Zeer geëmotioneerde Monique deelt dierbare herinnering met een verdrietig randje: ‘Waardevol’
Connect with us

Lifestyle

Zeer geëmotioneerde Monique deelt dierbare herinnering met een verdrietig randje: ‘Waardevol’

Vier jaar geleden was Monique Westenberg (43) in verwachting van de kleine Dré. Eén moment tijdens die zwangerschap staat de blondine maar al te goed bij: het moment waarop zij en André Hazes (26) aan hun dierbaren het geslacht verklapten. Een aantal van die personen is helaas niet meer in hun midden, en daarom zijn de beelden van die dag – die ze deelt met haar volgers – extra bijzonder voor Monique.

Dierbare herinnering Monique Westenberg

Op het Instagramaccount van Monique is een video te vinden, waarin te zien is hoe André en zijn geliefde een grote doos opentrekken. Hieruit komen allemaal blauwe ballonnen. “Dit moment is precies vier jaar geleden”, begint Westenberg bij het filmpje. “Mijn zieke tante die mij als eerste vastpakt, mijn pindamama en omaatje die als eerste om André zijn nek vliegen. Alle drie zijn zij er nu niet meer… iets wat we toen niet konden bedenken, maar zó fijn dat we dan in een tijd leven dat alles makkelijk gefilmd kan worden en dit soort beelden nog meer waarde krijgen.”

Humor

Hoewel het voor Monique een prachtige maar ook emotionele herinnering is, is er ook ruimte voor een grapje bij de beelden. “Was jij daar stiekem ook zwanger, André?”, schrijft ze spottend.

Waardevol

Fans van de blondine steken haar massaal een hart onder de riem. “Wat fijn dat je de beelden nog hebt. Heel erg dierbaar dit…”, luidt een van de vele liefdevolle reacties. “Heel waardevol”, vult iemand aan. Nog een andere volger grapt naar aanleiding van de vraag van Monique: “Wij mannen zwangeren gewoon mee en passen ons altijd aan…”

De tekst gaat verder onder de video.

Dré

Een paar maanden na de bovenstaande gender reveal – in oktober 2016 om precies te zijn – werden Monique en André de trotse ouders van een zoon. Sinds zijn geboorte duikt de inmiddels driejarige Dré regelmatig op in filmpjes en op foto’s van zijn ouders. De laatste tijd gebeurt dat overigens steeds vaker onherkenbaar. Zo wordt het jochie bijvoorbeeld alleen van de zij- of achterkant in beeld gebracht, of wordt zijn gezicht afgeschermd met een emoji. Dit doen André en Monique niet zonder reden, zo liet de zanger onlangs weten. Met het oog op het volgende schooljaar hopen ze dat hij zo minder wordt herkend.

Drama-cover ‘Privé’

Vermoedelijk heeft het buiten beeld houden van de kleine Dré te maken met de drama-cover waarmee Privé ten tijde van hun breuk in de schappen lag. Hierop werd het mannetje groots afgebeeld op de omslag van het entertainmentblad, met daarbij kleine fotootjes van André, Monique én natuurlijk de reden van de toenmalige split: Bridget Maasland (45). “Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?”, stond er in koeienletters bij geschreven. Deze actie schoot bij André volledig in het verkeerde keelgat en werd door de zanger dan ook “schofterig” genoemd. Hij schakelde vervolgens het advocatenkantoor van de zoon van Peter R. de Vries in en dreigde het blad aan te klagen. Tot een daadwerkelijke aanklacht is het uiteindelijk niet gekomen. “Na overleg hebben wij ingezien dat wij ons onvoldoende hebben gerealiseerd welke impact deze foto op betrokkenen heeft”, gaf Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds destijds toe.

Turbulente maanden

Sinds eind februari heeft André weer een relatie met de moeder van z’n kind, zo’n anderhalve week nadat André en Bridget een punt achter hun kortstondige liefdesavontuur hadden gezet. De vonk tussen de ouders van de kleine Dré zou weer overgesprongen zijn op Curaçao (waar zowel Monique als Bridget ook aanwezig waren), al blijft Hazes ontkennen dat er toen iets gebeurd is tussen beiden.

Kinderwens

Volgens Hazes zou een broertje of zusje voor zijn zoon welkom zijn en hebben hij en Monique het er ook over gehad. Omdat zijn vriendin niet via natuurlijke weg zwanger kan worden, heeft de zanger hierbij wel “een dubbel gevoel”. Hazes noemde in een show op Radio 538 het traject voor een extra kind “een lange weg, vooral voor Monique natuurlijk”. In de drie maanden dat hij samen was met Bridget, hadden ook zij het over een eventuele liefdesbaby.

View this post on Instagram

🤡

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

View this post on Instagram

Gezinsuitje❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Bron: Flaionline, Instagram Beeld: Instagram, Youtube

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen

Trending