Yara (5) wordt het mooiste meisje ter wereld genoemd: zo ziet ze er vandaag de dag uit
Connect with us

Meest bekeken

Yara (5) wordt het mooiste meisje ter wereld genoemd: zo ziet ze er vandaag de dag uit

Als het gaat om onze kinderen, vinden we allemaal dat ze de mooiste dingen zijn die de aarde ooit hebben vereerd.

Natuurlijk hebben we de neiging om een beetje bevooroordeeld te zijn, gebaseerd op het feit dat we … nou ja, je weet wel, ouders. We houden en koesteren ze boven alles, dus het is vrij redelijk dat we ze door een roze bril bekijken.

Niemand kan ontkennen dat één vijfjarige uit Nigeria zonder opvallende blikken is, echter, met velen die haar de “mooiste van de wereld” nasynchroniseren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa)

Toen fotografe Mofe Bamuyiwai foto’s van de jonge Jare Ijalana op sociale media deelde, kon ze de reactie nooit voorzien hebben. De foto’s werden al snel viraal, waarbij de mensen voor een groot deel commentaar gaven op hoe natuurlijk mooi Jare is.

De drie berichten hebben zich tot nu toe opgehoopt tot meer dan 70.000 likes op Instagram, en het is niet zo moeilijk om te zien waarom.

Bamuyiwa heeft een van de foto’s gecapituleerd: “Ik wil de onderschepping tussen haar kindertijd en de volwassenheid uitbeelden, dus beide blijven tijdloos!

Ga verder naar de volgende pagina voor meer prachtige foto’s en het vervolg van haar verhaal.

Ik had haar kunnen laten glimlachen en haar hardop kunnen laten lachen, maar ik heb haar in hun natuurlijke momenten geplaatst zodat we door hun ogen kunnen kijken!

“Jare is geen professioneel model,” legde Bamuyiwai uit aan Yahoo Lifestyle.

“Alles wat ik wil is dat iedereen het krachtige potentieel van Jare ziet. …ik wil dat de foto met haar praat als ze volwassen is.”

Het lijkt erop dat de fotogenieke eigenschap in ieder geval in de familie zit. De oudere zussen van Jare, de 7-jarige Jobi en de 10-jarige Joba, zijn ook door Mofe gefotografeerd, en ze zijn allemaal blijkbaar even gedenkwaardig.

“Asides [sic] dat [Jomi] is helder en mooi, ze is zeer gecoördineerd en elke pose geregisseerd, ze deed het beter dan ik haar vertelde te doen. Ze heeft zich zeker gekleed en gaf me meer bewijs dat elk klein meisje droomt van een vrouw te zijn,” schreef Bamuyiwai in het Instagram-bijschrift van de foto.

Alle kinderen zijn mooi op hun eigen manier, en ze verdienden het allemaal om dat te horen. Dat gezegd hebbende, ziet het er zeker naar uit dat Jare een mooie toekomst voor zich heeft als het gaat om gefotografeerd te worden.

Zou je jouw kind model laten staan? Laat het ons weten in de reacties.

Als je Jare ondertussen ook mooi vindt, deel dit artikel dan op Facebook.

Meest bekeken

Als de zon precies goed schijnt, lijkt het net alsof deze fontein in Italië lava spuwt

De stad L’Aquila (‘de adelaar’) ligt in centraal Italië. In 2009 werd de stad getroffen door een verwoestende aardbeving en werd een groot deel van de stad beschadigd.

Nu krijgt L’Aquila gelukkig aandacht om een positievere reden: een schitterende foto van een fontein die op sociale media verscheen.

Vanwege de lichtval lijkt het net alsof het water in de fontein in ‘vuur’ verandert. De afbeeldingen zijn duizenden keren gedeeld, waarbij menigeen zich afvroeg of de foto echt is of gephotoshopt.

Volgens My Modern Net kan er geen twijfel over bestaan dat de foto daadwerkelijk echt is. Daenel, de gebruiker die de foto deelde op reddit en in L’Aquilo woont, gaf aan nog nooit eerder het fenomeen te hebben gezien. Zijn jongste dochter wees hem erop.

Hoewel Daenel alleen een “goedkope camera” had om het moment vast te leggen, is hij van plan volgend jaar rond dezelfde tijd terug te gaan. Op deze manier zal hij proberen om de  oogverblindende illusie opnieuw te zien.

De fontein heeft de passende naam Fontana Luminosa, wat ‘lichtgevende fontein’ betekent, en dateert uit 1934. Tijdens de aardbeving van 2009 raakte de fontein licht beschadigd. In 2016, na een restauratie, was de fontein weer helemaal functioneel.

Hoewel sommige mensen het moeilijk vinden om te geloven dat de foto echt is, is dit soort fenomeen niet ongehoord. De Yosemite Firefall is een bekend voorbeeld van dezelfde optische illusie.

Het is echter buitengewoon zeldzaam! Daarom is het niet verwonderlijk dat Daenel het nog nooit eerder had gezien, ook al woont hij in de stad. Verschillende factoren moeten precies juist zijn om de illusie te creëren.

De zon moet op de juiste plaats schijnen en de lucht moet compleet helder zijn. En exact op dit precieze moment, moet er iemand op de juiste plek aanwezig zijn om alles te documenteren. Een paar seconden later, een paar meter naar rechts of links … en het moment vervliegt.

Doorgaan met lezen

Animals

Hond gaat elke dag langs de buren voor een massage van haar beste maatje

(Bijna) niets menselijks is honden vreemd, zoals menig hondenbezitter kan beamen. Onze viervoeters vormen snel vriendschap, zoals het geval van Beaù en Rocco.

Beaù, een hond van 8 maanden oud, beschouwt het hondje van de buurman als haar beste vriend. Ze ontmoetten elkaar een paar maanden eerder en werden meteen beste maatjes.

Haar baasje Kayleigh Burrowes geeft aan dat de staffordshire-bulterriër ontzettend vriendelijk is. Een tijdje geleden zag ze iets opmerkelijks.

“Op een dag zat ik op mijn bank en toen keek ik door de patiodeur en Rocco masseerde Beaù. Ik dacht even dat ik dingen zag, maar nu houden ze niet meer op,” vertelde Kayleigh aan The Dodo.

Het is geen alledaags gezicht en de vrouw filmde het hilarische moment. Op de beelden zien we hoe Beaù naast een hek zit. In eerste instantie zou je denken dat ze gewoon aan het relaxen is en van het mooie weer geniet.

Als je beter kijkt, zie je een kleine witte poot de rug van de zwarte hond aaien. Het was Rocco die Beaù een massage gaf! Nu doen ze het elke dag!

Rocco vindt het geen enkel probleem en doet het zo lang zijn vriendinnetje wil. Desnoods de hele dag. Vroeger had hij een vriendje, Jak. Toen zijn maatje overleed ging zijn aandacht naar Beaù. Hij vond de grote hond waarschijnlijk geruststellend.

Beaù geeft Rocco geen massage als wederdienst, maar dat maakt niets uit. Ze toont op andere manieren veel liefde voor haar kleine vriend. Ze vinden het heerlijk om samen in de tuin rond te hangen, ook al zijn ze gescheiden door een hek.

Bekijk hieronder de hilarische video die laat zien dat Rocco de beste vriend van de hond is!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bruidegom rent van tafel tijdens diner als zijn moeder schreeuwt dat gast stikt

Een bruiloft is voor velen een onvergetelijk moment. Maar wat op de bruiloft van Cody en Kelly Campbell gebeurde, maakte het nog bijzonderder.

Er moet wel een heel bijzondere reden zijn dat de bruidegom plotseling van de tafel opstaat om naar een andere tafel te rennen. Dat was hier absoluut het geval!

De bruiloft verliep perfect en het pasgetrouwde stel genoot van de avond, terwijl dierbaren een toespraak gaven. De bruidegom, Cody, een brandweerman uit Los Angeles, werd in een van de toespraken in het zonnetje gezet.

“Als ik ooit in een situatie terechtkom waarin ik de hulp van een brandweerman nodig heb, hoop ik dat jij het bent, of iemand zoals jij.”

Geen loze woorden, en niemand besefte zich dat deze uitspraak zeer snel bewezen zou worden! Op een gegeven moment schreeuwt namelijk een vrouw. Het was Cody’s moeder, die merkte dat een gast stikte. Cody handelde met indrukwekkende snelheid.

We zien de jonge bruidegom naar een tafel rechts van hem schieten. Hij voerde de heimlichmanoeuvre uit om de gast weer te laten ademen. Toen iedereen gekalmeerd was, kon het feest doorgaan, maar iedereen kon persoonlijk zien dat Cody een echte held was!

Deze brandweerman redt elke dag levens, zelfs tijdens zijn eigen huwelijk! Gelukkig viel alles mee. Niemand zal dit diner vergeten, dat is zeker. Deel dit artikel gerust met je dierbaren op Facebook!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending