Zien: Andre Hazes bed ingedoken met regisseuse van zijn docu
Connect with us

Celeberties

Zien: Andre Hazes bed ingedoken met regisseuse van zijn docu

Gisteren deed Yvonne Coldeweijer een opvallende onthulling. Ze liet namelijk weten dat Andre Hazes de afgelopen keer dat hij in Amerika was het bed gedeeld zou hebben met de regisseuse van zijn eigen docu.

Volgens Yvonne was Andre de laatste keer toen hij in Amerika ging niet helemaal alleen. Hij had namelijk weer zijn cameraploeg mee voor zijn docu. Hij was tijdens zijn trip in Amerika ook naar een concert van Dua Lipa gegaan. Tijdens dit concert zou hij zoenend gespot zijn met toen nog een onbekende vrouw. Toevallig sliepen er ook een aantal Nederlanders in het hotel waar Andre verbleef en zij zagen de desbetreffende vrouw de volgende ochtend uit de hotelkamer van Andre komen. Andre zou dus ook de nacht met haar hebben doorgebracht.

Yvonne beweert dus dat deze vrouw de regisseuse is van Andre zijn eigen docu. Een opvallende detail is dat deze vrouw getrouwd blijkt te zijn.

Celeberties

Matthijs van Nieuwkerk zit in grote problemen: ‘Flinke tik’

Matthijs van Nieuwkerk is niet stil blijven zitten na het einde van het programma De Wereld Draait Door. Hij heeft elke week zijn eigen show genaamd Matthijs gaat Door en dat mag toch wel qua kijkcijfers een succes genoemd worden. Het lijkt er dan ook op dat alles wat Matthijs aanraakt in goud veranderd. Maar wellicht heeft Matthijs dit keer zijn hand overspeeld.

Afgelopen donderdag vond namelijk het Matthijs Gaat Door In Concert plaats in de Ziggo Dome. Maar Albert Verlinde liet weten dat dit muziekspektakel nogal dubieus is omdat het wordt georganiseerd door de publieke omroep en er tonnen mee worden verdient.

En dit vond het Commissariaat voor de Media blijkbaar ook, want die zijn op dit moment aan het onderzoeken of de concerten van Matthijs wel volgens de regels zijn verlopen.

Het heeft er alle schijn van dat Mathijs en de omroep BNNVARA een flinke tik op de vingers zullen krijgen. Het commissariaat doet pas uitspraak als het concert ook op de tv is uitgezonden. En het concert dat afgelopen donderdag al heeft plaatsgevonden zal pas in de zomer op de tv worden uitgezonden. Dus het is nog even zweten voor Matthijs en BNNVARA.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit waren laatste woorden Piet Paulusma op zijn sterfbed

Op zijn sterfbed had Piet Paulusma een laatste boodschap voor Nederland. Hij vroeg aan Omroep MAX-baas Jan Slagter om in zijn naam de bevolking te bedanken die jarenlang naar zijn weerberichten keek.

Slagter bezocht Paulusma vorige zaterdag, een dag voor de weerman overleed. Hij getuigt: “Hij zag me en een van de eerste dingen die hij zei was: ‘Heb je een camera bij je? Hij zei: ‘Jan, zou je aan de Nederlanders willen zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ze altijd naar mij hebben gekeken. En ik wil ze daarvoor bedanken’.”

Slagter zegt dat het voor Paulusma een eer was om meer dan 25 jaar het weerbericht te mogen presenteren. “Aan het einde van het gesprek zei hij ook: ‘Over vier jaar komt er een Elfstedentocht. Willen jullie dan aan mij denken?’ Ook dat was Piet. Het ging over veel dingen, maar ook vooral over zijn werk en het weer, en over wat hij heeft betekend voor Nederland”, aldus Slagter.

Ziekte geheim houden

De MAX-baas legt ook uit waarom de weerman niet wilde dat mensen zouden afweten van zijn ziekte. “Hij dacht dat mensen het dan alleen maar over zijn ziekte zouden hebben. Dat mensen als ze naar zijn weerbericht zouden kijken zouden denken: oh, daar staat een zieke man. Dat wilde hij niet.”

Volgens Slagter had de familie het daar soms moeilijk mee, omdat ze daardoor er met niemand anders over konden praten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Met deze (getrouwde) vrouw deelde André Hazes de lakens…

Op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer werd gisteren een sappige onthulling uit de doeken gedaan. André Hazes zou volgens Yvonne het bed hebben gedeeld met de regisseuse van zijn eigen documentaire.

Het delen van de lakens zou gebeurd zijn toen André in de Verenigde Staten verbleef. Iedereen die dacht dat hij daar alleen was, komt bedrogen uit. Naast zijn cameraploeg, is Hazes innig kussend gespot met een (destijds) onbekende vrouw. Dat gebeurde bij een concert van de Britse zangeres Dua Lipa.

In het hotel waar de zanger overnachtte, sliepen er toevallig ook een aantal Nederlanders. Zij zagen de desbetreffende vrouw de volgende dag de slaapkamer van André verlaten.

Volgens Yvonne en haar spionnen zou deze vrouw de regisseuse van André’s eigen documentaire zijn. Bijkomend detail is dat deze vrouw getrouwd blijkt te zijn. Er bij André in ieder geval altijd één ding zeker, saai is het nooit!

Doorgaan met lezen

Trending