Ze doet centjes in een zak met water en laat het de HELE zomer in haar tuin hangen
Connect with us

Lifestyle

Ze doet centjes in een zak met water en laat het de HELE zomer in haar tuin hangen

Het wordt weer langzaam beter weer en de zomer komt steeds een beetje dichterbij. in de zomer kunnen we weer genieten van de lange warme avonden. Niks is beter dan ’s avonds lekker buiten zitten met een drankje en je vrienden. Als het lekker warm blijft ’s avonds kun je desnoods ook nog de bbq aansteken. Toch is er één ding dat zo’n perfecte zomeravond kan verpesten…

Waarschijnlijk weet je al waar ik het over heb… VLIEGEN! Wij hebben gelukkig een simpel trucje gevonden om de vliegen uit de tuin te houden.

Wij hebben een truc gevonden die er voor zorgt dat de vliegen binnen 5 minuten verdwenen en dat op een veiliger manier.

Het enige hieraan is dat je alle benodigdheden waarschijnlijk al thuis hebt. Om deze anti-vliegenzak te maken heb je het volgende nodig:

 • Hersluitbaar plastic zakje
 • Limoensap
 • Een paar muntjes
 • Beetje zout
 • Als aller eerste moet je een beetje water in een kom gieten en daar wat zout en limoensap aan toe voegen. Ongeveer 2 scheutjes limoensap is voldoende. Wat heel belangrijk is is dat je het goed door elkaar roert. Wanneer het mengsel klaar is giet je het in een hersluitbaar plastic zakje tot deze bijna vol zit. Voordat je het zakje sluit doe je er een paar 5 cent muntstukjes in.

  Wanneer je klaar bent moetje het ophangen. Tip: hang het zo voorzichtig mogelijk op in je tuin. Vanaf nu zul je een stuk minder last hebben van vliegen in je tuin!

  Heb je een grote tuin? Hang dan gerust meer zakjes op. Dit is alles wat je nodig hebt om je tuin vlieg vrij te houden. Vergeet deze nuttige tip niet te delen met je vrienden op Facebook!
  [fblike]

  Celeberties

  Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

  Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

  André Hazes en Nikkie Plessen

  Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

  Woede om foto’s van de zanger en Monique

  Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

  Doorgaan met lezen

  Celeberties

  Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

  Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

  “Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

  Wat is er aan de hand?

  Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

  Psychische hulp

  De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

  Bridget op RTL 4

  Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

  Doorgaan met lezen

  Celeberties

  Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

  Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

  Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

  Rogier Smit is alweer verder gegaan

  Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

  Doorgaan met lezen
  Advertentie
  Advertentie

  Meest recente berichten

  Advertentie

  Trending