Ze wordt gepest vanwege haar gewicht – een paar jaar later krijgt ze zoete wraak
Connect with us

Nieuws

Ze wordt gepest vanwege haar gewicht – een paar jaar later krijgt ze zoete wraak

Als kinderen dromen we allemaal over wat we zouden willen zijn als we volwassen worden. In sommige gevallen komen die dromen uit en in andere gevallen veranderen we en veranderen onze dromen met ons.

Maar wanneer onze dromen verpletterd worden door pesters, is het een ander verhaal – een verhaal dat nooit geschreven mag worden. Omdat niemand hun dromen moet hebben gestolen voordat ze de kans hebben gehad het te proberen.

Hunter McGrady is iemand die haar droom bijna heeft laten afnemen. Op de middelbare school pestten kinderen haar en noemden haar dik. Maar in plaats van al die negativiteit haar te laten verpletteren, gebruikte ze het om nog harder te werken. En nu is ze niet alleen enorm succesvol, ze is ook een inspiratie voor jonge mensen die te horen kregen dat ze hun dromen nooit zullen verwezenlijken.

Toen Hunter McGrady klein was, wist ze precies wat ze wilde worden toen ze opgroeide. Haar moeder was een model en haar tante en grootmoeder waren ook modellen. Dus zo lang ze zich kan herinneren, droomde Hunter er ook van om model te worden.

Hunter liet haar doel nooit los – maar haar overtuiging werd getest terwijl ze op de middelbare school zat. Pesters zeiden dat ze te dik was om een ​​model te zijn en vertelde haar dat ze haar droom nooit zou realiseren.

https://instagram.com/p/BPc9IcWhU0l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Maar Hunter weigerde op te geven. Ze vocht hard om af te vallen en kreeg modellenwerk – maar ze besefte ook dat haar lichaam niet geschikt was voor de vorm waar ze het in probeerde te persen.

“Ik ben nu eenmaal een stuk dikker. Hoewel ik 52 kilo was, was ik ook heel klein en ik kwam nooit van mijn heupen af ​​”, vertelde Hunter McGrady aan Sports Illustrated.

https://instagram.com/p/BIsYgBfA_uE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Toen Hunter 19 was, veranderde alles.

Ze hoorde van modelleren met “plus size” en er werd een nieuwe deur geopend. Hunter zou precies kunnen zijn wie ze was en kon nog steeds haar droom waar maken!

https://instagram.com/p/BPYRzL1Bd_3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Nadat zij was gecontracteerd door een modellenbureau, kreeg Hunter meer banen.

Ze werkte zich een weg op de ladder van de industrie en veroverde onlangs een van de meest begeerde banen van de modellenwereld: poseren voor Sports Illustrated’s Swimsuit-editie.

Hunter heeft de sterren bereikt, haar droom gerealiseerd en heeft laten zien dat je nooit moet opgeven.

En tegelijkertijd heeft ze zoete wraak genomen op de pesters die haar eens zeiden dat ze te dik was om te modelleren.

https://instagram.com/p/BQiEyV3g1bH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Nu gebruikt Hunter haar succes als een platform om haar boodschap te verspreiden: elk lichaam is uniek en er zijn geen gebreken, je bent mooi zoals je bent.

“Mijn belangrijkste doel is om vrouwen te overtuigen dat je van je lichaam kunt houden, ongeacht de grootte en dat je sexy en mooi bent in elke maat. Schoonheid is geen maat en ik ben echt blij dat de industrie lichaamsverscheidenheid accepteert, “vertelde ze aan Sports Illustrated.

We zijn allemaal mooi zoals we zijn. Vergeet dat nooit! En vergeet niet de krachtige boodschap van Hunter te delen met je vrienden en geliefden!
[fblike]

BNers

Caroline Tensen werkt extreem hard: Vermoeiende 4 uren per dag!

Caroline Tensen, de bekende presentatrice in Nederland, lijkt een blijvende aanwezigheid op televisie te hebben.

Al sinds de jaren ’80 is ze een vertrouwd gezicht op het kleine scherm en heeft ze meer showbizzvrienden dan we ooit zouden kunnen tellen.

Met naar verluidt een aanzienlijke bankrekening van vier miljoen euro en een jaarlijks inkomen dat de meesten van ons doen duizelen, zou je kunnen denken dat Caroline haar dagen doorbrengt in de luxe kappersstoel van Leco van Zadelhoff. Maar niets is minder waar.

Caroline, die zichzelf een echt werkpaard noemt, draait marathonsessies voor het programma ‘Eén tegen 100’, sessies die de gemiddelde werknemer duizelig zouden maken.

“Ik neem drie shows per dag op, elk minstens anderhalf uur lang, met honderd deelnemers.

Je moet voortdurend scherp zijn,” onthult ze in een interview met TROS.

En als je denkt dat dit betekent dat ze het hele jaar door aan het werk is, heb je het mis.

“We nemen een heel seizoen op in één week,” onthult Caroline.

De overige 51 weken van het jaar kan ze dus genieten van haar welverdiende rust, want Caroline werkt zo hard, nietwaar?

Dus Caroline klaagt dat ze een week lang 4,5 uur per dag moet werken en de rest van het jaar op haar lauweren kan rusten voor een vorstelijk salaris.

Caroline, realiseer je je wel dat er mensen zijn die echt keihard werken, minstens 8 uur per dag, vijf dagen per week, en zwaar fysiek werk verrichten?

Dat Caroline het aandurft om achter een bureau te staan, vragen te stellen en te praten, en dat “hard werken” noemt. Het moet niet gekker worden.

Doorgaan met lezen

Nieuws

De Koudste Winter in 100 Jaar: Zorg dat je goed voorbereid bent!

Nu de zomer tot het verleden behoort en zelfs in de bergen de eerste sneeuwval al heeft plaatsgevonden, hebben wetenschappers hun voorspellingen voor de winter van 2023-2024 bekendgemaakt.

De afgelopen zomer was warm en overwegend droog, en sommige wetenschappers geloven dat dit kan wijzen op een lange en koude winter in het verschiet.

De theorie hierachter is vrij eenvoudig: het warme weer leidt tot meer smeltend Noordpoolijs, wat op zijn beurt meer hogedrukgebieden uit het noorden kan veroorzaken, wat resulteert in lagere temperaturen.

Deze theorie is al enkele jaren in omloop en is gebaseerd op Amerikaans onderzoek.

Dit onderzoek suggereert dat het smelten van de ijskappen leidt tot meer sneeuwval in Siberië, wat op zijn beurt een koudere winter in Europa kan veroorzaken.

Hoewel deze gedachte interessant is voor liefhebbers van winterweer, meldt het KNMI echter dat er geen duidelijk verband is tussen het zomerweer en de wintertemperaturen.

Elk najaar uiten tal van meteorologen hun verwachtingen voor de winter.

Naast meteorologen zijn er andere wetenschappers die hun voorspellingen baseren op verschillende factoren, zoals zonnecycli, de ijsbedekking in Siberië, de activiteit van de poolwervel en andere singulariteiten.

Bovendien zijn er volkswijsheden die beweren de kou en sneeuw voor de komende winter te voorspellen, zoals het meten van de lengte van de alpendistel in Frankrijk of de hoogte van mierenhopen in Oostenrijk.

Over het algemeen zijn deze winterverwachtingen positief voor wintersportliefhebbers, wat suggereert dat het weer een strenge winter met veel sneeuw zou kunnen worden.

Een van de meest betrouwbare winterverwachtingen wordt elk jaar gemaakt door het ‘National Oceanic and Atmospheric Administration’ (NOAA).

Dit jaar voorspelt de NOAA echter een ongunstige winter voor liefhebbers van koud weer, met een verwachting van 1-2 graden warmer dan het gemiddelde.

Dit zou mogelijk de warmste winter ooit kunnen worden.
sneeuw winter

Het positieve aspect is dat, mede door het weerfenomeen ‘El Niño’, er veel meer neerslag wordt voorspeld.

Dit zou kunnen betekenen dat er veel sneeuwval is voor wintersporters in de skigebieden, hopelijk een welkome ontwikkeling voor hen!

Doorgaan met lezen

Nieuws

Denny doorzoekt elke prullenbak naar statiegeldblikjes: ‘Ik moet mijn katten toch kunnen voeden’

In een wereld waar sommigen statiegeldblikjes van vijftien cent achteloos in de prullenbak gooien, is er een groep mensen die fanatiek op zoek gaat naar deze waardevolle recyclables.

Een van hen is de 46-jarige Denny, die dagelijks meerdere rondjes door Spijkenisse fietst om tientallen euro’s aan blikjes en flesjes te verzamelen. Maar voor Denny is dit geen zinloze bezigheid; het is zijn manier om de belofte aan zijn overleden moeder na te komen en haar katten te blijven verzorgen.

Het Geluk van een Oude Bodywarmer:
Denny begint zijn dagelijkse zoektocht door zijn fiets uit de berging te halen en een plastic tas aan het stuur te bevestigen.

Voordat hij echter vertrekt, trekt hij zijn vertrouwde zwarte bodywarmer aan, met het Scania-logo en opvallende gaten aan de achterkant.

Deze oude bodywarmer, zegt hij, brengt hem altijd geluk. Het herinnert hem aan zijn oorspronkelijke droom om vrachtwagenchauffeur te worden, een droom die nooit werkelijkheid werd door verkeerde keuzes in het leven.

De Drang om Elk Blikje te Vinden:
Denny is vastberaden in zijn missie; hij is bereid om door overvolle vuilnisbakken te graven en zelfs afgelegen bossen en wateren te doorzoeken.

Hij kleedt zich op deze manier, niet alleen voor zijn eigen veiligheid, maar ook om elk bruikbaar blikje te kunnen redden.

In tegenstelling tot anderen die alleen de bovenste blikjes uit prullenbakken halen, keert hij de hele bak om, soms met een opbrengst van wel 18 euro in slechts een kwartier.

De Noodzaak Achter de Missie:
Voor Denny is “statiegeldjagen” een bittere noodzaak. Nadat zijn moeder overleed, werd hij gedwongen te verhuizen en kampte hij met aanzienlijke schulden.

Zijn financiële situatie dwong hem tot deze inspanning. Maar voor Denny is er een diepere drijfveer – het verzorgen van de katten van zijn overleden moeder, twee van de drie katten die hij beloofd heeft nooit op te geven. Dit maakt zijn dagelijkse zoektocht onmisbaar.

De Gemeenschap Erkent zijn Inzet:
Ondanks dat Denny pas drie maanden in Spijkenisse woont, wordt hij op straat vaak herkend en aangesproken door mensen die zijn toewijding waarderen.

Sommigen bieden zelfs spontaan blikjes aan om hem te helpen. Denny benadrukt het feit dat veel mensen de waarde van deze recyclebare materialen niet erkennen, terwijl ze een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren aan iemands inkomen.

Conclusie:
Denny’s dagelijkse toewijding aan het verzamelen van statiegeldblikjes is niet alleen een manier om zijn financiële situatie te verbeteren, maar ook een eerbetoon aan de belofte die hij aan zijn overleden moeder heeft gedaan.

Terwijl hij door Spijkenisse fietst, blijft hij vastberaden en positief, zelfs in het licht van concurrentie en onbegrip van anderen.

Zijn inzet is een krachtige herinnering aan hoe kleine inspanningen een groot verschil kunnen maken in iemands leven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending