Zeer heftig: Martien Meiland doet schokkende onthulling in zijn biografie
Connect with us

Celeberties

Zeer heftig: Martien Meiland doet schokkende onthulling in zijn biografie

Het leven van Martien Meiland gaat zowel op zakelijk als persoonlijk vlak hartstikke goed, maar dat is lang niet altijd het geval geweest. In zijn nieuwe biografie laat Martien weten dat hij in de periode tussen 2008 en 2014 zichzelf twee keer van het leven probeerde te beroven.

Dit meldt Story. Het blad kreeg een eerste inkijkje in zijn nieuwe biografie.

“Ik voelde me zó genaaid”

In de periode dat het niet goed met Martien ging, runde hij een eigen winkel in Amsterdam waar hij ook woonde. Erica, Maxime en Montana verbleven toen nog in Sassenheim. Wegens een conflict met zijn vorige interieurwinkel in Noordwijk, kreeg hij een aanmaning van 25.000 euro. “Ik voelde me zó genaaid. Ik werd er letterlijk ziek van en toen is het door al die ellende die samenkwam helemaal in de war geslagen in mijn kop… Ik ben met een plastic zak over mijn hoofd in bed gaan liggen. Eerst adem je nog gewoon. Dan gaat het zweten. En uiteindelijk plakt het aan je mond en kun je geen adem meer halen. Maar op het laatst heb ik toch die zak van mijn kop getrokken.”

Terug naar gezin

Martien zag gelukkig van de zelfmoordpoging af, maar na een tijdje probeerde hij het nog een keer. “Met een snoer van de lampen dat ik aan de verwarmingsbuizen hing…” Ook deze keer zette hij gelukkig niet door. Achteraf heeft hij veel spijt van deze acties. Martien besloot terug naar Erica te gaan in Sassenheim en een paar jaar later, in 2014, keerde hij Amsterdam voorgoed de rug toe en ging hij weer samenwonen met zijn gezin in Noordwijkerhout. Vanaf dit moment ging zijn leven weer de goede kant op en kreeg het gezin de kans hun eigen realityshow te filmen.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113 (24/7 bereikbaar), 0800-0113 (24/7 bereikbaar) en 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Bron: Shownieuws, Libelle Beeld: Youtube, Instagram

Celeberties

Wauw: 41-jarige Monique Westenberg laat haar topfiguur zien!

Het is natuurlijk alweer een tijdje geleden dat het vreselijke nieuws naar buiten kwam voor Monique Westenberg. André Hazes bracht het bizarre nieuwe naar buiten via een persbericht en een appje naar zijn toenmalige vriendin.

Hij koos voor een andere vrouw, de 20-jaar oudere Bridget Maasland. Maar voor de blondine gaat het leven natuurlijk ook gewoon door. En we gokken dat de mannen voor haar in de rij zullen staan, jong en oud. Een van de redenen zullen we eventjes aan je laten zien!

Mannen staan in de rij voor Monique Westenberg

Naast dat de 41-jarige blondine er gewoonweg nog heel goed uitziet, heeft ze ook nog eens een prachtig figuur. En dat laat ze maar al te graag zien op haar social media!

View this post on Instagram

Imagine being loved the way you love

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Linda de Mol lacht zich helemaal rot om de meest domme BN’ers óóit!

Dat niet alle BN’ers even slim zijn wist je waarschijnlijk wel. Types als Patty Brard, Famke Louise en Bizzey zijn daar het levende voorbeeld van. Maar goed ondanks dat staat succes hen blijkbaar niet in de weg en daarvoor kan je alleen maar respect hebben.

In de spelshow Ik Hou Van Holland met presentatrice Linda de Mol (seizoen 139 alweer) worden wekelijks een aantal BN’ers blootgesteld aan lastige vragen en opdrachten. Zoals in de spellingsronde waar echt de aller moeilijkste woorden óóit voorbijkomen. Woorden als: excuses, burgerlijk of spectaculair…

Linda de Mol lacht zichzelf uit

Inderdaad, woorden die jij in groep 5 al wist te spellen maar waar BN’ers als Nienke Plas, Samantha Steenwijk en Bilal Wahib nog altijd moeite mee hebben. Maar ehh Linda, hoe spel je het woord guacamole nou ook alweer?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama: Badr Hari verliest gevecht tegen deze ernstige ziekte

Slecht nieuws voor Badr Hari fans die niet konden wachten hem weer in de ring te zien. De kickbokser testte afgelopen week positief op het coronavirus. Hierdoor is zijn gevecht tegen Benjamin Adegbuyi uitgesteld

Positief

Bad-boy Badr Hari laat op Instagram weten dat hij knock-out geslagen is door het virus. ,,Ik ben positief getest op het coronavirus. Momenteel zit ik in thuisquarantaine en ben goed aan het herstellen na een paar dagen van ziekte.’

Hij drukt volgers op het hart om de maatregelen serieus te nemen.

,,We hebben vanaf het begin van deze pandemie alle veiligheidsmaatregelen rond COVID-19 zeer serieus genomen, maar helaas heeft deze besmetting plaatsgevonden’, vertelt hij. ,,Dat laat zien hoe serieus we het virus moeten nemen.”

Gevecht

Badr zou op 7 november weer de ring in stappen om het op te nemen tegen de Roemeense kickbokser Benajmin Adegbuyi. Dit gevecht is door zijn besmetting uitgesteld. In een persbericht van GLORY toont Badr zijn berouw voor de fans die uitkeken naar het gevecht.

,,Dit is ontzettend vervelend, ook voor GLORY en voor de andere vechters”, zegt Hari in een persbericht van Glory. ,,En zeker ook voor alle fans die enorm uitkijken naar dit event. Ik voel hun support, zij sterken me in mijn herstel. Een goede gezondheid is en blijft het belangrijkste dat er is.

Rico

Het laatste officiële gevecht van Badr liep voor hem af in een tragedie. De kickbokser kwam op 21 december 2019 in actie tegen Rico Verhoeven, maar moest opgeven door een blessure. Dit was de tweede keer op rij dat Verhoeven won van Hari door een blessure. In 2016 gaf Hari op door een armblessure, en in 2019 werd Hari genekt door een beenblessure.

Het is nog niet duidelijk wanneer Hari’s terugkeer, die in eerste instantie gepland stond op 7 november, wel zal plaatsvinden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending