Yolanthe heeft dit geheim waar Wesley Sneijder enorm van zal schrikken!”
Connect with us

Celeberties

Yolanthe heeft dit geheim waar Wesley Sneijder enorm van zal schrikken!”

Yolanthe is een dame die de laatste tijd al aan meerdere mannen is gekoppeld. De brunette was voorheen de vrouw van voetballer Wesley Sneijder, maar dit avontuur is sinds 2019 over. Uit deze relatie is wel een prachtig zoontje ontstaan, Xess Xava, welke regelmatig op haar social media voorbij komt.

De brunette wordt gezien als één van de mooiste vrouwen van Nederland, mannen zullen dus ongetwijfeld in de rij staan. Sinds een tijdje is dan ook de vraag of de presentatrice weer klaar is voor nieuwe liefde. In een interview had ze al het volgende aangegeven: “Ik ga het niet mooier maken dan het is. Het is best eenzaam. Het is niet hoe ik het voor ogen had. Ik sta er alleen voor en het is verdrietig dat ik sommige dingen niet kan delen zoals voorheen. Ik begin weer behoefte te krijgen aan liefde en intimiteit.” Daarover nu meer!

Yolanthe al stiekem aan het samenwonen?

Er zijn al verschillende namen genoemd waarmee Cabau “het gezellig” zou hebben gehad. Zo is de brunette met een nieuwe ring om haar ringvinger gespot, zoals hier te zien is. Ook is ze meerdere malen met de véél jongere Donny Roelvink gespot. Donny lijkt verleden tijd te zijn. Maar één andere naam wordt nog steeds vaak genoemd in de media, en dat is Lentini Eersteling. Dit is een jong maar schijnbaar aardig succesvol model in Los Angeles, waar Cabau ook woonachtig is. De twee zijn onlangs nog gespot, op deze foto. Sneijder zou geagiteerd gereageerd hebben op dit nieuws: “Ik ga daar niets over zeggen. Dat is niet mijn afdeling. Ik heb geen idee wie hij is.“. Het doorgaans goed geïnformeerde kanaal Reality.FBI is nu echter ter oren gekomen dat het model stiekem al ingetrokken is bij Cabau: “Dat doen ze hééél on the low!“.

Celeberties

Net binnen: Wat is er tussen Ali B en Maan gebeurd? Schouten weet het!

Ali b is de afgelopen dagen ongelooflijk veel bespot vanwege een video met Max Verstappen. Hierin is de rapper te zien, nét na de overwinning van Verstappen. De rapper vraagt iedereen die aanwezig is even te filmen omdat hij gaat rappen. Roddelpraat omschrijft deze rap als een soort slecht Sinterklaasgedicht van een 11-jarige. De rapper is dan ook compleet gesloopt op het internet en er wordt gevraagd of hij dit nooit meer wil doen. Een felicitatie aan Max is meer dan genoeg. Maar terwijl het in de uitzending van Roddelpraat, Dennis Schouten en Jan Roos, over de rap gaat, bedenkt Dennis zich plots iets. Hij vertelt onder andere dat hij tegenwoordig met enige regelmaat in de sportschool te vinden is. Daar ontmoet hij “andere BN’ers” en iemand heeft hem daar iets verklapt.

Ali B zou buiten de pot piesen, maar met wie?

Dennis Schouten laat weten dat hij in de sportschool andere BN’ers spreekt. Hij zegt: “Ik heb dus… Ik weet niet of het handig is om te vertellen. Maar ik heb dus gehoord… Ik zit dus op de sportschool en daar komen dus andere BN’ers. En die vertelde mij dus dat ‘ie het zo raar vindt dat het nooit is uitgekomen dat Ali B ook met Maan is gegaan.” Jan Roos vraagt vervolgens: “Dat zegt een BN’er? Wie?” Dennis Schouten reageert hier vervolgens op met: “Nee, dat kan ik niet zeggen…” Meer in de video hieronder vanaf minuut 25:47!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Samantha Steenwijk verdedigt Jeroen Rietbergen bij RTL Boulevard – “lijkt me allemaal heel sterk”

Samantha Steenwijk krijgt de wind van voren bij televisie-kijkend Nederland: “Mensen zoals zij zijn onderdeel van het probleem!” Wordt er onder andere gezegd na haar uitspraken bij RTL Boulevard.

Machtsmisbruik

Tim Hofman kan in dit verhaal gezien worden als klokkenluider. Hij ontdekte dat er al jarenlang grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik plaatsvind bij The Voice of Holland. Eerder bekende Jeroen Rietbergen al dat hij schuldig is. Tegen Ali B is momenteel aangifte gedaan. Alle presentatoren houden echter hun lippen stijf op elkaar. Ze zeggen allemaal dat ze nooit iets hebben gemerkt van al het wangedrag. Opmerkelijk, aangezien Rietbergen heeft bekend dat hij jaren geleden al op de vingers is getikt.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is het hier helemaal niet mee eens. Hoewel het voor het verhaal niks uitmaakt, vindt Samantha Jeroen ‘een topper en een retegoede muzikant.” Ook zei ze: “Ik heb dit dus totaal niet meegemaakt. Ik heb wel verhalen gehoord, natuurlijk, maar niet van de hoed en de rand.”

“Het was: Die persoon met die kandidaat, of weet ik veel, of dat er inderdaad een belofte tegenover stond van: ‘Dan kun je een ronde verder komen.’ Weet ik veel. Het was misschien ook gewoon omdat een kandidaat het interessant vindt om met een artiest naar bed te gaan, want dat hebben we natuurlijk ook heel vaak. De verhalen zijn er natuurlijk ook van de secretaresse met de directeur.”

Keiharde kritiek

Maar dat ging er bij veel kijkers absoluut niet in. Volgens hun bagatelliseert Steenwijk de rel, zeker omdat ze (in haar eigen woorden) ook bekend was met de misdragingen: “Als Samantha Steenwijk de verhalen wel heeft gehoord, waarom trek je je bek dan niet los? Normaal kun je je scheur ook opengooien.”

“Mensen als Samantha Steenwijk zijn onderdeel van het probleem. Het is wel duidelijk wie haar broodheer is”, zegt Marianne. En Hans: “Samantha Steenwijk vindt dat de Voice geblamed word… Veel dommer zijn ze er niet!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Anouk stopt PER DIRECT als coach bij The Voice of Holland: ‘Deze smerige dingen zijn er gebeurd’

Anouk houdt het voor gezien als coach bij The Voice of Holland. Dat laat de zangeres vandaag weten via Instagram. Aanleiding om te stoppen zijn de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. ,,Na een aantal statements te hebben gezien van Jeroen Rietbergen, en ook na een paar telefoontjes die ik heb gepleegd met bepaalde mensen, weet ik wel genoeg”, aldus Anouk.

In een video die de zangeres vandaag op Instagram plaatst, vertelt ze bewust nog niets te hebben gezegd over de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik aan het adres van meerdere personen binnen The Voice of Holland. ,,Ik wilde eigenlijk de aflevering van BOOS afwachten, aankomende donderdag. Maar na een aantal statements te hebben gezien, van onder andere Jeroen Rietbergen, en ook na een aantal telefoontjes die ik heb gepleegd met bepaalde mensen, weet ik wel genoeg.”

Daarom heeft Anouk besloten te vertrekken bij het zangprogramma. ,,Het is gewoon een corrupte bende. Ik wil niet werken op een plek waar jarenlang een aantal mannen misbruik heeft gemaakt van hun positie en waar er bewust voor is gekozen om het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet. Dan heb je een structureel probleem. Dat is niet waar ik zit. Daar wil ik geen onderdeel van zijn”, legt ze uit.

De 46-jarige Haagse sluit haar video af met de boodschap ‘niet meer terug te komen bij The Voice of Holland’. ,,Dat was het.”

Samenwerking

Eerder vandaag liet T-mobile al weten de samenwerking met het programma per direct stop te zetten. ‘Wij hebben besloten op basis van alle berichtgeving van de afgelopen 24 uur het sponsorschap van het huidige The Voice Of Holland per direct stop te zetten. We keuren elke vorm van grensoverschrijdend gedrag af en nemen hier als bedrijf nadrukkelijk afstand van. Nogmaals ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen’, aldus een woordvoerder van het telecombedrijf.

Supermarktketen Lidl, dat eveneens prominent in beeld komt, liet in een verklaring weten: ,,,Wij zijn vandaag geïnformeerd dat het programma is opgeschort. Wij wachten verdere informatie cq onderzoek af.”

Frustrerend

Chantal Janzen, die sinds 2019 het programma presenteert, sprak zich gisteren en vanochtend uit over de kwestie. In haar Instagram Stories stelde ze dat de doofpot omgegooid moet worden en de waarheid op tafel moet komen. ,,Aan de partijen en aan de mensen die blijkbaar al zo’n tien jaar lang van de misselijkmakende praktijken bij The Voice afwisten, ze verzwegen en in de doofpot stopten, maar nu reageren in de pers met ‘we zijn enorm geschrokken’: laat deze woorden aub over voor de slachtoffers”, aldus de presentatrice.

Het management van Waylon, die ook als coach te zien is in The Voice, liet weten: ,,De enige reactie die hier op zijn plek is, is dat het verschrikkelijk is wat er is gebeurd. Waylon is hier niet bij betrokken en RTL heeft dat aan ons bevestigd.”

Ook Jamai, Martijn Krabbé en Wendy van Dijk lieten van zich horen. Laatstgenoemde stelt nooit iets te hebben gemerkt van de verhalen die rondgaan over het RTL-programma.

Niet uitzenden

RTL en producent ITV maakten gisteren bekend The Voice of Holland voorlopig niet uit te zenden. De zender meldde dat er aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen en wil tot de bodem uitzoeken wat er precies speelt. Bandleider Jeroen Rietbergen bekende zijn betrokkenheid en liet weten per direct op te stappen.

Coach Ali B. wordt ook beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag; er ligt momenteel een aangifte tegen hem. In een statement op Instagram ontkende de rapper de beschuldigingen aan zijn adres.

Naast Rietbergen en Ali B., zouden er nog meer personen beschuldigd worden. Meer dan veertig vermeende slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van The Voice of Holland hebben zich verenigd in een WhatsAppgroep, zo liet RTL Boulevard gisteren weten.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending