Yvonne Coldeweijer heeft geen fijn nieuws over André Hazes jr.: “Heel vervelend en niet leuk”
Connect with us

Meest bekeken

Yvonne Coldeweijer heeft geen fijn nieuws over André Hazes jr.: “Heel vervelend en niet leuk”

André Hazes kampt met een emotionele burn-out. Hij wil voldoende tijd nemen om te herstellen.

Showbizzwatcher Yvonne Coldweijer heeft geen fijn nieuws over André Hazes. Ze zegt dat het opnieuw de foute kant uitgaat met de zanger.

“Hij heeft het lang volgehouden, maar – en dat is heel vervelend en niet leuk om dit een scoop te noemen – André is teruggevallen en het is heel erg verdrietig”, citeert ‘Mediacourant’ haar.

“Sinds enkele weken is hij toch weer gezwicht en drinkt hij in ieder geval weer tot hij laveloos is. Je weet dat op het moment dat iemand een cokeverslaving heeft en die persoon gaat drinken…”

“Dat is letterlijk een kwestie van tijd voor iemand weer het snuiven oppakt, zo niet dezelfde avond nog.”

“Ik kan je verzekeren – en ik heb zo’n voorgevoel – dat er gewoon nóg een verslaving bij is gekomen, namelijk een gokverslaving.”

Celeberties

Willem Alexander boos om nieuwe gelekte foto van dochter!

Wanneer je een foto van je buurvrouw op Facebook plaatst met een biertje in haar hand, dan is er niets aan de hand. Wanneer je een foto plaatst van Willem Alexander, Amalia of een ander lid van het Koningshuis, dan kun je een brief van de Rijksvoorlichtingsdienst op je deurmat verwachten. Hier geldt namelijk een zogenoemde mediacode.

Op de website van Het Koninklijk Huis staat: “De mediacode heeft tot doel de persoonlijke levenssfeer van leden van het Koninklijk Huis te beschermen.” Echter staat er ook: “De mediacode is niet bindend. De RVD geeft advies aan de media of een foto een privéaangelegenheid betreft of niet. Media beslissen zelf of ze wel of niet publiceren. Uiteindelijk is het aan de rechter om te beslissen of een publicatie van een foto een inbreuk is op de persoonlijke levenssfeer en dus onrechtmatig is.” Je zal dus niet direct in de problemen komen.

Willem Alexander baalt van foto van Amalia!

Sinds de opkomst van de beruchte juicekanalen in Nederland worden deze regeltjes met enige regelmaat geschonden. Het is dan ook de vraag of een mediacode nog steeds van deze tijd is met de prominente aanwezigheid van social media. Naar aanleiding van de blunder van Evert Santegoeds met zijn zogenaamde ‘primeur’ in Privé plaatste Yvonne Coldeweijer een andere foto. Coldeweijer: “Ze was op dat moment wel in Lech, maar dit is d’r gewoon niet. Scheelt weer een rechtszaak.” Vervolgens verschijnt er een foto van de Kroonprinses met een Aperol Spritz in haar hand: “Nu ga ik sowieso worden aangeklaagd.” Een dag later schrijft Coldeweijer: “Heb een brief ontvangen van de RDV. of ik geen privéfoto’s meer van onze Spritzes wil posten. Want dat mag niet. Want die regel hebben ze zelf ingevoerd. Ik heb geantwoord dat ik dat niet kan beloven. Ons Amaal is namelijk echt een mood.” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Deze foto van koningin Máxima en haar dochters gaat viral in Spanje

Koning Willem-Alexander is een echte familieman die alles voor zijn vrouw en drie dochters over heeft. Dat blijkt wel weer uit een foto die de koning in zijn kantoor heeft hangen. De foto, waar Máxima met Amalia, Alexia en Ariane op staat, gaat momenteel viral in Spanje.

Naast het feit dat Willem-Alexander koning is, is hij een gelukkige vader van drie prachtige dochters. Deze week heeft hij meerdere audiënties gehad in het Paleis Huis ten Bosch, iets wat vaker op zijn agenda staat. Maar op beelden die in de Spaanse pers zijn verschenen, viel een bijzondere foto in zijn kantoor op.

Amper veranderd

In het kantoor van de koning hangt namelijk een portretfoto van Máxima samen met Amalia, Alexia en Ariane. De foto is al wat jaren geleden genomen, maar de prinsessen zijn amper veranderd.

Met deze foto in zijn kantoor kan Willem-Alexander voortdurend naar zijn mooie gezin kijken. Iets waar hij vast veel behoefte aan heeft, vooral omdat zijn gezin momenteel niet compleet is. Zo is dochter Alexia nog altijd in Wales waar ze studeert op het Atlantic College.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Dokters stellen heftige diagnose vast bij Hans Kazan

Het heeft echt een hele lange tijd geduurd maar nu weten ze eindelijk vanuit Spanje wat er precies met Hans Kazan aan de hand is, de Spaanse artsen hebben een diagnose kunnen stellen bij de goochelaar.

Hans had zelfs in het ziekenhuis gelegen en kon maar liefst drie weken lang bijna geen eten binnenhouden. De conclusie van de artsen is nu dat Hans teveel maagzuur heeft waardoor zijn maag het eten niet kan binnenhouden.

Oplossing

Gelukkig is er ook een oplossing voor zijn probleem welke geen heftige operaties nodig heeft of andere extreme ingrepen. Hans hoeft enkel elke dag een pilletje te slikken waardoor zijn maagzuur minder wordt en ook weer normaal kan eten. Hij heeft ook geen virus of iets anders om zich zorgen over te maken.

Hans woont in Marbella en wordt inmiddels al bijna 69 jaar oud en kan nu met een gerust hart zijn verjaardag vieren!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending