Ziekenhuisbestuurder voorstander van heropening van terrassen
Connect with us

Meest bekeken

Ziekenhuisbestuurder voorstander van heropening van terrassen

Voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) vindt het een vorm van verstandig beleid om de terrassen te heropenen. Dat op voorwaarde dat de coronaregels dan beter worden nageleefd.

Daarmee reageert de ziekenhuisbestuurder op het voorstel van enkele burgemeesters. De burgemeesters hebben immers liever dat de terrassen open zijn dan bomvolle parken. Zij geven aan dat de openbare ruimte schaars is. Door een heropening van de terrassen kunnen ze de buitenruimte beter handhaven.

Burgemeester Jan van Zanen van Den Haag schuift 21 april vooruit als datum. Voorafgaand aan het Veiligheidsberaad van vandaag zei hij: “Volgende week is de persconferentie van de premier en de minister van Volksgezondheid. Dan gaan we het hopelijk horen.”

Kuipers is het daarmee eens op voorwaarde dat het dan lukt om de naleving van de coronaregels vol te houden. Tegelijk heeft hij wel een waarschuwing: “Als je te snel versoepelt, kun je nog gemakkelijk ontsporen.”

Meest bekeken

Freek vonk plaatst hele schokkende foto, iedereen is woedend

Freek Vonk plaatsten onderstaande foto op zijn Instagram account. Daarop is een vos te zien die een konijn heeft gevangen. Onder de foto plaatsten Freek de tekst: ”Sorry jongens, ik hoor net dat passen is afgelast dit weekend!!!”.

Freek Vonk die onder meer te zien is op de publieke omroep met het kinderprogramma Freek in het Wild kreeg het zwaar te verduren door deze foto. Verschillende bn’ers en volgers vonden het afschuwelijk dat Freek deze foto plaatsten en zo het paasfeest verpest. Hieronder enkele reactie’s op de foto:

‘Wat belachelijke foto zeg, je weet dat je allemaal jonge volgers hebt. Echt respectloos’

‘Dit vind ik zo zielig’ en ‘zo niet leuk ’

”Dit is hard als je konijn net is overleden”

”Vertel jij het mijn kids?!”

Freek Vonk zijn reactie hierop was simpel maar doeltreffend:

‘Ook zó is de natuur’.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Video lekt uit: First Dates barman Victor doet het met kandidaat op het toilet

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!
“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes heeft een boodschap voor Monique Westenberg nadat hij haar verlaten heeft

André Hazes verloofde zich met Monique Westenberg. Enkele weken later verliet hij haar.

André Hazes trok in bij Sarah van Soelen. Volgens hem hebben ze geen relatie. “Maar het is wel een lekker wijf”, zei hij eerder al.

Monique Westenberg vindt troost bij haar zoontje Dré. Ze lijkt er ook weer wat bovenop te komen.

Intussen probeert André weer toenadering tot haar te zoeken. Een paar dagen geleden likte hij één van haar foto’s op Instagram. Dat schrijft Story.

Monique toonde ook een foto van haar en kleine Dré op een kinderboerderij. André reageerde op die foto. “Wat een baas hebben wij op de wereld gezet”, schreef hij.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending