Zien: Albert Verlinde haalt flink uit naar koningin Máxima
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Albert Verlinde haalt flink uit naar koningin Máxima

Oud-theaterproducent en Shownieuws-deskundige Albert Verlinde haalt uit naar koningin Máxima. Hij mist namelijk ‘verdieping’ bij de jarige royal. Hij adviseert haar, als cadeau op haar 50e verjaardag, om zich met koning Willem-Alexander meer te profileren met meer visie op diversiteit en de koers van het land.

Hij adviseert haar, als cadeau op haar 50e verjaardag, om zich met koning Willem-Alexander meer te profileren met meer visie op diversiteit en de koers van het land. Dat stelde hij maandag op NPO Radio 1.

Huppekee

“Ze is een fantastische koningin en zij en Willem-Alexander doen het goed, binnen de beperking dat alles wat een beetje inhoud had van ze is afgepakt. Het is toch een beetje een ceremoniële functie nu”, vindt Verlinde. “Ze moeten zich nu op andere vlakken profileren, er moet iets voor in de plaats komen. Maar er zit geen geloof meer in, het is allemaal wel erg zakelijk-economisch huppekee.”

Verlinde raadt het koningspaar aan bewust verder te kijken dan zij nu doen. “Je kan het op zijn Wassenaars alleen op uiterlijk en economie gooien. Maar je kan ook zeggen: waar gaat het land naartoe? Gooi het wat meer op de filosofie.”

Zwarte interviewster

De oud-theaterproducent en showbizz-expert vindt het ook jammer dat Matthijs van Nieuwkerk het verjaardagsinterview met Máxima heeft gedaan. “Hij is goed, maar het is wel erg wat we al kennen. Ik had liever een fantastische zwarte interviewster tegenover haar zien zitten vanavond. Op die manier had je een statement kunnen maken: we leven nu in 2021. En na alle discussies van de afgelopen twee jaar zou het niet zo’n vreemd idee zijn geweest.”

Overigens heeft Verlinde verder alleen maar lof voor Máxima. De producent werkte onder meer met haar samen in aanloop naar de viering van 200 jaar koninkrijk. “Ze is heel attent, ze weet wat zich afspeelt in de samenleving. En ze heeft de X-factor: waar zij binnenkomt, zuigt zij meteen alle aandacht naar zich toe. Dat is heel knap.”

Celeberties

Heftig: Slecht nieuws voor dochtertje Bibi Breijman

Bibi Breijman heeft met Nederland een bijzonder emotioneel bericht gedeeld. Haar dochtertje Teddy was dit weekend van haar stepje gevallen waardoor ze verwondingen haar haar hoofd had. Gelukkig gaat het weer goed met het kind maar Bibi is vooral erg bang hoe ze zou reageren als er iets ergers zou gebeuren.

“Het breek m’n hart als ik denk aan hoe ze hun kindjes willen beschermen” schrijft ze op Instagram: “Als mijn moederinstinct al zo heftig reageert op een onschuldige valpartij van Ted, hoe moet dat dan niet voelen voor al die moeders die hun leven niet meer zeker zijn. Het breek m’n hart als ik denk aan hoe ze hun kindjes willen beschermen, maar simpelweg niets meer kunnen doen. Geen pleister, knuffel of ijsje tegen de pijn.”

Ze vervolgt: “Misschien zelfs geen nieuwe morgen als ze ‘s avonds hun ogen sluiten. En terwijl Ted haar helm opzet en verder stept naar buiten, huilt mijn moederhart in overvloed.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Samantha de Jong ‘Barbie’ weer een kindje

Samantha de Jong bevestigd maandagavond weer geluk in de liefde gevonden te hebben. Op Instagram deelt ze een foto waarin zij en haar nieuwe vriend elkaar kussen. En ze heeft er weer een kindje bij…

Dave Taal is ‘Barbie’s’, zoals ze in Oh Oh Cherso werd genoemd, nieuwe vlam. Ze kan haar geluk wel schreeuwen van de daken. ,,Zo gelukkig met jou. Samen veel meegemaakt en blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien” aldus de verliefde Sam.

Vier kinderen

Doordat Barbie verkering heeft met de Scheveninger krijgt ze er een bonuskindje bij. Dave heeft namelijk een zoon uit een vorige relatie. Dat maakt dat de Jong nu vier kids zou hebben. Dochter Angelina en zoontjes Milano, Angelo (voorheen Djemino) en bonuszoon van Dave.

Zelfmoord

Op 25 april overleed Samantha’s toenmalige vriend Gelmore plotseling aan een hartstilstand. Dit heftige nieuws maakte ze zelf bekend op Instagram. Geruchten gaan dat Gelmore zelfmoord heeft gepleegd voor Barbie’s neus terwijl hij onder invloed was van drugs. Dat schrijft de blondine zelf naar een volger in een privé bericht. ,,Gelmore had geen zelfmoord moeten plegen waar ik bij was, onder de drugs.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningin Maxima gaat stuk om verschrikkelijk vals optreden van Tino Martin!

Maxima is gisteren 50 jaar oud geworden en dat moest natuurlijk groots gevierd worden, ondanks corona. Er waren verschillende specials te zien op televisie. Hieronder viel bijvoorbeeld het interview met Matthijs van Nieuwkerk en de korte docu van Dionne Stax over het verleden van de Koningin.

Maar daar kon het uiteraard niet bij blijven. Ook moest er, uiteraard, een bekende zanger komen die even een liedje voor de blonde jarige jop ging zingen. Ook Willem Alexnader en de dochters van het Koninklijk paar waren aanwezig bij deze geweldige show in Carré. En wie anders zingt de sterren van de hemel dan Tino Martin. Maxima was dan ook vrij verbluft door het heerlijk valse optreden!

Maxima omver geblazen door valse noten van Tino Martin!

Maar we zijn hier natuurlijk om te kijken hoe het zingen afgaat voor Tino Martin met al deze zenuwen in het lijf. Willem Alexander lijkt niet bepaald onder de indruk van de valse noten van Tino, dat is wel aan zijn gezichtsuitdrukkingen af te lezen. De video is natuurlijk een prachtige deepfake, dit keer in elkaar geflanst door Cas Grooten van het YouTube-kanaals ‘FunMoments‘.

Doorgaan met lezen

Trending