Yolanthe Cabau laat ze lekker losjes in de tas hangen in opvallende outfit
Connect with us

Celeberties

Yolanthe Cabau laat ze lekker losjes in de tas hangen in opvallende outfit

Hoe gaat het nou eigenlijk met Yolanthe? Aan tafel bij Jinek zei ze laatst dat het ondanks het uit elkaar gaan tussen haar en Wesley het best wel goed ging.

Haar gezichtsuitdrukking deed ons toen al anders vermoeden. Ze was te gast om het te hebben over de nieuwe SBS 6-serie DNA. En hoewel SBS-6 na de zomer behoorlijk goed scoort, flopt de serie met Yolanthe in de hoofdrol juist. Niet echt lekker dus.

Lekker losjes in de tas Yolanthe!
Goed, op Instagram is daar weinig van te merken. Daar post ze gewoon dagelijks een fijn kiekje met of zonder haar zoontje maar in ieder geval mét diepe inkijk!

Celeberties

Gerard Joling is helemaal klaar met Hugo de Jonge: ‘Wat weet hij er gvd van?’

Gerard Joling heeft geen hoge pet op van Hugo de Jonge en zijn aanpak rondom corona. De zanger haalt keihard uit naar de minister.

Joling is het niet eens met de huidige maatregelen en dat laat hij weten ook. De zanger haalt snoeihard uit naar de Jonge in RTL Boulevard. De minister is volgens hem niet meer dan een leraar Engels (het beroep dat hij ooit uitoefende red,). ‘De horeca ook: natúúrlijk kun je een restaurant open gooien. Dan heb je een minister De Jonge die iedere keer heel leuk met z’n mondkapje dingen zegt, waarvan ik denk: jij bent uiteindelijk gewoon maar een leraar Engels.’

‘Economie naar de tyfus’
De zanger maakt zich grote zorgen, vooral om andere mensen. ‘Alle mensen die werken in de entertainmentbusiness; het gaat allemaal naar de klote.’ Volgens de zanger gaat de hele economie op deze manier ‘naar de tyfus’. ‘Wat weet je er godverdomme allemaal van?’, sneer hij naar de minister.

Geveld door corona
Joling is de corona-dans niet ontsprongen: hij was zeven weken geleden geveld door het virus. Gelukkig voor de zanger vielen de klachten enorm mee. ‘Ik ben niet eens ziek geweest,’ aldus de zanger in RTL Boulevard. ‘Ik ben alleen een dag aan de dunne geweest.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Monique Westenberg verbreekt eindelijk stilte

De laatste keer dat Monique Westenberg iets op Instagram plaatste, was net na haar breuk met André Hazes. Daarna was het stil op het account van Monique, tot nu. De blondine deelt een foto van haar grote steun en toeverlaat: zoon André.

Op de foto is te zien hoe Monique en haar zoontje elkaar een kus geven. Ze zet er enkel ‘

’ als bijschrift bij. Onder het bericht krijgt de blondine veel steun van haar volgers. ‘Er komt echt een veel betere man in jou leven! Kop op’, ‘Beter dan dit wordt het niet… Aan deze onvoorwaardelijke liefde kan geen vent tippen!!’ en ‘Je komt er bovenop hoor! Sterker dan ooit’, luiden enkele reacties. Ook Roxeanne Hazes reageert met twee hartjes onder het bericht.

In haar wekelijkse column voor Vriendin liet Monique zich onlangs uitgebreid uit over de roerige periode na haar breuk met André. ‘Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag’, schreef ze. Gelukkig krijgt ze veel steun van vriendinnen en familie, maar ze haalt de meeste kracht uit haar zoontje: ‘Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland ontkent grote beschuldiging

Bridget Maasland ontkent de beschuldiging van Shownieuws dat haar lachende post op Instagram bedoeld was als sneer naar haar ex-vriend André Hazes jr. “Ik denk dan te weinig na”, aldus de tv-ster.

André Hazes jr. heeft zijn knipperlichtvrouw Monique Westenberg een abonnement op relatiebreuken gegeven en twee weken geleden was het wéér zo ver. Een dag later leek Bridget volgens Shownieuws behoorlijk in haar vuistje te lachen. Ze plaatste een foto op Instagram waarop ze aan het scháterlachen was met een vriendin. “Ik mis dit soort avonden!”, stond erbij.

Wraakfoto?
Bridget maakte daarbij duidelijk dat het om een oude foto ging – ze schreef er ‘#throwbackthursday’ bij – maar de timing maakte volgens Shownieuws overduidelijk dat het een soort ‘wraakfoto’ was. “Zo van: ik lach in mijn vuistje?”, vroeg Bart Ettekoven aan social-media-expert Marije Knevel. Zij daarop: “Natuurlijk. Zij heeft dit toen voorspeld.”

Nederland heeft twee weken lang in spanning afgewacht, maar nu komt Bridget eindelijk met een reactie: was het een wraakactie of niet? “Ik moet je heel eerlijk bekennen: echt niet”, vertelt ze in de talkshow van Robbert Rodenburg, de Jeroen Pauw van YouTube (klik om te kijken).

Grappig, grappig
Het is wel zo dat ze op de avond van de relatiebreuk toevallig met diezelfde vriendin aan het keuvelen was, aldus Bridget. “Het was een Throwback Thursday en ik zat serieus de dag ervoor met de vriendin die ook op de foto staat dit wel te bespreken natuurlijk over wat er was gebeurd. Zij werkt ook bij Boulevard, dus grappig, grappig, grappig.”

Wat bespraken ze met elkaar? “Van: jeetje, dat hadden we toch ook niet zien aankomen, in- en intriest. Maar ik heb hier natuurlijk in principe niets mee te maken. Gelukkig, want ik heb mijn portie al gehad en door.”

Best dom
Een dag later was het dus Throwback Thursday, een dag waarop iedereen op Instagram oude foto’s van zichzelf deelt. “De volgende dag was het echt een donderdag en ik krijg die foto van mijn vriendin. Daar zette ik bij van: ‘Hier heb ik echt weer zin in!’”

De timing was eigenlijk best onhandig, zegt Bridget achteraf. “Ik had het natuurlijk kunnen weten. Ergens was het best dom dat ik er niet gelijk bij had stilgestaan, maar aan de andere kant denk ik: who gives a f*ck? Wat ik ook had gepost die dag, het was niet goed geweest. Er is altijd iets. Ik denk dan te weinig na.”

Negativiteit
Bridget hekelt de negativiteit van media als Shownieuws. “Ik vind het wel heel vervelend dat er dan toch altijd nog andere aannames worden gemaakt dan dat ik laat zien. Er moet altijd meer zijn. Altijd als ik iets post of iets breng, dan moet het negatief worden gemaakt. Als ik iemand steun, dan zal het wel uit eigenbelang zijn. Ik noem maar even wat dingen.”

“Zeker de laatste twee jaar wordt het wel heel negatief steeds belicht. Dan denk ik maar: het zal wel uit een soort van opportunisme zijn, want blijkbaar verkoop ik heel goed. Het is altijd fijner als het niet goed gaat met iemand dan het wel goed gaat, want daar kunnen mensen zich meer aan optrekken. Ik maak er dan maar iets positiefs van, want ik ben zelf een heel positief mens. Dan denk ik: het zal wel zijn omdat ik het goed verkoop. Dan moet je het zo maar zien.”

Lees ook
Het is niet de eerste keer dat Bridget kritiek uit op Shownieuws. Lees ook: Bridget Maasland hekelt ‘onjournalistiek’ Shownieuws (maart vorig jaar).

Open Kaart
Open Kaart met Bridget bekijkt u onderstaand:

Doorgaan met lezen

Trending