Yolanthe haalt uit naar ex-man Wesley: ‘Er waren feesten en partijen, wanneer ik er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank’
Connect with us

WOW

Yolanthe haalt uit naar ex-man Wesley: ‘Er waren feesten en partijen, wanneer ik er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank’

Yolanthe is op zijn zachts gezegd niet blij met de onthullingen van haar ex-man Wesley Sneijder in zijn boek. De presentatrice haalt in een interview hard uit naar hem…

In 2020 gaf Wesley een boek uit waarin veel details te lezen waren van over zijn breuk met Yolanthe. ,,Het ging mis. Door mij”, schreef Wesley. ,,Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo.”

Delen
Als het aan Yolanthe had gelegen, had Wesley zich meer ingehouden en niet alle vuile was buiten gehouden. Ik ben in veel dingen een open boek, maar op dit vlak ben ik erg beschermend”, zegt ze daarovertegen Grazia.

Zij had liever gehad dat hij meer rekening had gehouden met haar gevoelens.

,,Ik vind het niet fijn om dingen met de wereld te delen die een ander pijn kunnen doen. Wat win ik daarmee? Helemaal niks, want ik heb het al doorgemaakt en ik moet ermee dealen.”

Orde op zaken
Een ‘revanche’ op het boek van Wesley zit er volgens Yolanthe niet in. ,,Geloof me, ik heb mensen in mijn inner circle die tegen me zeggen: ‘Yo, waarom ga jíj nou niet eens een keer orde op zaken stellen?’”, onthult Yolanthe.

Zij houdt haar sores liever voor haarzelf. ,,Maar het zou mij alleen maar meer verdriet doen om mijn hart op die manier te luchten. Ik weet zelf hoe het zit en dat maakt mij ook weer sterker. Daarom kost het me ook geen enkele moeite om niet uit de school te klappen.”

Grazia legt haar de stelling ‘ik zat vol wraakzucht, wilde hem hetzelfde laten voelen’ voor, waarop Yolanthe antwoordt: ,,Niet van mij. Ik ben eerder het tegenovergestelde.”

Celeberties

Marco Borsato gespot met andere vrouw en ze is prachtig

Sinds Marco Borsato uit het huwelijk is gestapt met zijn ex-vrouw Leontine gaan er de meest gekke geruchten rond. Er zijn talloze affaires beschreven die hij tijdens zijn huwelijk zou hebben door verschillende media.

Een van die affaires zou met zijn ex zijn waarmee hij iets gehad heeft vóór Leontine in beeld kwam. Weekblad Privé heeft er al eerder over geschreven. Ze zanger zou de band met de blonde Denise Broekhof weer hebben aangehaald, al tijdens zijn huwelijk. En die geruchten worden nu opnieuw bevestigd door ooggetuigen.

Marco Borsato terug bij ex?
Iemand heeft ze namelijk samen gezien in een kroeg in Alkmaar, vertelt een bron aan Privé. Hij vertelt: “Ik was aan het stappen in eetcafé de Pluim in het centrum van Alkmaar. Tot mijn grote verbazing zag ik daar Marco Borsato achter de bar staan. Hij was drankjes aan het tappen en had de grootste schik.” De zaterdag daarop was het weer raak: “Maar nu was ook zijn ex-vriendin Denise Boekhoff aanwezig.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw van ‘uitgeschakelde’ Marco Borsato in bikini is ook op haar 51e nog donders strak!

Marco Borsato heeft met een burn-out te kampen, maar thuis zitten naast Leontine is ook best prima denken we. Leontine Borsato in bikini is best wel fijn om naar te kijken, ook al is ze geen 20 meer. In 1983 verscheen de zevendelige televisieserie Briefgeheim naar het boek van Jan Terlouw, waarin de toen nog 15-jarige Ruiters haar acteerdebuut maakte.

Nieuwe kans

Op 18-jarige leeftijd kreeg ze opnieuw de kans te gaan acteren toen ze werd gevraagd voor de serie Nieuwe Buren, een serie van de VARA geregisseerd door Zeg ‘ns Aaa-regisseur Nico Knapper. Twee seizoenen speelde Ruiters in deze populaire serie mee toen ze werd gevraagd voor een kleine rol in de film Amsterdamned van Dick Maas.

Maar we zijn natuurlijk veel benieuwder hoe ze er zonder al te veel kleren uitziet! Hieronder wat foto’s van mevrouw Borsato!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg: ‘André Hazes heeft gevoelens voor andere vrouw’

Monique Westenberg (41) heeft op Instagram gereageerd op de breuk tussen haar en André Hazes (25). Zij vindt het persbericht dat het management van André heeft verspreid, pijnlijk. De zanger heeft namelijk gevoelens voor een andere vrouw.

Monique schrijft op Instagram: “Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.”

Toch ging het deze week mis. “Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.”

André heeft aan Monique laten weten dat hij een ander heeft. Dit deed hij via WhatsApp.”Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.”

Monique vraagt om rust voor haar en haar zoontje, zodat zij ook kan uitleggen aan André Jr. wat er gebeurd is en om alles te verwerken.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending