Yolanthe onder hevige kritiek van schoonfamilie: “WOEST!”
Connect with us

Celeberties

Yolanthe onder hevige kritiek van schoonfamilie: “WOEST!”

De tante van Yolanthe, Hansje, is onlangs overleden op een leeftijd van 75 jaar. Kort daarop verscheen een rouwadvertentie in de krant. Onder de advertentie zijn de namen van de brunette en Xess Xava te zien, het zoontje van Wesley Sneijder.

Maar welke naam ontbreekt is die van de voetballer. De een vindt dat logisch, gezien de twee al ruim een jaar uit elkaar zijn. Maar niet iedereen is hier helemaal blij mee. Terwijl de voetballer zich hier niet over uitspreekt in de media, is zijn moeder, Sylvia Sneijder, woedend over dit feit. Dit laat ze weten aan weekblad Party.

Sylvia woedend op Yolanthe!

Ze geeft aan: “Ik vind het werkelijk respectloos om de naam van Wesley er niet bij te zetten. Het lijkt er inderdaad sterk op dat dit bewust is gedaan. Ik heb er gewoon geen woorden voor. Alsof mijn zoon tante Hansje niet zou hebben gekend. Hij kende haar al tien jaar!”. Ze vervolgt met: “Mijn zoon heeft het hart op de goede plaats en nu is hij, zonder dat hij er iets aan kan doen, de gebeten hond.”

Celeberties

Triest nieuws, Eva Jinek is afgrond ingestort: “Hier komt ze niet bovenop!”

Eva Jinek is sinds een aantal weken weer begonnen met haar show. Op 20 september 2019 maakte zij bekend na 15 jaar publieke omroep per januari 2020 over te stappen naar RTL om afwisselend met Beau van Erven Dorens de late-night-talk show op RTL 4 te gaan presenteren. Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Na een pauze van een aantal maanden mag ze weer beginnen. Maar de wisselende kijkcijfers waren destijds ook al reden voor onzekerheid. Hoewel de éérste aflevering vaak niet veel zegt over de toekomstige kijkcijfers, zijn deze wel opvallend. De blondine begon haar vorige seizoen namelijk met ruim een miljoen kijkers. Die wist in verloop van tijd nog weleens te halveren. Maar dit seizoen begint een stukje anders kunnen we wel stellen.

Slechte start voor Eva Jinek?

Volgens kijkonderzoek trok de presentatrice op RTL4 in haar eerste uitzending in totaal 690.000 kijkers. Je zou zeggen dat dat misschien door de vakantie komt, maar toch zijn er maar liefst élf programma’s die het beter hebben gedaan op diezelfde dag. Zelfs RTL Boulevard wist één plekje boven haar programma te eindigen op een elfde plek. Of de cijfers nog zullen aantrekken in de talkshowoorlog moet nog maar blijken de aankomende weken. Grote concurent ‘OP1’ eindigde destijds volgens kijkonderzoek met 925.000 kijkers op een achtste plek. Gisteren, maandag 7 september, heeft de blondine een nieuw laagterecord gehaald. De teller kwam volgens kijkonderzoek namelijk niet boven de 400.000 kijkers. Dit is voor het eerst dat ze volledig buiten de top 25 is gevallen waarbij nummer 25 (BINNENSTEBUITEN) op 416.000 uitkwam. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe heeft ze het bijvoorbeeld vorige week gedaan volgens de cijfers? Het artikel gaat verder onder onderstaande video:

View this post on Instagram

Eindelijk is het zover! #Jinek

A post shared by Eva Jinek (@evajinek) on

Kijkcijfers lijken weg te zakken

Eva Jinek heeft vorige week een prima week achter de rug wanneer we kijken naar het gemiddelde aantal kijkers in vergelijking tot voorgaande weken. Maandag tot en met woensdag weet ze iedere keer ergens tussen de twaalfde en veerteinde plek te eindigen. Maar donderdag van twee weken geleden was toch wel weer een behoorlijke dip met een gemiddeld aantal kijkers van 580.000. Hiermee kwam de presentatrice op de eenentwintigste plek te staan. Nog vijf plekjes naar beneden en ze zal buiten de top 25 van het kijkonderzoek vallen. Gelukkig wist ze donderdag de cijfers weer wat op te krikken naar 800.000 kijkers op de vrijdagavond. Dit was goed voor een tiende plek. De absolute topper was natuurlijk NPO1 waar de wedstrijd van Nederland tegen Polen te zien was van de Nations League.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Maxime Meiland gaat helemaal viral met een snoeihete foto van zichzelf

Wie geregeld naar Chateau Meiland heeft gekeken de afgelopen jaren weet dat Martien Meiland de absolute ster van de show is. Erica runt de boel op financieel vlak maar de reden dat er wekelijks meer dan 1 miljoen mensen kijken naar het wel een wee van de familie ligt toch echt aan Martien.

Hoe leuk Martien echter ook is, hij is bepaald niet de knapste man die ooit op deze aardbol heeft rondgelopen. Zelfs tussen al die lelijke Fransen viel dat toch behoorlijk op. Gelukkig voor dochter Maxime heeft zij waarschijnlijk meer de genen van haar moeder. Maxime Meiland ontpopt zich immers steeds meer als een influencer.

Maxime Meiland straalt!

Haar laatste foto op Instagram krijgt dan ook ontzettend veel likes. En niet zoal bij al die andere influencer omdat ze poseert in haar bikini of badpak maar gewoon omdat ze er retegoed uitziet!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizar: Zó zag Maxime Meiland eruit vóór alle plastische chirurgie!

We hadden het niet gelijk achter haar gezocht, maar Maxime Meiland heeft ook weleens wat aan haar gezicht laten doen. De 23-jarige blondine vertelt namelijk in de nieuwe LINDA openhartig over wat ze op jonge leeftijd heeft laten corrigeren.

Ze vertelt hierin: “Ik had de neus van papa en die wil je echt niet hebben, meid.” Ze was waarschijnlijk erg onzeker over haar uiterlijk. Ze vervolgt: “Op mijn negentiende heb ik een neuscorrectie gehad.” We moeten zeggen dat het behoorlijk goed gelukt is en we hadden het dat ook nooit gezien aan haar.

Maxime Meiland op 19e onder het mes gegaan

Om je even in te laten beelden hoe het er dan uit had gezien moet je even je verbeelding gebruiken. Of je bent natuurlijk goed in Photoshop, dan willen wij je creatie wel eens zien:

View this post on Instagram

Even snel een foto voor het diner

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending