Ze wordt gepest vanwege haar gewicht – een paar jaar later krijgt ze zoete wraak
Connect with us

Lifestyle

Ze wordt gepest vanwege haar gewicht – een paar jaar later krijgt ze zoete wraak

Als kinderen dromen we allemaal over wat we zouden willen zijn als we volwassen worden. In sommige gevallen komen die dromen uit en in andere gevallen veranderen we en veranderen onze dromen met ons.

Maar wanneer onze dromen verpletterd worden door pesters, is het een ander verhaal – een verhaal dat nooit geschreven mag worden. Omdat niemand hun dromen moet hebben gestolen voordat ze de kans hebben gehad het te proberen.

Hunter McGrady is iemand die haar droom bijna heeft laten afnemen. Op de middelbare school pestten kinderen haar en noemden haar dik. Maar in plaats van al die negativiteit haar te laten verpletteren, gebruikte ze het om nog harder te werken. En nu is ze niet alleen enorm succesvol, ze is ook een inspiratie voor jonge mensen die te horen kregen dat ze hun dromen nooit zullen verwezenlijken.

Toen Hunter McGrady klein was, wist ze precies wat ze wilde worden toen ze opgroeide. Haar moeder was een model en haar tante en grootmoeder waren ook modellen. Dus zo lang ze zich kan herinneren, droomde Hunter er ook van om model te worden.

Hunter liet haar doel nooit los – maar haar overtuiging werd getest terwijl ze op de middelbare school zat. Pesters zeiden dat ze te dik was om een ​​model te zijn en vertelde haar dat ze haar droom nooit zou realiseren.

Maar Hunter weigerde op te geven. Ze vocht hard om af te vallen en kreeg modellenwerk – maar ze besefte ook dat haar lichaam niet geschikt was voor de vorm waar ze het in probeerde te persen.

“Ik ben nu eenmaal een stuk dikker. Hoewel ik 52 kilo was, was ik ook heel klein en ik kwam nooit van mijn heupen af ​​”, vertelde Hunter McGrady aan Sports Illustrated.

Toen Hunter 19 was, veranderde alles.

Ze hoorde van modelleren met “plus size” en er werd een nieuwe deur geopend. Hunter zou precies kunnen zijn wie ze was en kon nog steeds haar droom waar maken!

View this post on Instagram

Made it to Anguilla! Home for the next few days shooting with @swimsuitsforall 🌴👙

A post shared by Hunter McGrady (@huntermcgrady) on

Nadat zij was gecontracteerd door een modellenbureau, kreeg Hunter meer banen.

Ze werkte zich een weg op de ladder van de industrie en veroverde onlangs een van de meest begeerde banen van de modellenwereld: poseren voor Sports Illustrated’s Swimsuit-editie.

Hunter heeft de sterren bereikt, haar droom gerealiseerd en heeft laten zien dat je nooit moet opgeven.

En tegelijkertijd heeft ze zoete wraak genomen op de pesters die haar eens zeiden dat ze te dik was om te modelleren.

View this post on Instagram

This is a surreal moment for me. You guys I have been bursting to tell you all about this! I want to thank @MJ_Day for an opportunity like this to do the SI model search and for being a force in this industry and everyone at @si_swimsuit for promoting that beauty comes in all shapes and sizes. Beauty is not a number. It has no limits. I have never felt sexier than I did in this shoot. Thank you to @joannegair and team @therealmarissajade and @trendytribals for working your magic on my body. These women painted this suit for 12 hours and I never wanted to take it off. Women, for anyone who has ever felt uncomfortable or insecure because of rolls, or stretch marks, or cellulite, or acne, or felt like you didn't measure up because you weren't represented in the magazines–THIS IS FOR YOU! You are beautiful. You are STRONG. You are powerful and together we need to lift eachother up and inspire one another. There's too much going on on this world to let eachother fall by the wayside. Shot by another incredible woman- @josie_clough amazing sexy beach hair by @adammaclay thank you to my agents @uralucky1 @marissamuscari @ginabaronedirectorofficial @jaimegoldberg_ @wilhelminamodels for being such hard working and dedicated team! We did it ! 😜 #breakingboundaries #siswim

A post shared by Hunter McGrady (@huntermcgrady) on

Nu gebruikt Hunter haar succes als een platform om haar boodschap te verspreiden: elk lichaam is uniek en er zijn geen gebreken, je bent mooi zoals je bent.

“Mijn belangrijkste doel is om vrouwen te overtuigen dat je van je lichaam kunt houden, ongeacht de grootte en dat je sexy en mooi bent in elke maat. Schoonheid is geen maat en ik ben echt blij dat de industrie lichaamsverscheidenheid accepteert, “vertelde ze aan Sports Illustrated.

We zijn allemaal mooi zoals we zijn. Vergeet dat nooit! En vergeet niet de krachtige boodschap van Hunter te delen met je vrienden en geliefden!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending