Yolanthe poseert in een wel héél kleine spannende badpak!
Connect with us

Meest bekeken

Yolanthe poseert in een wel héél kleine spannende badpak!

Yolanthe Cabau is al sinds 2004 bekend van televisie. De op Ibiza geboren krullenbol werd echter pas echt bekend toen ze vanaf 2005 een rol kreeg in de soapserie Onderweg Naar Morgen.

Voordat ze een relatie kreeg met Wesley Sneijder deed ze het eerst nog even kortstondig met Jan Smit en zelfs nog met rapper Baas B. Intussen lijkt ook de relatie met Wesley tot een einde te zijn gekomen al zijn de twee nog niet officieel gescheiden. Maar voor haar verleden zijn we hier natuurlijk niet, we willen foto’s. En we kunnen wel zien waarom deze dame tot 3 keer toe de FHM heeft gewonnen!

Yolanthe heeft een spannende badpak!
Yolanthe zou momenteel in Los Angeles verblijven. En als we deze foto hieronder zien moet het toch geen probleem zijn om weer ergens een rijke vent aan de haak te slaan…

Meest bekeken

Zien: WhatsApp-oplichter doet zich dus voor als… 2-jarige dochter van deze moeder!

Wanneer je geen ambities of enig gevoel voor je medemens hebt, dan kun je altijd nog WhatsApp-oplichter worden. Veel lager dan dat kun je niet zakken, maar het schuift schijnbaar wel geld in het laatje voor degene die slim genoeg zijn. Gelukkig is zo’n 90% van de oplichters op dit platform niet héél snugger en worden ze steeds vaker en sneller opgepakt. Er zijn zelfs mensen die het voor elkaar hebben gekregen om zelf de locatie van hun oplichter te achterhalen door een slim trucje. We hebben de uitleg hiervan in een artikel geplaatst die je kunt zien via de link onder de onderstaande alinea. Maar we gaan nu eerst even kijken naar een oplichter die overduidelijk zijn huiswerk niet gedaan heeft. Of we hebben te maken met een hoogbegaafde 2-jarige die haar BSO vergeten is te betalen!

WhatsApp-oplichter is vergeten de BSO te betalen!
Deze oplichters krijgen vaak hun gegevens vanuit callcenters waar door medewerkers weleens gesjoemeld wordt met klantengegevens. Dan weet je zeker dat je iemand aan de andere kant heb met een kind zodat je verhaal “geloofwaardig” overkomt. Maar dan moet je natuurlijk wel even kijken hoe oud dat kind is om daar je taal op aan te passen. Dat is in dit geval niet helemaal goed gelukt:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Maatregelen weer aangescherpt: contactberoepen 4 weken dicht!

In België worden de coronamaatregelen weer aangescherpt. Het Overlegcomité meldt op een persconferentie onder meer dat basisscholen en middelbare scholen weer dichtgaan. Kleuterscholen blijven nog wel open. De maatregelen gaan zaterdag in.

Ook contactberoepen zoals kappers moeten de komende vier weken weer dicht.

Ook mogen niet-essentiële winkels alleen nog maar klanten op afspraak binnen laten. In grote winkels mogen in totaal vijftig mensen tegelijk binnen zijn. Buiten mogen mensen in groepen van vier samenkomen. Dat lag eerder op tien personen.

Premier De Croo spreekt van een “korte pijnperiode, een paaspauze”. “De viruscirculatie is de hoogste in vier maanden en de druk op de ziekenhuizen is zo hoog dat je je afvraagt hoelang je dit nog kunt aanhouden”, aldus de premier. “Die derde golf gaan we nu de kop indrukken, exact op dezelfde manier als we dat in het verleden gedaan hebben”, benadrukt hij.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Dit is de nieuwe vlam van Yolanthe Cabau’

Is er na de breuk met Wesley Sneijder dan eindelijk weer een nieuwe liefde in het leven van Yolanthe? De actrice vertelt openhartig over haar liefdesleven…

Aan tafel bij Beau deed Yolanthe gisteravond een boekje open over haar leven én of zij weer gelukkig is in de liefde…

Amerika
Op dit moment woont de actrice in Los Angeles met haar zoontje Xess Xava, die zij samen kreeg met haar ex-man Wesley Sneijder. Sinds de scheiding heeft Yolanthe – voor zover zij bekendmaakte – de liefde niet opnieuw gevonden. Alle aandacht gaat op dit moment dan ook naar haar zoontje.

,,Ik ben er wel achter gekomen dat ik veel minder tijd en liefde in mezelf heb gestoken”, vertelt Yolanthe openhartig. Zij vindt het hoog tijd om meer energie in zichzelf te steken. Er is dus nog geen ruimte voor een nieuwe liefde voor Yolanthe. ,,Als er iemand in mijn leven komt die bij mij past, dan gaan we het samen nóg leuker hebben. Maar alleen ben ik ook oké.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending