‘Yolanthe bedroog Wesley Sneijder’
Connect with us

Celeberties

‘Yolanthe bedroog Wesley Sneijder’

De zoen van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder in een parkeergarage, ergens in het voorjaar van 2009, was destijds groot nieuws. Yo was immers nog maar net weg bij Jan Smit. Nu onthult Wesley in zijn biografie dat deze ‘stiekeme zoen’ niet hun eerste date was.

Eerdere date
In zijn biografie die later deze week uitkomt vertelt Wesley Sneijder dat hij en Yolanthe elkaar voor het eerst hebben ontmoet in het Amsterdamse bos. ,,Ik was over vanuit Madrid en we kozen voor die plek, juist omdat we elkaar niet goed kenden.” De voetballer had de actrice verleid met sms’jes in het Spaans en deed ook tijdens hun eerste date erg zijn best. Hij had twee glazen mee en een fles fijn, maar van vuurwerk zou er nog geen sprake zijn geweest. ,,Yolanthe is daarna naar haar huis gegaan, ik naar het mijne.”

Ging zanger eerder vreemd?
Na een andere date, ze gingen eten bij vrienden, kusten ze elkaar in een parkeergarage. De beelden van die kus werden duizenden keren gedeeld, vooral omdat het nieuws van de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe pas 24 uur bekend was. ,,Alles is weg. De keukenrol, de blender, de citruspers”, jammerde Gerda Smit, de moeder van Jan, nadat Yolanthe haar biezen had gepakt. Maar zo braaf was Jan zelf ook niet geweest. In het voorjaar van 2019 onthulde een vriendin van Yolanthe: ,,In werkelijkheid was het Jan die als eerste vreemdging met Liza. Toen Yo met Wesley uitging, was de relatie met Jan eigenlijk al enkele weken voorbij. Alleen hielden ze de breuk stil.”

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem fataal worden’

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds een paar weken weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed. Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van de markante man uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe slecht het met de gezondheid van de kasteelheer lijkt te gaan.

Gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen des huizes maken zich zorgen om de aanhoudende benauwdheid van de kasteelheer. Dit komt allemaal bij zijn depressiviteit kijken wat het allemaal nog een tikkeltje heftiger maakt. Erica laat het volgende weten: “Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.” Eenmaal bij de dokter geweest blijkt dat er niet veel lichamelijk aan het handje is. Of de benauwdheidsklachten voort zouden kunnen komen uit de depressieve klachten is niet duidelijk. Tekst gaat verder onder de onderstaande video:

De biografie van de kasteelheer

Met al het succes van nu zal zijn biografie, vernoemd naar zichzelf, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: ‘Patricia Paay zwanger’

Patricia Paay noemt de geboorte van haar dochter Christina Curry het mooiste dat haar is overkomen. De diva blikt terug op de laatste weken van haar zwangerschap.

Patricia verbleef in de laatste weken voor haar bevalling in New Jersey, Amerika. Het was een warme zomer, herinnert ze zich. De diva poseert op het kiekje voor een witte open haard, met een bolle babybuik. ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

Trots

De diva spreekt van ‘onvoorwaardelijke liefde’. Inmiddels is haar dochter 30 jaar. ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

Doorgaan met lezen

Trending