Yolanthe op heterdaad betrapt met nieuwe liefde: “Hij voert haar!”
Connect with us

Meest bekeken

Yolanthe op heterdaad betrapt met nieuwe liefde: “Hij voert haar!”

De geruchtenmolen rondom Yolanthe draait al een tijdje op volle toeren. Er zijn verschillende geruchten omtrent de presentatrice en Donny Roelvink geweest, maar dit is op niets uitgelopen. Wel is het goed mogelijk dat de twee het gezellig hebben gehad met elkaar. Net zoals Donny het gezellig zou hebben gehad met Bridget Maasland zoals hier te zien is. De vermeende hereniging met Wesley Sneijder van een paar weken geleden lijkt er ook niet meer in te zitten voor de brunette. Maar gelukkig zijn er meer verhalen waar de roddelmedia zich in kan vastbijten.

Echter blijven deze verhalen tegenwoordig niet meer bij verhalen door de komst van juicekanalen. Reality.FBI heeft een foto ingestuurd gekregen waarop de brunette te zien is met een andere man. Het is voor het ongetrainde oog niet te zien bij wie de brunette aan het bankhangen is, maar de juicers herkennen hem uit duizenden.

Yolanthe gekiekt met nieuwe vlam!

Het gaat hier namelijk om het 26-jarige model Lentini Eersteling. Het is natuurlijk nog steeds goed mogelijk dat de twee het gewoonweg een beetje gezellig hebben met elkaar. Echter blijft dit 10-jaar jongere model wel erg lang plakken rondom Cabau. Het juicekanaal schrijft bij de geplaatste foto dat de twee zittend op een strandbedje gespot zijn in Mexico. Wat ook goed te zien is, is dat Lentini zijn nieuwe liefde aan het voeren is. Dat zegt dan ook wel iets over de verstandhouding tussen de twee. Onderstaande kaft van de Story laat doorschemeren dat de liefde misschien tóch niet zo serieus is:

Celeberties

Heftig nieuws: ‘Marco Borsato is al dagen spoorloos’

Marco Borsato die wordt verdacht van misbruik van een minderjarige schijnt al dagen niet thuis te zijn geweest. Zijn auto die hij altijd voor de deur parkeert is al dagen niet meer gespot. De vraag die de ronde doet is dan ook waar is Marco Borsato gebleven?

Het werd al eerder duidelijk dat Marco na de rechtszaak van plan is om zich definitief in Italië te vestigen. Maar het lijkt erop dat hij zich daar nu nog niet schuilhoudt.

Laatst werd ook nog duidelijk dat Marco en Leontine niet meer hun trouwring dragen. Het hele gezin heeft wel een familiering laten maken die Marco, Leontine en alle kinderen dragen. Zo willen ze uitdragen dat ze elkaar toch blijven steunen.

Maar dat betekent nog niet dat Leontine weer een relatie heeft met Marco. Het zou zomaar kunnen dat Leontine haar conclusies al getrokken heeft en enkel een vriendschappelijk band met Marco heeft. Marco heeft de afgelopen jaren wel laten zien dat hij niet lang zonder een vrouw kan dus kan het zomaar zijn dat Marco op dit moment bij één van zijn scharrels logeert of wellicht zelfs een nieuwe vriendin heeft.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Veel commentaar op de ’te strakke broek’ van koningin Máxima: “aandacht gaat naar achterkant!”

Maxima is weer onder de aandacht gekomen in de media en dit keer vanwege haar opvallende broek. De koningin begon haar werkweek met een opvallende outfit waar de nodige opmerkingen door zijn ontstaan.

De kledingstijl van Máxima wordt nauw in de gaten gehouden door ‘Royal experts’ wat er voor zorgt dat vrijwel elke outfit die ze aanheeft gedeeld wordt op social media.

Blauw Bloed TV is daar eentje van die alles documenteert over het leven van de Royals en met name de kledingstijl van Maxima. Op hun Instagram schrijven ze het volgende over de laatste kledingstijl van onze koningin: “Koningin Máxima is haar werkweek begonnen in het oranje! Voor het bezoek van de Zuid-Afrikaanse minister Naledi Pandor koos ze voor een nieuwe top en pantalon én een paar flinke oorbellen. Wat vind jij van haar outfit?”

Dat zorgde uiteraard voor de nodige opmerkingen, iemand schreef namelijk: “Die strakke oranje broek van haar zorgt voor alleen maar afleiding” en iemand die schreef: “Oef! Die broek is een misser, en het haar trouwens ook”

Zie hieronder de desbetreffende foto’s:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nieuwe coronamaatregelen definitief bekend: ‘Sportscholen dan toch wel weer open?’

Na een lange kerstvakantie gingen maandag de deuren van de scholen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs weer open. Rijnmond ging langs op een middelbare school. Hoe kijken leerlingen en docenten tegen de heropening aan?

Mondkapje op, een tas vol boeken en proberen afstand te houden; het wordt weer de dagelijkse werkelijkheid voor duizenden scholieren in Nederland. Het Comenius Lyceum in Capelle aan den IJssel ging er maandag vol goede moed tegenaan, al zijn er wel zorgen.

“De besmettingscijfers gaan door het dak. Je wilt niet dat mensen ziek worden, maar anderzijds wil je ook kinderen het liefst op school terug zien”, zegt directeur Bas Visser. Het dilemma benadrukt hij maandagochtend nog maar eens terwijl docenten de koffiekamer binnendruppelen. “Het is echt oppassen geblazen.

‘Je wilt niet dat mensen ziek worden’

Toch overheerst de opluchting. Gymdocent Henk Collé is er kort over: “Dit is fantastisch!” Zijn ogen glinsteren. “De grootste achterstand die kinderen oplopen door de lockdowns en de scholensluiting is een sociale achterstand. Natuurlijk zijn er leerachterstanden, maar dat sociale aspect is veel belangrijker als je het mij vraagt.”

Met dat laatste zijn veel leerlingen het eens. De 13-jarige Milou uit 2 havo vindt het wel heel fijn om haar vriendinnen weer terug te zien al “vond ik het wel fijn thuis.” De 19-jarige Sandro verveelde zich stierlijk door al die online lessen. “Niks voor mij. Ik kan mijn aandacht er niet bij houden en het is gewoon niet gezellig. Je wilt toch gewoon een praatje met anderen maken?” “Ik ben de coronamaatregelen spuugzat. Ik hoop dat ik dit jaar wel mijn verjaardag kan vieren”, zegt de 14-jarige Max.

“Het kabinet heeft beloofd dat scholen nu echt niet meer dichtgaan. We moeten het nog maar zien, maar voor nu is het een feestje”, aldus Visser.

Het kabinet beslist vrijdag over het eventueel verlengen van de lockdown of het versoepelen van coronamaatregelen. Voor veel gebruikers op ons discussieplatform NUjij hét moment om (opnieuw) te vragen of de sportscholen opengaan en waarom binnen sporten momenteel überhaupt niet mogelijk is. Het ministerie van Volksgezondheid, het RIVM en een onafhankelijk expert geven antwoord.

Sporten wordt door het kabinet al de hele coronapandemie steevast als “waanzinnig belangrijk” bestempeld. Toch zijn er vaak (meer) beperkingen voor de sector dan voor bijvoorbeeld de (niet-essentiële) detailhandel.

Zo konden tijdens de eerste coronagolf winkels zoals IKEA sneller open dan bijvoorbeeld de sportscholen. Ook moesten binnensportlocaties vorige zomer een maand langer wachten op heropening dan bijvoorbeeld terrassen en winkels. Het leidt steevast tot veel onbegrip.

Er zit gewoon een verschil van besmettingsrisico’s in de situaties, legt een woordvoerder van het RIVM uit. Hij verwijst naar de inspanning die mensen verrichten in sportscholen. “Daardoor ga je bijvoorbeeld dieper in- en uitademen, en dat doe je ook nog eens op een hogere frequentie. Het vergroot de kans dat je virusdeeltjes inademt of verspreidt.” Dat risico is er niet (of minder) in winkels en op terrassen, aldus de woordvoerder.

Daarnaast is bijvoorbeeld de ventilatie buiten “natuurlijk” beter, vervolgt de woordvoerder. “Uiteindelijk gaat het om een risicoafweging en het risico op virusverspreiding is buiten gewoon kleiner.”

Ook klinisch epidemioloog Frits Rosendaal van het LUMC ziet duidelijke virusverspreidingsrisico’s. “Lichaamsvochten vliegen in het rond en de ventilatiekwaliteit wisselt per locatie. Het kan gewoon een bron van besmetting zijn.”

Het kabinet wil met de huidige lockdown het aantal contactmomenten drastisch verminderen en kon weinig uitzonderingen maken, verklaart een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het beleid. Daarbij benadrukt het ministerie dat voor buitensporten (onder voorwaarden) een uitzondering is gemaakt, “vanwege het belang van sporten”.

Binnen sporten is volgens het ministerie nog niet mogelijk. “Veel mensen blijven dan langere tijd in een relatief kleine ruimte bij elkaar. Daarom hebben we dat onderscheid gemaakt.”

Het ministerie zet sportlocaties, samen met onderwijslocaties, “altijd bovenaan de lijst staan om als eerste open te gaan”, aldus de woordvoerder. Vanwege de bovengenoemde maatregelen wordt het echter wel “logisch” geacht dat buitensportlocaties eerder open gaan dan binnensportlocaties.

Het is nooit bewezen dat het sluiten van binnensportlocaties effect heeft op de virusverspreiding, erkent Rosendaal. Dat is volgens hem lastig om te bewijzen. “Het totale pakket aan maatregelen heeft effect, maar per losse maatregel kun je het percentage niet berekenen. Daar zitten te veel variabelen aan, zoals het verminderde aantal vervoersmomenten dat je realiseert.”

Maar sporten maakt je gezonder: kunnen we het niet gebruiken als wapen tegen COVID-19?
Volgens Rosendaal blijft dat argument, veelgehoord in de sportsector, niet helemaal overeind. “Sporten maakt je wel gezonder”, beaamt hij, “maar je valt er niet per se van af.” En dat is volgens hem een belangrijke nuance, met het oog op een van de risicogroepen in deze coronapandemie: de mensen met ernstig overgewicht.

De keuze om binnensportlocaties te sluiten kan volgens Rosendaal alleen maar te maken hebben met de poging om de virusverspreiding tegen te gaan. “De mensen die bijvoorbeeld in de sportscholen komen, lopen namelijk zelf vaak niet het risico om ernstig ziek te worden. Maar het verhoogt wel de kans dat zij besmet raken en het virus doorgeven.”

Wetenschappelijk bewijs of niet, Rosendaal benadrukt dat hij alle sympathie heeft voor het onbegrip vanuit de sportsector, en in het bijzonder vanuit sportscholen.

“Het bierdrinken achteraf in een kantine gebeurt daar niet, of veel minder. Mensen sporten en gaan naar huis. In het hele maatregelenpakket van wat je moet doen om de virusverspreiding te verminderen en wat je daadwerkelijk aanpakt, is het dé onschuldige partij. Scholen zijn echter het belangrijkste om open te hebben. Een klein beetje verspreiding nemen ze daar op de koop toe.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending