Yvonne Coldeweijer geeft details: ‘Zó ver ging Marco Borsato bij meisje’
Connect with us

BNers

Yvonne Coldeweijer geeft details: ‘Zó ver ging Marco Borsato bij meisje’

Over Marco Borsato zijn al talloze boeken geschreven, maar deze week heeft het 0penbaar Min!sterie eindelijk een belangrijke beslissing genomen.

De zanger zal worden vervolgd voor vermeende betrokkenheid bij een zedendel!ct. Na een jarenlang onderzoek is men van mening voldoende bewijs te hebben verzameld om de zaak voor de r*chter te brengen.

Marco Borsato heeft via zijn advocaten laten weten diep teleurgesteld te zijn over deze beslissing. Slechts een week nadat het destijds minderjarige meisje aang!fte had gedaan, diende Marco zelf een aanklacht in wegens ‘valse aang!fte’.

Daarnaast beschuldigt hij het meisje van smaad en laster. Hij beweert dat hij 29 getuigenverklaringen heeft verzameld om aan te tonen dat er niets is gebeurd.

Peter Plasman, die het slachtoffer bijstaat, heeft deze tegenklacht van Marco echter als kansloos bestempeld en begrijpt niet waarom de zanger deze stap heeft genomen. De exacte inhoud van het bewijsmateriaal dat Marco heeft verzameld, wordt niet onthuld.

Gelukkig is er Yvonne Coldeweijer, die denkt dat ze precies weet wat er is gebeurd. Op haar Instagram-account deelt ze haar visie op de zaak.

Ze meldt dat Marco’s advocaten een dossier willen indienen met 29 getu!genverklaringen waarin wordt beweerd dat het om smaad en laster gaat.

Yvonne betwijfelt echter of deze 29 mensen aanwezig waren op het moment van het vermeende s*ksuele m!sbruik, en daarom weigert het 0penbaar Min!sterie deze verklaringen te behandelen. Volgens Yvonne is het s*ksueel m!sbruik op zichzelf staand bewijs.

Ze voegt eraan toe dat Marco het meisje heeft bijgestaan met therapeuten en dat hij misschien niet besefte dat het meisje niet wilde worden aangeraakt.

Maar ze benadrukt dat het meisje destijds slechts 15 jaar oud was en dat Marco zijn handen had moeten thuishouden. Het meest overtuigende bewijs dat er volgens Yvonne ligt, is een belastende audiotape waarop Marco naar verluidt alles heeft toegegeven.

Yvonne wijst ook op een c0nfronterend gesprek tussen Marco en de moeder van het meisje, die zelf 25 jaar voor Marco heeft gewerkt.

Dit gesprek zou zijn opgenomen, en volgens Yvonne beschouwt het Openbaar Ministerie de woorden van Marco hierin als bewijs van zijn schuld. Het gesprek leidde ook tot het ontslag van de moeder, zoals te horen is op de tape.

Tot slot bekritiseert Yvonne mensen die Marco blijven steunen en stelt dat ze vasthouden aan een beeld van hem van vroeger en de realiteit niet willen accepteren.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending