mee weet te hebben. Het is echter wel iemand waar veel mensen een tikkie bezorgd om zullen zijn. Het gaat namelijk om de veelbesproken Klaas Otto. Weekblad Story heeft een foto van de twee op de cover van hun nieuwste uitgave geplaatst. Hierop zijn de twee innig op de foto gezet. Het blad schrijft erbij: “Betrapt: Verleidelijke Rachel en veelbesproken Klaas Otto. ‘We hebben het gezellig samen!’”

Rachel Hazes heeft het gezellig met Klaas Otto!

Mocht je niet weten wie Klaas Otto is, dan kun je hem gewoon op Wikipedia opzoeken. Wanneer je op Wiki te vinden bent, dan ben je of beroemd, of berucht. Hier is het volgende te vinden: “Klaas Otto is oud-lid van motorclub Satudarah en de oprichter van No Surrender MC. Deze motorclub werd gesticht in februari 2013, waar hij bekend was als Captain World. Een andere naam waaronder Klaas Otto bekend stond was ‘De Generaal’. Deze naam heeft justitie hem gegeven omdat zij vonden dat hij een van de grootste criminele kopstukken van Nederland is.” Hieronder een foto van de twee op de cover van Story. Onder de foto meer info over Klaas Otto:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Zware beveiliging rond huis Sigrid Kaag

Woensdag is de beveiliging rond de woning van minister Sigrid Kaag drastisch opgeschroefd. Er is een politiepost geplaatst en in de buurt zijn meer camera’s opgehangen.

Vorige week kwam er een dreigende man met een fakkel bij de woning van Kaag opdagen. Daarop deed de kersverse minister aangifte wegens bedreigingen. De 29-jarige Amsterdammer is aangehouden. Op 19 januari moet hij voor de politierechter verschijnen.

De 44-jarige vrouw die het voorval filmde, is eveneens aangehouden.

In de straat van minister Hugo de Jonge is eerder ook al permanente en zware bewaking ingevoerd sinds een gelijkaardig incident.

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Anne Rose Zonneveld nu al zwanger van André Hazes”

Een aantal maanden geleden schreven we nog bijna dagelijks over Sarah van Soelen, maar Sarah is inmiddels alweer verleden tijd. Onze rokkenjager André Hazes heeft namelijk alweer een aller nieuwste vriendin welke Anne Rose Zonneveld heet. Je hebt hier vast al van alles over gelezen maar mocht je dat nog niet hebben gedaan kun je hier alles over Anne Rose Zonneveld vinden.

Nu je dit allemaal weet hebben wij echter nog meer bizarre geruchten te melden want volgens meerdere juice kanalen komt er binnenkort groot nieuws, en dan hebben we het over écht groot nieuws als we ze moeten geloven.

De nodige drama’s zijn echter al ontstaan rondom de familie Hazes want André schijnt nu bij de ouders van Anne Rose te wonen en heeft heftige ruzie met zijn moeder Rachel Hazes. Hadden we je al verteld dat Anne Rose trouwens de boekhouding van schoonmoeder Rachel doet? Dat ter zijde, verder naar het grote nieuws!

Anne Rose Zonneveld zwanger van André Hazes?

Een groot juicekanaal, Reality.FBI, die het regelmatig bij het juiste einde hebben zeggen nu dat ze groot nieuws hebben. Ze willen het grote nieuws echter nog niet verklappen alhoewel er nu wel al dingen worden gezegd als een zwangerschap van André Hazes. Het zou dus zomaar kunnen dat Anne Rose Zonneveld zwanger is van André Hazes, het zou toch wat zijn?

Het nieuws wordt binnen een week naar buiten gebracht, zeggen ze. Wij zijn in ieder geval benieuwd jongens en meisjes! Nog heel even wachten, een paar nachtjes slapen en dan weten we meer!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending