Yolanthe Cabau is mannenmoe en heeft nu een relatie met deze bloedmooie vrouw!
Connect with us

BNers

Yolanthe Cabau is mannenmoe en heeft nu een relatie met deze bloedmooie vrouw!

Yolanthe Cabau heeft een tumultueuze periode achter de rug, voornamelijk door haar huwelijk met voetballegende Wesley Sneijder, waarbij geruchten over zijn ontrouw de ronde deden.

Deze vermeende ontrouw zou uiteindelijk hebben geleid tot hun breuk. Sneijder heeft in diverse interviews zijn diepe spijt betuigd over zijn gedrag tijdens hun relatie en heeft zelfs de hoop uitgesproken op een mogelijke verzoening met Cabau.

Ondertussen lijkt Sneijder zichzelf te vermaken in de Spaanse discotheken, terwijl Cabau een meer ingetogen leven leidt, waarbij haar focus ligt op de zorg voor hun zoontje.

Recentelijk heeft Yolanthe echter een opvallende koerswijziging gemaakt in haar liefdesleven.

Lange tijd werd ze in verband gebracht met een jong model uit Rotterdam, maar deze relatie is inmiddels ten einde gekomen.

Dit leek het einde van de romantische kansen voor Wesley, maar Yolanthe heeft duidelijk andere plannen.

Ze heeft een nieuw perspectief op het leven gekregen en lijkt nu de voorkeur te geven aan een relatie met een vrouw.

Verschillende media speculeren over een mogelijke romance tussen Yolanthe en ene Molly Hatchcock.

Deze nieuwe ontwikkeling heeft voor de nodige opschudding gezorgd en heeft velen verrast.

Het idee dat Yolanthe, die eerder bekend stond om haar relaties met bekende mannen, nu openstaat voor een relatie met een vrouw, heeft de interesse gewekt van talloze fans en nieuwsgierigen.

Hoewel Yolanthe zelf nog geen officiële verklaring heeft afgelegd over haar liefdesleven, zijn velen verheugd over deze mogelijke nieuwe richting voor de Nederlandse actrice en presentatrice.

Het feit dat Yolanthe openlijk haar voorkeur lijkt te geven aan een vrouwelijke partner, getuigt van een groeiend bewustzijn en acceptatie binnen de samenleving ten aanzien van diversiteit in seksuele oriëntatie en relaties.

Het is een teken van empowerment en vrijheid voor individuen om hun liefdesleven vorm te geven op een manier die voor hen het meest authentiek en vervullend is.

De speculaties over Yolanthe’s liefdesleven hebben ook geleid tot gesprekken over het belang van het respecteren van iemands privacy en het vermijden van ongefundeerde speculaties en roddels in de media.

Hoewel het begrijpelijk is dat mensen nieuwsgierig zijn naar het persoonlijke leven van beroemdheden, is het van cruciaal belang om hun grenzen en privacy te respecteren.

Al met al lijkt Yolanthe Cabau een nieuwe weg in te slaan op het gebied van liefde en relaties, en haar publiek kijkt met interesse toe naar wat de toekomst voor haar in petto heeft.

Of ze nu kiest voor een relatie met een vrouw of met een man, het belangrijkste is dat ze geluk en vervulling vindt in haar persoonlijke leven.

BNers

Bekijk: Johan Derksen haalt flink uit naar René Froger

René Froger kreeg vrijdagavond in de seizoensfinale van Vandaag Inside scherpe kritiek van Johan Derksen. De discussie ontstond toen de aangekondigde btw-verhoging voor culturele goederen en diensten ter sprake kwam, wat Froger zichtbaar frustreerde.

Duurdere kaartjes De Toppers

Froger benadrukt dat de hogere btw-tarieven ook de fans van De Toppers zullen treffen, aangezien de concertkaartjes duurder zullen worden. ‘Wij zouden dat toch moeten doorvoeren aan de mensen die de kaartjes kopen. De kaartjes zijn al niet goedkoop en bij wijze van spreken komt er nou nog eens 12 procent bij… Ja, ga jij het de mensen maar uitleggen,’ vertelt René.

‘Hakt er wel in’

Johan reageert fel: ‘Maar jij kunt niet als geste zeggen: ‘We maken de kaartjes goedkoper?’ Dat kan niet met alle onkosten.’ Froger antwoordt: ‘Nee, nee, nee, want wij zijn de afgelopen jaren al redelijk steady gebleven, ondanks dat alle kosten ongelooflijk de pan uit rijzen. Ja, en dan nu nog eens een keer deze twaalf procent eroverheen, dat hakt er wel in, ja.’

Tonnen winst

Derksen merkt vervolgens op: ‘Jawel, maar ik hoor wel eens van die Toppers-concerten, dat jullie er echt tonnen aan verdienen.’ Wilfred Genee voegt er lachend aan toe: ‘Ja, dat is een schande! Dat kan toch niet!’ René verdedigt zich: ‘Honderd procent, maar dat mag toch ook wel? Er staat ook veel tegenover.’

Doorgaan met lezen

BNers

Jan Roos: “Overleden ouders Joost Klein zouden zich schamen voor hem”

Jan Roos heeft in het YouTube-programma Roddelpraat ongenadig hard uitgehaald naar Joost Klein. De oud PowNed-verslaggever merkt onder meer op dat de artiest ‘moet ophouden met dat gejank over zijn ouders’ (die zijn overleden). ”Ze zouden zich schamen voor hem!”

Roddelpraat

Het programma Roddelpraat is sowieso erg controversieel. Jan Roos en zijn kompaan Dennis Schouten laten zich vaker verleiden tot absurde uitspraken.
De twee zijn al vaker voor de rechter gesleept en YouTube heeft het advertentiebeleid uitgeschakeld. In de aflevering die gisteren online kwam, werd onder meer de Nederlandse diskwalificatie bij Eurovisie besproken. En dan gaat het dus ook over Joost Klein.
Roos vindt de artiest maar niks. Maar wat hij dan doet gaat elke verbeelding te boven. Hij imiteert Joost en doet net alsof hij moet huilen. ”Mimimimimi mijn ouders zijn dood. Ja dat weten we toch wel!? Die zijn bijna alweer terug op aarde.”
Maar hij gaat verder. ”En daarbij, laten we eerlijk zijn: die mensen hebben dit niet mee hoeven te maken. Die zouden zich kapotschamen voor dat joch.”

‘Zwarte vogel’

Daarna gaat Jan Roos nog even los over de ‘zwarte vogel’. Hij bedoelt Appie Mussa, de zich verkleed had als een blauwe vogel.
In de uitzending wordt de TikTok-video van Appie getoond, waarin hij vertelt dat Joost ‘bijna niets deed’, maar toch gediskwalificeerd werd. Jan noemt dat het ‘goedpraten van geweld naar vrouwen’. ”Maar Appie komt uit een cultuur waar dat wellicht normaal is.”

Reacties

Dat Jan grappen maakt moet op zich kunnen, maar dat hij leuk probeert te doen over de rug van Joost Klein die nog steeds veel verdriet heeft om zijn overleden ouders gaat voor veel mensen te ver. En dat blijkt ook uit de reacties.
Onderstaand de uitzending. Jan doet zijn uitspraken vanaf minuut 7:50. Laat in de reacties op Facebook weten wat je daar van vindt.

Doorgaan met lezen

BNers

Willeke Alberti kan verdriet niet verwerken en neemt een trieste beslissing

Willeke Alberti gaat door een zeer heftige periode. In een tijdsbestek van amper twee maanden verloor ze eerst haar dochter Daniëlle van ’t Schip, waarna ze ook nog eens afscheid moest nemen van haar broer en dat raakt haar keihard. Om die reden een besluit genomen.

Moeilijke tijd

In oktober vorig jaar liet Daniëlle van ’t Schip het leven na een loodzware strijd tegen kanker. Als ouder is een kind verliezen het ergste wat er is.
Twee maanden later volgde er weer een klap. Haar broer Tonny overleed en dat bracht Willeke weer helemaal terug bij af. Ze realiseert zich dat ze door moet met haar leven, maar is ontzettend verdrietig. Om deze reden heeft ze nu professionele hulp ingeschakeld. Die gaat Willeke helpen om het verdriet een plek te gaan geven.

Tranen

Willeke doet alles wat in haar macht ligt om sterk te blijven, maar vanzelfsprekend zijn er momenten dat het haar allemaal te veel wordt.
”Als ik ’s ochtend onder de douche sta, komen soms wel de tranen. Die gaan dan het putje in en daarna begin ik vol goede moed mijn dag, zoals ik dat graag wil.”
Alberti weet dat het geen zin heeft om haar hoofd te laten langen. ”Daar schiet ik niks mee op.” Wanneer ze het moeilijk heeft, beeld ze zich in wat haar dochter graag gewild zou hebben, en dat geeft haar dan weer kracht.
” Daniëlle zei niet voor niets: ‘Wat je ook doet, mam, met dat zingen in de zorg ga je gewoon door, hoor!” Vanaf deze plek wensen we Willeke uiteraard veel sterkte. Dat kun jij ook doen door een reactie achter te laten onder deze post op Facebook.

Doorgaan met lezen

Trending