Zeven mishandelde kinderen vlak voor Kerstmis gered en geadopteerd. Het mooiste geschenk dat er is.
Connect with us

Nieuws

Zeven mishandelde kinderen vlak voor Kerstmis gered en geadopteerd. Het mooiste geschenk dat er is.

Wat willen kinderen meestal met Kerstmis? Speelgoed, kleding, een nieuwe telefoon of een tablet. Maar deze zeven broers en zussen hadden maar één wens: een liefhebbend gezin.

Zoals 12 news meldt, leefden de twee jongens en vijf meisjes in vreselijke omstandigheden. Ze hadden maar één bed en sliepen meestal op de grond. In het geheim brachten hun buren ze zo vaak mogelijk voedsel. Vaak was dit in blik, maar zonder blikopener wisten de kinderen er geen raad mee.

Ze werden in kindertehuizen geplaatst, maar wie zou zoveel broers en zussen kunnen adopteren? Ze waren geen baby’s meer en dan is het nog moeilijker om adoptieouders te vinden.

Michael en Terri Hawthorne besloten ze als gastgezin op te vangen. Het echtpaar had al twee geadopteerde kinderen en wilde ze helpen. Wel waarschuwde het koppel de sociale diensten dat ze de kinderen niet zouden adopteren, maar dat ze wel twee jaar lang voedsel en onderdak konden geven.


Je raadt het misschien al. Dat idee veranderde snel. Uiteindelijk besloten Michael en Terri om de kinderen vlak voor Kerstmis te adopteren. Een fantastisch geschenk voor deze kinderen die droomden ervan om samen een vader en moeder te hebben.

De kinderen leggen uit dat het geweldig is om eindelijk een huis te hebben zonder bang te zijn dat ze binnen korte tijd moeten verhuizen. Om nog maar te zwijgen over eten op hun bord, schone kleren en eigen bedden.

Dankzij dit echtpaar hebben zeven kinderen nu een gezin. Broers en zussen die opgroeien met alle liefde en zorg die alle kinderen verdienen!


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending