Connect with us

Lifestyle

Yolanthe geeft duidelijkheid over nieuwe liefde

Yolanthe Cabau heeft inmiddels gereageerd op de geruchten dat ze weer tot over haar oren verliefd zou zijn. Het weekblad Story publiceerde woensdag het verhaal dat de actrice zou zijn gevallen voor de charmes van de Nederlandse miljardair Robert van der Wallen…

Op Instagram laat de presentatrice weten dat zij helemaal van niks weet en waarschuwt haar volgers. “Interessant wanneer mensen en/of media claimen dat ze dingen weten over mijn persoonlijke leven, terwijl ik nergens van af weet. #geloofnietalleswatjeleest”, adviseert de presentatrice.

Het weekblad schreef woensdag dat er meerdere bekenden van Yolanthe aan het blad zouden hebben bevestigd dat zij en Robert het erg gezellig hebben. Zo zouden de twee door haar zus Rebecca en haar vriend Marcel Boekhoorn zijn gekoppeld.

Het management liet al aan Shownieuws weten dat het klinkklare onzin zou zijn. Volgens de bronnen van Story zou dit extra pijnlijk zijn voor Wesley Sneijder, hij zou namelijk nog niet op de hoogte zijn van de nieuwe liefde van zijn ex-vrouw Yolanthe.

In maart 2019 maakten Wesley Sneijder en Yolanthe bekend uit elkaar te gaan. Wesley kwam hier later zelf echter op terug door te zeggen dat hij en Yolanthe ‘nog niet gescheiden’ waren. Na deze tijd is het tweetal nog meerdere malen samen gespot. Zo werden zij vorig jaar zomer samen gezien bij bij stadion Galgenwaard in Utrecht.

En ook in januari werden zij nog een keer samen gespot op Schiphol toen zij met hun zoontje Xess Xava een vlucht namen naar Los Angeles, de huidige thuisbasis van Yolanthe. Volgens de maker van de foto kreeg Yolanthe zelfs een zoen in haar nek van Wesley. Maar het management van Yolanthe liet Shownieuws daarop weten: “Yolanthe en Wesley zijn uit elkaar, aan de situatie is niets veranderd.” Op de foto is echter duidelijk te zien dat de twee weer samen staan.

Eerder vertelde Yolanthe al openhartig in de VROUW over de breuk. “Afgelopen jaar was een van de moeilijkste jaren uit mijn leven. Ik denk dat iedereen die een relatiebreuk heeft ervaren, begrijpt hoe verdrietig en eenzaam dat kan zijn”, vertelt ze.

Het was dan ook vooral haar zoontje Xess Xava (4) die haar door deze tijd heen sleepte. “Het allerbelangrijkste van alles is mijn lieve Xess Xava (4) die mij elke dag zo veel liefde geeft en heel trots maakt. Ik vind het bijzonder dat ik elk moment mag meemaken van hoe hij groeit en leert.” De brunette bevestigde wel dat ze nog altijd contact heeft met de familie van Wesley. “Na al die jaren is ook Wesley’s familie mijn familie geworden.

Ik hou zielsveel van zijn ouders”. Voor de opvang van haar 4-jarige zoontje Xess Xava tijdens tv-opnames kan ze rekenen op de ouders van Wesley. “Zijn moeder is als een moeder voor me. Wat er ook gebeurt, die liefde zal nooit verdwijnen.”

Lifestyle

Onwijs pijnlijk: “Het gaat héél slecht met Bridget Maasland!”

Bridget Maasland is natuurlijk net uit een flink roerige periode gestapt. Ze is aan de kant geschoven door André Hazes die weer terug is bij zijn ex, Monique Westenberg. Hoe moeilijk het ook is voor haar, ze moet natuurlijk weer door.

Gelukkig heeft ze het druk genoeg met presenteren. Ze is namelijk nog steeds bezig voor RTL Boulevard. Maar De Zwakste Schakel is er ook nog. Nu is ze ook nog eens begonnen met het programma ‘Hotter than my Daughter’. Maar dat verloopt niet helemaal lekker kunnen we wel stellen. Daarnaast is haar familiebedrijf in De Pijp ook zwaar geraakt door de maatregelen omtrent het coronavirus laat ze weten.

Bridget Maasland haalt laagterecord
Wanneer we kijken naar de tijd dat Gordon dit programma presenteerde, toen scoorde hij nog weleens 2 miljoen kijkers. De blondine heeft een nieuw laagterecord gehaald afgelopen maanden met 296.000 kijkers.

https://www.instagram.com/p/ByYFcPlI0Ag/?utm_source=ig_embed

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Ai: Slaande ruzie tussen Jan Smit en Nick & Simon!

De slaande ruzie tussen jeugdvrienden Jan Smit en aan de andere kan Nick, Simon én Kees Tol is hét gespreksonderwerp in Volendam. De vier kennen elkaar al vanaf jeugd af aan. Ze hebben jaren terug met zijn alle de showbizz wereld in Nederland om hun weten te laten draaien. Best een prestatie natuurlijk.

Maar helaas, de vriendschap is nu ten einde, lijkt het. Het is allemaal met een programma begonnen van Jan Smit. Namelijk het programma De Zomer Voorbij. Zangduo Nick en Simon hebben destijds aangegeven niet meer mee te doen aan het programma. Dit was omdat het te veel tijd in beslag zou nemen. De agenda van het duo was er gewoonweg te vol voor. Meneer Smit had hier in eerste instantie wel begrip voor. Toen het tweetal hun eigen programma begonnen is er toch iets geknapt bij Jan.

Jan Smit was woedend
Hij was namelijk woedend op de het zangduo dat het “te druk” had voor hem. Ook van de vriendschap met Kees Tol is weinig over. Dit omdat hij nooit werd uitgenodigd in het programma Talenten Zonder Centen. Dit is de reden dat hij de vader van Kees, Thomas Tol, aan de kant heeft gezet. De man die jarenlang de hitjes van Jan heeft geschreven.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Volgers geschokt door foto Doutzen Kroes: “Dit is niet gezond!”

In 2005 brak ze internationaal door als model via de Victoria’s Secret modeshow. In 2011 speelde ze in een Nederlandse film haar eerste rol als actrice. We hebben het natuurlijk over Nederlands grootste trots, Doutzen Kroes!

Ze is inmiddels 35 jaar maar nog steeds zo mooi als toen ze 20 was, misschien nog wel mooier. Het is dan ook de droomvrouw van heel mannelijk Nederland en Sunnery James is de gelukkige onder ons sinds 2010. Maar niet iedereen vindt de blondine even mooi kunnen we je vast verklappen. Ze krijgt namelijk regelmatig kritiek op haar voorkomen op foto’s. En dat is nu ook weer het geval.

Doutzen Kroes krijgt kritiek op figuur
Gisteravond plaatste het topmodel namelijk een reeks aan kiekjes waarop ze op het strand in de branding ligt. Op de foto’s is goed te zien hoe afgetraind het lichaam van mevrouw Kroes is en dat wekt nogal wat kritiek op bij haar 6,3 miljoen volgers:

Doorgaan met lezen

Trending