Zes puppy's overlijden nadat dieven een mes tegen buik van zwangere moeder hielden.
Connect with us

Nieuws

Zes puppy’s overlijden nadat dieven een mes tegen buik van zwangere moeder hielden.

Zes van de acht puppy’s die door dieven gestolen werden nadat ze een mes tegen buik van zwangere vrouw hielden, zijn overleden.

Slechts twee van de gestolen Franse buldoggen werden met hun moeder herenigd nadat dieven Leeanne Corbett (26) dinsdagavond aanvielen in haar huis in Stretford in het Verenigd Koninkrijk.

De politie van Greater Manchester zei in een verklaring: “Deze namiddag werden twee puppy’s die gestolen werden tijdens de overval in Stretford met hun moeder herenigd.”


“De raszuivere Franse buldoggen werden dinsdag 23 oktober rond 21u50 gestolen toen ze amper een dag oud waren nadat gewapende dieven binnen drongen in een woning in Alpha Road. Helaas is de rest van het nestje overleden.”

Leeanne, die zes maanden zwanger is, was alleen thuis met haar drie jonge kinderen toen ze plotseling begroet werd door twee mannen met kappen.


Ze verklaarde over het incident: “Ze duwden me in de keuken en hielden een slagersmes tegen mijn buik. Ze vroegen om geld voor de honden. Ik zei: ‘De puppy’s zijn een dag oud.’ Ze keken rond in het huis. Ze grepen de couveuse van de puppy’s en zetten het in de hal. De kinderen waren boven op hun Playstation aan het spelen. Ze gingen naar boven en pakten de Playstation af. Daarna vertrokken ze met de puppy’s.”

Ze legde uit dat hun moeder Reign van de stress op haar pootjes begon te kauwen.

Leeanne voegde eraan toe dat ze dacht dat de dieven niet voor de hondjes zouden kunnen zorgen en dat ze om het uur gevoederd moesten worden.

Ze maande de dieven aan om “hen af te geven bij een dierenarts zodat ze terug bij hun moeder kunnen zijn. Ze zullen het niet overleven zonder hun moeder.”

Speurder Dave Jones zei: “Het is ronduit schokkend dat een zwangere vrouw en haar jonge kinderen zo’n vreselijke voorval moesten meemaken en we zijn vastbesloten om de verantwoordelijken te vinden.”

DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT ALS OOK JIJ HOOPT DAT DE DADERS SNEL INGEREKEND WORDEN!


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending