Zes redenen waarom getrouwde mannen vreemdgaan waardoor jij oplettender zal worden
Connect with us

Lifestyle

Zes redenen waarom getrouwde mannen vreemdgaan waardoor jij oplettender zal worden

Het verschil tussen mannen en vrouwen is groot. Dit is zeker waar in relaties. Wanneer mannen vreemdgaan zullen vrouwen vaak geen idee hebben wat daarvoor de reden zou kunnen zijn. Lees verder voor veelvoorkomende redenen waarom mannen vreemdgaan.

#1 Hij is op zoek naar vriendschap

Sommige vrouwen zullen constant zeuren tegen hun man nadat ze al een tijdje getrouwd zijn. Mannen zullen dan op zoek gaan naar vrouwen die hen niet zullen beoordelen en die zullen proberen om te begrijpen waar ze mee zitten. Ze willen een vrouw die hen accepteert voor wie ze zijn.

#2 Mannen houden van spelen

Mannen kunnen soms wat kinderachtig zijn en willen niet altijd de verantwoordelijkheden accepteren die bij trouwen komen kijken. Ze zullen misschien de tijd missen waarin ze nog single waren en ze zoeken naar vrouwen die weer spontaan met ze kunnen zijn.

#3 Hij houdt van onafhankelijke vrouwen

Veel mannen houden van vrouwen die voor zichzelf kunnen zorgen. Ze zullen niet graag samenzijn met iemand die altijd van hen afhankelijk is.

#4 Hij wil een vrouw die gelukkig is

Als een man het idee heeft dat hij je niet langer gelukkig kan maken, zal hij misschien op zoek gaan naar een vrouw die hij WEL gelukkig kan maken. De meeste mannen willen dat hun partner gelukkig is in de relatie.

#5 Hij is op zoek naar iets dat jij niet hebt

Ja, het is oppervlakkig maar waar. Als je stopt met voor jezelf zorgen nadat je getrouwd bent, kan hij misschien op zoek gaan naar een vrouw die hij aantrekkelijker vindt.

#6 Hij houdt niet van tranen

Veel mannen weten niet hoe ze om moeten gaan met tranen. Ze weten niet wat ze moeten doen of zeggen dus besluiten ze om iemand te zoeken in plaats van de problemen aan te pakken.

We zouden graag willen weten over jouw gevoelens over het onderwerp liefde en vreemdgaan. Laat een comment achter om ons te vertellen wat je denkt!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending