Wrede bestuurder rijdt familie eendjes omver nadat vrouw hen probeerde te helpen om over te steken.
Connect with us

Meest bekeken

Wrede bestuurder rijdt familie eendjes omver nadat vrouw hen probeerde te helpen om over te steken.

Een harteloze bestuurder maaide een familie eendjes omver nadat een barmhartige Samaritaan hen probeerde te helpen om de straat over te steken.

De bewakingsbeelden tonen hoe negen eendjes en hun ouders de straat proberen over te steken in Queenstown in Nieuw-Zeeland.

Een vrouw in een paarse regenjas was gestopt om de aankomende bestuurders te waarschuwen om snelheid te minderen. De dame besefte dat de eendjes het water aan de andere kant van de straat probeerden te bereiken.

Twee auto’s negeren de waarschuwingen van de vrouw en rijden rakelings naast de eendjes, terwijl een auto uit de tegenovergestelde richting wel vertraagt.

Dan loopt de vrouw de straat op om de familie eendjes te beschermen. Maar seconden nadat ze zich in veiligheid heeft gebracht, rijdt een auto met hoge snelheid door de familie.

De video van het schokkende voorval kwam aan het licht nadat Rolf Liechti klacht had ingediend bij de lokale politie om gerechtigheid te eisen voor de negen eendjes en hun ouders.

Helaas hoorde hij nooit iets terug van de politie.

Rolf zei dat de moeder overleed in het ongeluk, alsook een van haar kuikentjes.

Hij zei dat de eendjes zonder hun moeder het niet lang zouden overleven. Rolf zei: “Telkens wanneer we de eendjes zien, stoppen we het verkeer en helpen hen oversteken … iedereen doet dat … omdat ze aan de overkant naar de vijver willen.”

“We lieten vorig jaar zelfs borden plaatsen nadat iemand hen had overreden, maar deze kerel leek dat niets te kunnen schelen, dat of hij was met zijn telefoon of zoiets bezig, wie weet.”

Een woordvoerder van de politie gaf toe dat ze de klacht niet verder onderzochten, maar zeggen dat er voor zover zij weten geen misdrijf begaan werd.

De eendjes werden door een dierenwelzijnsorganisatie ondertussen ondergebracht op een veiligere plek in de stad.

WAT VIND JIJ HIERVAN? MOET DE POLITIE ACTIE ONDERNEMEN TEGEN DEZE ROEKELOZE BESTUURDER? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

OPGELET: DE ONDERSTAANDE VIDEO IS NIET GESCHIKT VOOR GEVOELIGE KIJKERS.

Meest bekeken

Man verrast ex-vriendin door haar hele hypotheek af te betalen als dank voor goede moeder te zijn

Een man liet zijn ex-vriendin sprakeloos achter toen hij haar vertelde dat hij haar hypotheek had afbetaald.

Shaun Nyland verraste zijn ex-vriendin Cat met het nieuws en legde haar reactie vast en postte die op TikTok.

Hij gaf Cat, die de moeder van zijn kind is, het goede nieuws net op haar 31e verjaardag.

In de video op TikTok, die meer dan 5 miljoen views heeft, is te zien hoe Shaun Cat een set sleutels overhandigt terwijl ze vraagt: “Waarom geef je me deze?”

Hij vertelt haar: “Het is je verjaardag vandaag, ik wil dat je de beste verjaardag ooit hebt.”

@itscatkeenan My ex paid off my mortgage 😳 #foryou ♬ Surrender – Natalie Taylor

“En kijk, ik weet dat we niet meer samen zijn, en ik ben zo trots op je geweest. Je bent de beste moeder ooit, dus heb ik iets gedaan. Ik heb de bank gebeld, ik heb de hele hypotheek afbetaald. Dit huis is nu van jou.”

Cat blijft kalm na het horen van het nieuws en vertelt Shaun dat ze hem niet gelooft.

“Ik beloof je, dit huis is van jou. Ik heb de bank gebeld, afbetaald, jij bezit dit huis.”

Hij vertelt Cat om haar e-mails te controleren waar ze de bevestiging zal vinden en na het controleren beseft ze dat het inderdaad geen grap is. Ze kan het maar niet geloven.

@itscatkeenan My ex boyfriend paid off my mortgage 😳 #foryou ♬ Home – Edith Whiskers

Shaun postte nog een video waarin hij uitlegde waarom hij besloot de hypotheek af te betalen, niet alleen voor Cat, maar ook voor hun zoon.

“Uiteindelijk gaf mijn ex-vriendin me het beste cadeau dat een man zich kan wensen door Leo op deze wereld te zetten. Ik weet dat het moeilijk was voor Cat om te proberen dezelfde levensstijl te leiden als we samen deden, maar dan alleen,” zei hij.

“Eerlijk jongens, ik sta nog steeds te beven. Ik ben gewoon zo dankbaar dat ik het geluk heb gehad om dit te kunnen doen. Niet alleen voor Cat, maar ook voor mijn baby, zodat hij gegarandeerd een dak boven zijn hoofd heeft voor de rest van zijn leven. Als je dat kunt doen, waarom zou je het dan niet doen? Ik hoefde hier geen twee keer over na te denken.”

Shaun en Cat waren 7 jaar samen voordat ze eerder dit jaar uit elkaar gingen.

@shaun.nyland And that’s my version of Co Parenting 💫 #ex #friends #parents ♬ original sound – Sarah Cothran

Ik ben blij dat deze twee een goede relatie hebben in het belang van hun kind.

Deel dit artikel alsjeblieft als je ook hield van Cats reactie toen ze het goede nieuws hoorde.

Doorgaan met lezen

Funny

Moeder maakt grappige foto van de “eerste vangst” van haar zoontjes

Het is niet makkelijk om een foto te maken van kinderen! Ze zijn onvoorspelbaar en blijven niet vaak stil. Deze moeder wilde een mooie foto maken van haar zoontjes met hun laatste vangst (een nepvis), maar dat bleek lastig en vooral hilarisch!

Marika Daniels is de trotse moeder van drie zoontjes. Levi, Logan en benjamin Landon, die op dat moment net 18 maanden oud was. Verleden jaar ging de familie op bezoek bij een museum en er was een vijver met nepvissen.

De kinderen ‘vingen’ elk hun vis en Marika wilde een foto maken van de jongetjes met hun vangst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marika Daniels (@sahm.of.sd)

Ze legde aan Good Morning America uit:

“Ik plaatste het oorspronkelijk op Facebook en mijn vrienden vertelden me hoe grappig en schattig het was. Het verspreidde zich als een lopend vuurtje […]”

Ze vervolgde: “Toen ik hem zag, wilde ik ‘Bah, Landon’ zeggen. Hij is net op de leeftijd waarop hij alles in zijn mond stopt. Het zijn rubberen vissen. Het zijn geen echte vissen.”

Marika realiseerde zich toen hoe grappig de foto was. Sindsdien is de foto viraal gegaan, met veelal het bijschrift: “Elke familie heeft dat ene kind.”

Doorgaan met lezen

Animals

Roze kaketoe neemt met kusje afscheid van overleden partner

Veel soorten vogels blijven hun hele leven samen bij hun partner. Het moment waarop ze een partner verliezen is dan ook hartverscheurend.

Dit overkwam een roze kaketoe op een weg in Australië. Het lichaam van de vogel blijft levenloos op de weg liggen, terwijl de andere vogel haar probeert te reanimeren met zijn snavel.

De emotionele video is viraal gegaan op sociale media.

Het blijkt tevergeefs … na verschillende reanimatiepogingen besluit de kaketoe om haar een laatste afscheidskus te geven. Een heel droevig moment wat waarschijnlijk de laatste keer is dat hij haar zal zien.

Op een afstandje zien we een groep met meer roze kaketoes. Het is net alsof ze hem afstand hebben gegeven om alleen afscheid te kunnen nemen van zijn geliefde.

Hieronder zijn de emotionele beelden te zien. Dit bewijst maar weer eens hoeveel liefde en gevoelens dieren hebben.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending