Wow: Voormalig GTST-actrice Anouk Maas zonder kleding is best wel heel fijn om te zien!
Connect with us

Celeberties

Wow: Voormalig GTST-actrice Anouk Maas zonder kleding is best wel heel fijn om te zien!

Na ruim twee jaar was actrice Anouk Maas dit zomer voor het laatst te bewonderen als Zoë in Goede Tijden, Slechte Tijden.

“Zoë stapt in het vliegtuig, maar ook voor mij is het tijd om mijn vleugels te spreiden en te gaan vliegen”, schreef ze op Instagram.

En op Instagram zet de actrice regelmatig fijne kiekjes. Onlangs postte ze een foto helemaal zonder kleren, welke hieronder te zien is. Ook hebben we enkele andere fijne plaatjes van haar voor je klaargezet:

Celeberties

Geld tellende Rachel Hazes wil nooit meer op televisie

Rachel Hazes keert de showbizz de rug toe. De zwarte weduwe heeft het zo druk met geld tellen dat ze het niet meer aankan. Ze vertelt: “Ik wil in de anonimiteit gaan leven.”

Het is een van de grote verhalen bij Story deze week: Rachel heeft er geen zin meer in. “Ik heb voor mezelf besloten dat ik nog een paar jaar heel hard wil werken. Ik pleeg af en toe best roofbouw op mijn lichaam. Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden.”

Anoniem

Daarom kondigt Rachel haar pensioen aan. “Ik heb besloten dat ik nog vier jaar wil werken. Dan ben ik 56 en in dat jaar zou André 75 jaar zijn geworden. Dan wil ik nog één keer iets groots doen en daarna is het klaar. Dan wil ik in de anonimiteit gaan leven en gaan genieten.” Kwatongen zeggen dat ze met iets groots doen gewoon nog wat meer poen graaien bedoelt.

De brunette wil eindelijk van het leven gaan genieten. “Misschien is het me gegeven dat ik 70 mag worden. Dan kan ik nog veertien jaar in de anonimiteit leven. Dat zou meer in mijn huisje in Barcelona zijn dan in Nederland, maar ik zou nooit buiten mijn eigen landje kunnen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Quincy Promes verdacht van drugshandel en deelname criminele organisatie: ‘De drugs hadden een groothandelswaarde van 120 miljoen euro. ’

Voetballer Quincy Promes (30) wordt verdacht van betrokkenheid bij drugshandel en deelname aan een criminele organisatie. Daarom werd hij door de politie afgeluisterd. Dat stellen opsporingsbronnen tegenover De Telegraaf.

Door de telefoontap kwam de politie aan de bekentenis van Promes dat hij in juli 2020 zijn neef op een familiefeest in Abcoude met een mes in zijn knie had gestoken. Dat zou hij in meerdere gesprekken met zijn familie hebben toegegeven. De aanvaller was op dat moment bij de politie in beeld vanwege betrokkenheid bij drugshandel en daarom werd zijn telefoon afgeluisterd.

Derksen over Promes: ‘Notoire leugenaar’

Ook familieleden van de international die vijftig keer voor het Nederlands elftal uitkwam, zitten vast voor drugshandel en witwassen in dezelfde zaak. Elke week zou Promes’ neef V., die in de bajes verblijft van Zaanstad, met de voormalige Ajax-voetballer beeldbellen.

Promes staat onder contract van voetbalclub Spartak Moskou. Volgens opsporingsbronnen staat ook de aanvaller op de nominatie om aangehouden te worden, maar wordt dat bemoeilijkt omdat hij in de Russische hoofdstad zou zitten. Het Openbaar Ministerie zegt niet op de nieuwste verdenking in te willen gaan. De advocaat van Promes, mr. Gerard Spong kan er niets over zeggen. „Ik weet van niets”, aldus de raadsman.

4000 kilo coke

Volgens bronnen zou Promes samen met familie geld geïnvesteerd hebben in een partij cocaïne. Dat zou specifiek gaan om de ruim vierduizend kilo van de harddrugs die in april 2020 door de Belgische politie werd onderschept in Antwerpen. Daarvoor werden destijds meerdere uithalers uit Amsterdam Zuidoost opgepakt. De drugs hadden een groothandelswaarde van 120 miljoen euro. De straatwaarde lag nog veel hoger.

OM vervolgt Quincy Promes voor poging tot moord

Eerder deze week maakte het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam bekend dat Promes voor het neersteken van zijn neef wordt vervolgd voor poging tot moord. Eerder was de voetballer aangeklaagd voor poging tot doodslag, danwel zware mishandeling. In de transcriptie van de afgeluisterde tapgesprekken zou naar voren komen dat Promes zijn neef echter dood wilde steken. De telefoongesprekken vonden plaats in de nacht kort na de steekpartij.

Het slachtoffer vond de verdenking van het OM naar de voetballer toe te licht en deed aangifte van poging doodslag. Advocaat mr. Yehudi Moszkowicz, die de neef bijstaat, wilde dat het OM Promes zou vervolgen voor poging tot moord. Daarvoor was al een procedure in gang gezet bij het hof. Die is nu van de baan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Arjen Lubach op televisie keihard aangevallen door ex-vriendin

Het ex-liefje van Arjen Lubach, Janine Abbring, heeft tijdens zijn talkshow ‘De Avondshow’ hard naar hem uitgehaald. Ze vindt dat er te weinig vrouwen op zijn redactie werken.

Op romantisch gebied is het niks meer tussen Arjen en zijn ex Janine, maar ze kunnen nog wel goed samenwerken. Ze werken samen achter de schermen van zijn tv-programma’s. Tijdens internationale Vrouwendag mocht ze bij hem aan de desk schuiven.

Hard woordje

Janine had een hard woordje met haar ex te spreken. Ze vindt het niet meer van deze tijd dat de hele wereld is ingericht op mannen. Als voorbeeld gebruikte ze de sollicitatierobot van Amazon die vrouwen discrimineerde. Kandidaten met het woord ‘vrouwen’ in hun cv kregen een minpunt. “Heftig, hè?”, zegt Janine daarover tegen Arjan.

Gedomineerd door mannen

Vervolgens haalt ze naar hem uit. “Het kan aan mij liggen, maar volgens mij gebruik jij die software ook voor je redactie.” Ze vindt dat de redactie van De Avondshow wel erg gedomineerd wordt door mannen. Het publiek is het hier mee eens. Arjen echter niet: “Nee, dag! Nee, nee, nee! Ho, ho, ho, ho. Dat klopt niet! Jij werkt toch ook bij ons?”

“Ja, maar ik heb destijds gesolliciteerd onder de naam Henk Voetbalbier”, grapt ze dan. Bekijk het hele fragment hieronder!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending