Yolanthe haalt uit naar ex-man Wesley: ‘Er waren feesten en partijen, wanneer ik er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank’
Connect with us

WOW

Yolanthe haalt uit naar ex-man Wesley: ‘Er waren feesten en partijen, wanneer ik er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank’

Yolanthe is op zijn zachts gezegd niet blij met de onthullingen van haar ex-man Wesley Sneijder in zijn boek. De presentatrice haalt in een interview hard uit naar hem…

In 2020 gaf Wesley een boek uit waarin veel details te lezen waren van over zijn breuk met Yolanthe. ,,Het ging mis. Door mij”, schreef Wesley. ,,Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo.”

Delen
Als het aan Yolanthe had gelegen, had Wesley zich meer ingehouden en niet alle vuile was buiten gehouden. Ik ben in veel dingen een open boek, maar op dit vlak ben ik erg beschermend”, zegt ze daarovertegen Grazia.

Zij had liever gehad dat hij meer rekening had gehouden met haar gevoelens.

,,Ik vind het niet fijn om dingen met de wereld te delen die een ander pijn kunnen doen. Wat win ik daarmee? Helemaal niks, want ik heb het al doorgemaakt en ik moet ermee dealen.”

Orde op zaken
Een ‘revanche’ op het boek van Wesley zit er volgens Yolanthe niet in. ,,Geloof me, ik heb mensen in mijn inner circle die tegen me zeggen: ‘Yo, waarom ga jíj nou niet eens een keer orde op zaken stellen?’”, onthult Yolanthe.

Zij houdt haar sores liever voor haarzelf. ,,Maar het zou mij alleen maar meer verdriet doen om mijn hart op die manier te luchten. Ik weet zelf hoe het zit en dat maakt mij ook weer sterker. Daarom kost het me ook geen enkele moeite om niet uit de school te klappen.”

Grazia legt haar de stelling ‘ik zat vol wraakzucht, wilde hem hetzelfde laten voelen’ voor, waarop Yolanthe antwoordt: ,,Niet van mij. Ik ben eerder het tegenovergestelde.”

Meest bekeken

Prinses Beatrix wil wat belangrijks kwijt over kleindochter prinses Amalia

De Nederlandse prinses Beatrix bezocht het afgelopen weekend Curaçao. Tijdens een persmoment vertelde ze onder andere over haar kleindochter, kroonprinses Amalia.

“Met mij gaat het heel goed”, vertelt prinses Beatrix aan Blauw Bloed. “Ik geniet hier vooral van wat je allemaal meemaakt hier: de toewijding, de zorg voor mensen, de zorg voor dieren en voor de natuur als geheel.”

Ook over prinses Amalia, die op 7 december 18 jaar wordt, wil ze iets kwijt. “Ontzettend leuk, zo lang ze gezond en verstandig blijft”, zegt ze.

Ze heeft er alvast een goed oog in. “Ze is goed begonnen en ik denk dat ze heel goed doorgaat en opgroeit tot een verstandig mens. Dat wens ik haar in ieder geval toe.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gordon is Dubai uitgezet: “Dit is belachelijk”

Gordon is niet blij met de laatste coronaontwikkelingen. Hij wilde vandaag terugvliegen naar zijn nieuwe woonplaats Dubai, maar hij komt het land niet binnen. Hij is geweigerd door KLM en Emirates. Zelf vindt hij het volslagen belachelijk.

Vakantie in Zuid-Afrika

Gordon was een week naar Zuid-Afrika gegaan om te relaxen. Hij is vorige week teruggekeerd naar Nederland. Hugo de Jonge vroeg aan mensen die uit Zuid-Afrika kwamen op om in quarantaine te gaan. Hier hield Gordon zich niet aan. Dit weten wij omdat hij zaterdag verscheen in de livefinale van K2 Zoekt K3. Ook had hij zondag opnames van een muziekquiz voor SBS 6.

Veel mensen hadden niet verwacht dat Gordon bij de finale van K2 Zoekt K3 zou zijn. Maar niets is minder waar, hij was gewoon aanwezig. Veel kijkers waren in shock, hij zat te zweten en hij klonk heel erg verkouden.

Gordon zei dat dit kwam door zijn warme colbertje en reageerde lacherig op de vraag of hij nog wel Dubai in zou komen. Dubai weigert namelijk mensen die in de afgelopen veertien dagen in Zuid-Afrika zijn geweest. Gordon ging hier niet serieus op in want hij zei dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. Hij was tegenwoordig inwoner van Dubai.

Helaas kwam Gordon al snel van een koude kermis thuis. “Nou lekker dan. Ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. Nog een week in de zeikregen zitten. Volslagen belachelijk die paniek met dit k°tvirus! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!!!”, aldus Gordon.

Een paar weken was hij nog heel erg positief over het coronabeleid van Dubai: “In de UAE (waar Dubai onder valt, red.) zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen (ongevaccineerden, red.) de economie naar de klote! Ik ben klaar met die mensen!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wordt Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette?

Televisieshows waarin deelnemers op zoek gaan naar de ware liefde zijn ontzettend populair. Kersverse vrijgezel Sarah van Soelen gaat misschien meedoen aan dit datingprogramma!

Reality FBI meldt in zijn Instagram Stories: “Je gaat het niet geloven, maar… Sarah van Soelen is gepolst als de nieuwe Bachelorette. Er is nog geen ja gevallen, want er zijn meerdere opties. Ook Lotte van Leeuwen van Love Island is in de running.”

Vorig seizoen was Gaby de Bachelorette. Achttien mannen zetten toen hun beste beentje voor om haar hart te veroveren. Sarah houdt ook wel van de nodige aandacht, dus zij zou een geknipte kandidate zijn.

Sarah nieuwe Bachelorette

Ook FawryNotSawry vindt dat Sarah een geschikte kandidaat is. “Sarah moet de Bachelorette worden van volgend jaar! RTL, Videoland, als jullie kijken: Sarah van Soelen volgend jaar als de nieuwe Bachelorette. De opvolger van Gaby. Dat lijkt me fantastisch”, vertelde hij uitbundig.

Doorgaan met lezen

Trending