Zie hier welke Tarot kaart jouw levensweg vertegenwoordigt volgens jouw verjaardag
Connect with us

Lifestyle

Zie hier welke Tarot kaart jouw levensweg vertegenwoordigt volgens jouw verjaardag

Heb jij je ooit afgevraagd wat voor invloed het heeft wanneer je geboren bent? Van zon sterrenbeelden naar maan sterrenbeelden, de datum waarop je in deze wereld komt kan inzicht geven in wie je bent door de Chinese sterrenbeelden. Je verjaardag kan ook geassocieerd worden met tarot kaarten om nog meer te onthullen over je persoonlijkheid en je levensweg.

Om Achter Je Tarot Kaart Nummer Te Komen
Stap 1: Tel elk getal van je geboortedatum bij elkaar op. Iemand die geboren is op 1-1-1980, bijvoorbeeld, zou 1+1+1+9+8+0 moeten optellen, wat uitkomt op 20.

Stap 2: Raak de dubbele nummers kwijt door ze weer bij elkaar op te tellen. Dus als je 20 hebt, is dat 2+0, wat 2 is.
Dit is hoe je je levensweg nummer krijgt, die een connectie heeft met een van 9 tarot kaarten.

Wat Betekent Mijn Levensweg Nummer?
Wanneer je je levensweg nummer hebt, gebruik je het om meer te weten te komen over wie je bent en wat voor persoonlijkheid je hebt. Ik ben een twee en het had niet accurater kunnen zijn.

Enen: The Magician

Enen zijn optimistisch en geloven in een zee van eindeloze mogelijkheden. Je kracht en zelfvertrouwen komen vanbinnen, wat jou een natuurlijke leider maakt. Doelen zijn bepaald, je gaat ze aan zonder twijfel en je bent altijd op zoek naar je volgende grote overwinning. In je ambitieuze avonturen en je drang om in controle te zijn, ben je misschien soms wat koppig, maar dat is alleen maar omdat je succes wil blijven ervaren.

Tweeën: The High Priestess

Je weet het antwoord of je weet hoe je deze moet vinden. “Ik weet het niet” komt gewoon niet voor in jouw woordenboek en weinig dingen worden maar met een korreltje zout genomen. De fysieke wereld deelt een diepe connectie met jou, waardoor je een goede intuïtie hebt en veel dingen opmerkt. Hoewel je geen sociaal dier bent omdat mensen het lastig vinden om je voorbij je muren te komen om je echt te leren kennen, is het meestal zo dat jij mensen beter kent dan ze zichzelf kennen. Je hebt ontzettend goed advies. Alles heeft een diepere betekenis volgens jouw mentaliteit, waardoor je vaak dingen moeilijker maakt dan nodig.

Drieën: The Empress

Jouw motto is: maak zoveel mogelijk van je leven. Toegeven aan wat jij wil is geen probleem voor jou, waardoor anderen het idee kunnen krijgen dat je hebberig, materialistisch en opzichtig bent. Deze aanname is deels waar omdat jij veel waarde hecht aan je materialistische eigendommen en je niet makkelijk van ze kan scheiden, maar je geeft ook ontzettend veel om de mensen om je heen. Details worden altijd gemerkt. Je bent creatief. Botheid is geen probleem en je bent niet bang om te vragen naar wat je wil. Je hebt een vrij grote sociale cirkel.

Vieren: The Emperor

Regelmaat is je vriend en je bent altijd bereid om werk, moeite en tijd te besteden zodat je deze balans in je leven kan behouden. Routines zijn fijn. Je bent op tijd en voorbereid, wat jou erg betrouwbaar maakt. Mensen kunnen er altijd op rekenen dat een taak goed wordt uitgevoerd, maar je liefde voor het nauwkeurig volgen van de regels en je perfectionisme kan ervoor zorgen dat anderen het lastig vinden om met je te werken. Koppigheid en het gevoel hebben dat je altijd gelijk hebt kunnen ook invloed hebben op je relaties.

Vijven: The Hierophant

Je bent wijs en bent goed in het onderwijzen. Luisteren en spreken zijn beide sterke eigenschappen van vijven. Je bent een goede communicator. Mensen vragen je vaak om advies. Dit kan vermoeiend voor je zijn omdat je het lastig vindt om vragen niet te beantwoorden of om nee te zeggen. Geschiedenis en traditie worden erg gerespecteerd. Hoewel je een vermogen hebt om te weten wanneer dingen hetzelfde moeten blijven of moeten veranderen, heb je ook de neiging om het pad van de minste weerstand te kiezen wanneer je mentaal moe bent. Deze combinatie zorgt er vaak voor dat je het verleden maar blijf analyseren.

Zessen: The Lovers

Zoals de kaart laat blijken, ben jij een romanticus, maar relaties zijn niet altijd prioritair. De karaktereigenschap laat je ook vaak alles wat door een roze bril zien. Nieuwe kansen laten je creativiteit en enthousiasme opbloeien. Maar let op, want teveel ideeën kunnen je afleiden en hebben als gevolg dat je dingen niet afmaakt. Door je temperament en eerlijkheid ben jij een goede bemiddelaar.

Zevens: The Chariot

Zevens hebben niet de neiging om niet over het verleden na te denken. Je bent een innovatief persoon die geen dingen uitstelt. De auto van je leven is altijd onderweg. Je hebt doelen voor jezelf en komt daar stap voor stap dichter bij in de buurt. Terwijl je mensen aanmoedigt om hun problemen op te lossen zodat ze weer verder kunnen, kan je overkomen als bazig. Je hebt behoefte aan een eenheid zodat taken efficiënt gedaan kunnen worden. Maar je hebt de neiging om je eigen ideeën boven die van anderen te stellen en raakt gefrustreerd wanneer ze niet dezelfde weg naar succes zien als jij.

Achten: Strength

Je weet precies wie je bent en wat je van het leven wil. Relaties zijn makkelijk voor meedogende en zorgende achten. Een natuurlijk zelfvertrouwen straalt uit je en is een magneet voor de verlegen mensen om je heen. Maar je kalmte staat andere, luidere persoonlijkheden toe om je te overstemmen. Je houdt je gevoelens voor jezelf, hebt het gevoel dat ze genegeerd worden, en als gevolg zul je het nog meer beginnen doen.

Negens: The Hermit

Mensen zullen je soms zien als een wijsneus. Je denkt constant na over dingen, soms zoveel dat sommige mensen je kunnen zien als afgeleid en je mist ook wel dingen die om je heen gebeuren. Wat mensen om je heen vaak niet begrijpen is dat je een diepere connectie hebt met de wereld dan de meeste mensen. Alleen zijn vind je niet erg en velen zullen je zelfs zien als los van de samenleving.

Wat is jouw levensweg nummer? Heb je meer ontdekt over wie je bent? We zouden het geweldig vinden om je gedachten hierover te lezen.

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Grote zorgen om Martien Meiland “Dit ziet er niet rooskleurig uit!”

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt uitt de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Vorige maand is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending