Zien: Als je Monique Westenberg in te kleine bikini ziet snap je André Hazes niet!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Als je Monique Westenberg in te kleine bikini ziet snap je André Hazes niet!

Monique Westenberg is natuurlijk alweer een tijdje vrijgezel. De in 1977 geboren blondine heeft alweer de 44 jaartjes aangetikt. Maar we moeten zeggen dat we dat er niet aan af kunnen lezen. André staat er inmiddels al om bekend om op wat oudere vrouwen te vallen. Maar klaarblijkelijk kiest hij wel de mooiste uit.

Ook sarah van soelen ziet er erg goed uit voor haar leeftijd. Met de vakantie die Monique achter de rug heeft volgen natuurlijk een hoop fijne kiekjes. Ze was namelijk ook aanwezig op Ibiza om van het heerlijk zonnige weer te genieten.

Monique Westenberg op het strand

Na een kiekje van zichzelf op social media waarop ze in bikini staat volgen onwijs veel positieve reacties. Iemand reageert met “Figuurtje hoor!”. Ook reacties als “Prachtige mama wat een figuur, wauw!” volgen. En dat is te begrijpen:

Meest bekeken

Marieke Elsinga: ‘Met één hele simpele handeling zes kilo lichter’

Marieke Elsinga neemt nou niet bepaald een blad voor de mond. Ook in haar columns voor ‘&C’ is de 34-jarige altijd lekker zichzelf. Ook over haar s*ksloze omaslip praat ze zonder enige gêne in het blad, waarin ze ook meteen een handige tip deelt voor iedereen die snel van overtollige coronakilo’s af wil.

“Er gebeurt iets fantástisch aan de voorzijde”

Elke maand geeft Marieke via de column een kijkje in haar drukke leven. Deze keer: al haar slaapkamergeheimen – al zijn dat nu niet bepaald ‘geheimen’ meer. De radio-dj vertelt in het stuk dat het eerste dat ze wanneer ze wakker wordt doet, naar zichzelf kijken in de spiegel is. En dat is volgens haar nou niet bepaald een ‘cadeautje waar ze op zit te wachten’, omdat ze het liefst slaapt in een comfortabele slip. ‘Er zijn nachten dat ik in mijn string slaap, maar die zijn zeldzaam: waarom zou je jezelf nóg eens acht uur kwellen als het niet hoeft?’ aldus de presentatrice.

De ‘slaapslip’, zoals Marieke hem noemt, is nou niet bepaald een van het sexy soort. ‘Ik heb er meerdere, maar mijn favoriet is van een onbestemde roze-rode kleur en lubbert. Ik sluit niet uit dat ik ‘m al sinds mijn studententijd heb’, onthult ze.

Even terug naar die spiegel: of ze het nu wil of niet, Marieke kijkt elke morgen naar haar naakte lijf, met dus die seksloze ‘lubberslip’. Omdat ze een betere start van haar dag wel kan gebruiken, doet ze sinds kort elke morgen één specifiek handeling waardoor ze een stuk zelfverzekerder aan haar dag begint: de ‘slip-slide-methode’.

Marieke legt in het blad uit hoe ‘ie werkt: ‘Het eerste wat ik doe als ik bij het krieken van de dag tegen mijn spiegel aan loop, is de zijkanten van mijn slaapslip ferm omhoogtrekken. Daarmee verdwijnt aan de achterkant weliswaar een stuk stof in je bilnaad (oncomfortabel), maar gebeurt er ook iets fantástisch aan de voorzijde. Daar worden je benen namelijk optisch vijftien centimeter langer. Geloof me, met één simpele handeling stap je zes kilo lichter uit bed.’

Natuurlijk gaat die onderbroek erna uit, maar het gevoel dat die ene minuut je geeft is volgens de radio-dj onbetaalbaar. ‘In het weekend gun ik mezelf langer zo rond te lopen en sta ik met benen als stelten koffie te zetten voor mijn vriend.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Wéér trammelant bij de familie Borsato. “Dit keer was Leontine ontrouw!”

Het is altijd gezellig in BN’er-land. Het een na de andere overspel overspel wordt gepleegd en dat is daar natuurlijk helemaal prima. Goede voorbeelden hiervan zijn natuurlijk André Hazes, Bridget Maasland, Monique Westenberg en Sarah van Soelen die het indirect heel gezellig met elkaar hebben gehad. Maar ook Marco Borsato en zijn ex-toch-niet-ex-of-misschien-toch-wel-ex Leontine kunnen er wat van.

Tenminste, de zanger heeft flink wat buiten de deur gesnoept als we alle verhalen in de roddelbladen mogen geloven. Maar gelukkig voor hem heeft ze het hem allemaal vergeven. Hoezo zou je dat kunnen vergeven, horen we je denken. Zou het om het geld zijn, zal hij dan toch écht veranderen of is er misschien iets anders aan de hand?

Leontine Borsato ontrouw geweest?

Het lijkt er nu in ieder geval op dat ze beide flink buiten de deur hebben gesnoept. Yvonne, waarschijnlijk degene achter het Instagram account ‘Lifeofyvonne’ (wilde gok) heet namelijk een bericht gedeeld over Leontine. Ze schrijft hierin: “Een zeer goede bekende van iemand dichtbij heeft het bed met Leontine tijdens haar relatie met Marco. Het was een jonkie en het was in een hotel!“. Verschillende media hebben dit bericht al opgepikt, wat er van waar is is natuurlijk nog moeilijk te zeggen maar Privé, Weekend, Story of een ander roddelblad zal vast binnenkort een heel diepgaand telefoongesprekje met haar houden hierover. Spannend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Jaimie Vaes bedroog Lil’ Kleine met deze twee BN’ers’

Ondertussen is Lil’ Kleine weer op vrije voeten. Hij verbouwde vorig weekend nog zijn hotelkamer op Ibiza. Daarbij zou hij ook met een fles naar Jaimie Vaes uitgehaald hebben. Jaimie heeft alles vergeven en vergeten want ze zijn gewoon weer samen op stap.

Jan Roos beschuldigt Jaimie nu van vreemdgaan. Dat zou meteen ook de reden zijn voor de woedeaanval van de rapper. Dat praat natuurlijk zijn gedrag nog niet goed.

Roos zegt dat Jaimie Vaes haar vriend bedroog met niemand minder dan Wesley Sneijder. De rapper ontdekte dat op de bewuste avond en sloeg daarom de boel kort en klein.

Maar daar houdt het nog niet mee op. Jaimie zou ook het bed gedeeld hebben met de man van Nikkie Plessen. Althans toch volgens Jan Roos.

Lil’ Kleine is voor veel bekende Nederlanders persona non grata. Olcay Gülsen riep zelfs op tot een boycot en geeft Jaimie het dringende advies om haar koffers te pakken. Dat advies is in dovemansoren gevallen want de twee komen nu uit de lucht gevallen. Ze vinden alle geruchten ‘schokkend’.

Eerder timmerde de rapper al eens de beste vriend van Jaimie in elkaar. En ook tegenover de politie neemt hij geen blad voor de mond.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending