Zeer heftige beelden gedeeld van overval Mark Gillis
Connect with us

Celeberties

Zeer heftige beelden gedeeld van overval Mark Gillis

Mark Gillis heeft een behoorlijk trauma overgehouden aan de avond dat hij op gruwelijke wijze werd overvallen. Gisteravond werden er in het programma Bureau Brabant voor de eerste keer camerabeelden gedeeld van de heftige overval.

Afgelopen jaar
Afgelopen jaar in november werd de realityster door zijn woning overvallen door drie gemaskerde mannen: “Ik denk er eigenlijk nog iedere avond en iedere nacht aan. Iedere avond als het donker is of als ik een geluidje hoor of als er ‘s nachts bijvoorbeeld ergens vuurwerk afgaat, noem het maar op, dan zit ik stijf overeind in bed,” vertelde hij aan Shownieuws.

Sindsdien is hij altijd op zijn hoede: “Als het donker is en ik kom ’s avonds thuis met de auto, heb ik altijd een beveiliger bij of ik heb mijn noodknopje bij.” Op de heftige beelden is de zien dat hij word bespoten met pepperspray en meerdere malen wordt getaserd door mannen met maskers op.

De reden dat deze beelden gedeeld zijn is met de hoop om de daders op te kunnen pakken. Het onderzoek is momenteel nog in volle gang. Vanavond zullen de beelden ook laten zien worden in het bekende programma Opsporing Verzocht.

Celeberties

Zien: Veel ophef over Martien Meiland die keihard los gaat op feest

Chateau Bijstand is het aller nieuwste programma die natuurlijk weer over de Meilandjes gaat. In de programma moet het gezin van het minimum leven in plaats van het riante salaris dat ze normaal hebben. Er is echter flink wat ophef ontstaan over dit programma want velen zeggen dat eigenlijk alles nep is. Ze zeggen bijvoorbeeld dat alles in scene is gezet.

Kritiek
De kritiek die over Martien wordt heengelopen lijkt hem echter weinig te boeien want hij feest erop los. Daar is nu ook een filmpje van en op dat filmpje is te zien hoe Martien keihard losgaat. Martien staat op een gegeven moment op een bank en gaat helemaal (dronken?) los. Dit alles vond plaats in een club en hij stond boven alle mensen in de club.

Nieuwe liefde?
Maar er gebeurde meer op het feest want Martien was een groot deel van het feest met een man en ze schenen het erg gezellig te hebben. Zie hieronder om welke man het precies gaat:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama: ‘Max Verstappen en vriendin toch uit elkaar’

Gisteren won Max verstappen na een spannende race de Grote Prijs van Saoedi-Arabië. Maar als snel werd duidelijk dat Kelly de vriendin van Max nergens te bekennen was.

De geruchten gaan al langer dat Max en Kelly relatieproblemen hebben. Maar het lijkt er nu steeds meer op dat de relatie niet meer lang zal duren. Kelly was namelijk tijdens de race van Max in Milaan met haar vriendinnen aan het feesten. Ook na de race deelde ze geen beelden van de overwinning van Max wat ze normaal wel deed.

De buitenlandse pers weet het in ieder geval zeker Max en kelly zullen binnenkort officieel bekend maken dat ze allebei hun eigen weg kiezen.

Kort geleden ging nog het gerucht dat Kelly was vreemd gegaan. Kort daarna vertrok Kelly alleen met haar familie naar Brazilië en bleef Max alleen achter in Monaco.

Kelly heeft ook een dochtertje uit een eerdere relatie en eerder liet Kelly al weten dat Max niet perfect was. Waarschijnlijk doelde Kelly op de vele ruzies die ze hadden en dat dit invloed had op haar dochtertje.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Jaimie Vaes klapt uit de school over ‘uithuiszetting’ van haar zoontje Lio!

Jaimie Vaes en Lil Kleine hebben samen een zoontje gekregen in 2019 genaamd Lío. Echter is er recent behoorlijk wat aan de hand geweest. De rapper, die eigenlijk Jorik heet, heeft zijn vriendin aan haar haren uit een auto getrokken en tussen het portier geklemd. Beelden hiervan zijn bij verschillende juicekanalen terecht gekomen waarna er gigantische ophef ontstond.

Wat volgde was een arrestatie van de rapper en een opsluiting van twee weken. Het onderzoek zou nog lopen. Er gaan al langer geruchten dat de twee kampen met verschillende verslavingen. Vooral het welbekende witte poedertje dat ook hun huisvriend flink in de problemen brengt komt vaak ter sprake. Hierdoor zou volgens verschillende media een uithuiszetting van hun zoontje hebben plaatsgevonden. Juicechannel is verhaal gaan halen van Jaimie zelf om van haar te horen wat er precies aan de hand is. Jaimie heeft hier behoorlijk verontwaardigd op gereageerd.

Jaimie Vaes reageert op uithuiszetting!
Juicehannel: “We weten niet of je wilt reageren. Maar we lezen veel verhalen over dat Lío uit huis gehaald zou zijn en nu bij jou familie zou wonen. Zou je dit willen bevestigen of ontkrachten?” Jamie reageert: “Jongens. Doe even normaal. Natuurlijk is Lío niet uit huis gehaald. Waarom zou dat in godsnaam gebeuren? Mensen zijn ziekelijk gestoord om over dit soort onderwerpen aan de haal te gaan. Anyways, iedereen met gezond verstand had hier geen twijfel in getrokken denk ik.” Juicechannel: “Nee, wij geloofden dit ook niet en dachten we vragen het toch even na omdat het overal te lezen was.” Het is natuurlijk goed mogelijk dat zoonlief zo nu en dan bij familie verblijft. Jaimie is momenteel op zichzelf aangewezen omtrent de opvoeding van Lío aangezien Jorik in Thailand ‘aan zichzelf werkt’. Hier meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending