‘Zanger Marco Borsato al opgepakt in buitenland na aangifte misbruik jonge meisjes’
Connect with us

WOW

‘Zanger Marco Borsato al opgepakt in buitenland na aangifte misbruik jonge meisjes’

Een 22-jarige vrouw heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van onzedelijke betastingen door Marco Borsato. Het gaat om een jonge vrouw die de zanger al haar hele leven kent. Het grensoverschrijdende gedrag zou hebben plaatsgevonden tussen 2014 en 2019. Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland zegt de zaak in onderzoek te nemen.

Het slachtoffer – naam bij redactie bekend – is de dochter van een goede vriendin van de zanger. Die vriendin is al jaren groot fan en voormalige assistent van Borsato. Het slachtoffer zegt dat Borsato haar al vanaf kleins af aan kent en dat het betasten begon nadat de vader van het meisje in 2013 was overleden. Uit berichten op sociale media wordt duidelijk dat de jonge vrouw en Borsato elkaar al vele jaren goed kennen en een innige band hebben. Ze sturen elkaar over en weer liefdevolle berichten.

De moeder van het slachtoffer kent Borsato al meer dan 25 jaar en is de zus van een bandlid uit zijn begintijd. Ze stond jaren voor Borsato klaar en hielp onder meer met het beantwoorden van brieven van fans en het organiseren van fanclubdagen. In 2019 stopte ze de samenwerking met Borsato. In een lange afscheidsbrief aan vrienden en bekenden op sociale media liet ze weten de thuissituatie niet meer goed te kunnen combineren met het werken voor Borsato.

In een interview met de Telegraaf blijkt nu dat ze Borsato in dat jaar had geconfronteerd met de handtastelijkheden, die ze via het dagboek van haar dochter had ontdekt. Volgens de krant – die al sinds het voorjaar van dit jaar contact heeft met de moeder van het slachtoffer – is Borsato zelfs bij sessies met psychologen geweest waarbij hij huilend zijn verontschuldigingen zou hebben aangeboden.

Nu het nieuws naar buiten is gekomen krijgt de moeder op sociale media tientallen steunbetuigingen van vrienden die het dapper vinden dat ze samen naar de politie zijn gestapt en aangifte hebben gedaan.

Meest bekeken

Zien: Nieuwe vriendin van André Hazes zorgt nu al voor slaande ruzie binnen familie!

André Hazes heeft een nieuwe vriendin, dat weten we sinds vorige week door Yvonne Coldeweijer. Deze vriendin heet Anne Rose en geen Elizabeth, dat bleek een dame te zijn die de juicekanalen flink aan het besodemieteren was. Deze nieuwe vriendin van de welbekende zanger heeft al een hoop teweeg gebracht binnen de familie weet scherpe showbizzwatcher Coldeweijer te melden. Ze zegt onder andere dat deze dame het baantje van de zoon van Rosanna Kluivert heeft ingepikt. Ze schrijft: “Anne Rose was een vriendin van Nino Wilkes.

Dat is de zoon van Rossana Kluivert en dat is natuurlijk de vriendin van Rachel. André is natuurlijk opgegroeid in Vinkeveen en haar familie ook.. Ze kennen elkaar dus al heel lang, de families ook. Het is dus zo: Anne Rose heeft het baantje van Nino overgenomen. Nino was natuurlijk altijd een soort van de manager van Rachel en deed veel administratieve dingen, afhandelingen en contracten.”

Nieuwe vriendin André Hazes is zakelijk!

Maar nu willen we natuurlijk weten waarom deze dame dit baantje overgenomen heeft. Coldeweijer vervolgt haar verhaal: “Dit is er gebeurd: Rachel heeft dus slecht gesproken over Nino tegen Anne Rose. Anne Rose heeft dat toen tegen Nino gezegd. Nino heeft toen direct ontslag genomen en Anne Rose heeft het baantje overgenomen van Nino. Dit is een zakelijke meid!” it dit verhaal kunnen we dus opmerken dat deze nieuwe vriendin van André voor hommeles gezorgd heeft binnen de familie en daar de vruchten van geplukt heeft. Niet alleen heeft ze nu een baantje bij Rachel, ze is ook het vriendinnetje van André. Of was dat laatste misschien al langer aan de gang? Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Samantha de Jong (Barbie) dit keer zwanger van tweeling’

Je kon de klok er natuurlijk al op gelijk zetten. Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, had alweer eventjes een nieuwe vriend, en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe liefdesbaby bij. En inderdaad, nog nèt voordat 2021 helemaal voorbij is, maakt Barbie op haar Instagram bekend dat ze in blijde verwachting is van haar vierde kindje.

Op haar Insta Stories schrijft Barbie op Tweede Kerstdag: ‘YOU ARE REAL THE MAN OF MY LIF !! LIEFIE WIL JE WETEN HOE GELUKKIG IK MET JOU BEN
NIET IN WOORDEN TE BESCHIJVEN MAAR
VANAF DE DAG DAT WIJ ELKAAR WEER ZAGEN WAS HET GELIJK LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT SAMEN HEBBEN WE AL VEEL DOORSTAAN SAMEN ECHTE STRIJDERS!!
VANAF 28 JULI MY B DAY 2021
DE DAG DAT JIJ ME GEHOLPEN HEB
MIJN STRIJDERTJE/HELD ONVOORWAARDELIJK
HEB ER GEEN ANDERE WOORDEN VOOR @scoepp JE HEBT ECHT EEN HART VAN GOUD HOE JE ALTIJD WEER VOOR IEDEREEN KLAARSTAAT WIJ GAAN SAMEN MET ONS WONDERTJE GELUKKIG&GEZOND 2022 IN!!!.

Doorgaan met lezen

WOW

‘Toestand minister Hugo de Jonge niet goed’

Minister Hugo de Jonge wordt momenteel extra streng bewaakt met extra camera’s rondom zijn huis. Ook is er zelfs een politiepost die de boel extra in de gaten houdt.

Hugo de Jonge

Veel mensen in de politiek zijn erg geschrokken door het nieuws, zo schreef Attje Kuiken van de PvDA: „Buitengewoon naar en totaal onacceptabel”. „Het is om ons als land diep voor te schamen”, schreef Corinne Ellemeet van GroenLinks. “Dat het nodig is om een politiepost te plaatsen voor het huis van een minister die al twee jaar lang dag en nacht werkt. Een schande is het.”

Maar niet alleen deze ministers vinden het schandalig, zo schreef Farid Azarkan: „idioot dat we ministers moeten beschermen.” en „Blijf met je fikken van ⁦@hugodejonge⁩ af!”.

Gevaar

De extra beveiliging komt zeer waarschijnlijk omdat het adres van Hugo de Jonge gedeeld is op internet en met name in Telegram-groepen.

Er is ook al twee keer iets vreemds gebeurt voor het huis van de Jonge, een tijdje terug stond er een man voor zijn deur die wilde aanbellen en verhaal wilde doen terwijl hij alles aan het filmen was. Er werd echter niet open gedaan. Ook werd er een vreemd object voor zijn huis gevonden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending