Zien: André Hazes heeft schijt aan regels Nederland en gaat op vakantie
Connect with us

Meest bekeken

Zien: André Hazes heeft schijt aan regels Nederland en gaat op vakantie

Reisadvies Spanje | Ministerie van Buitenlandse Zaken
Door het coronavirus adviseert het Nederlandse kabinet om niet naar het buitenland te reizen. Reis ook niet vanuit het buitenland naar Nederland als dat niet echt nodig is. Het dragen van mondkapjes is overal verplicht in Spanje, dus ook in de openlucht. Lees het hele reisadvies. Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’.

En wat doet onze André?

André Hazes (27) en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen (25) zijn op Schiphol in een vliegtuig richting het zonnige Ibiza gestapt.

Het is de eerste liefdesvakantie van het stel, dat de laatste weken doorlopend in de belangstelling staat vanwege de breuk van de zanger met zijn verloofde Monique Westenberg.

Story-fotograaf Edwin Smulders fotografeerde André en Sarah toen ze aan boord van het toestel stapten. De twee maakten een verliefde indruk terwijl de zanger zijn vriendin door de menigte bij de gate richting het vliegtuig loodste. In de eerstvolgende editie van Story zijn komende week meer foto’s te zien.

Onafscheidelijk
Begin maart onthulde weekblad Story dat André Hazes definitief weg was bij Monique Westenberg; hun verloving was daarmee verbroken. De zanger bleek innig contact te onderhouden met Sarah, de dochter van vrienden van André. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk. De zanger is op woningjacht in de omgeving van Rotterdam, om in de buurt te kunnen blijven van zijn zoontje André jr. (4), die bij Monique woont.

Meest bekeken

Zien: Davina Michelle heeft een wel heel strak badpak aangetrokken op vakantie

Zangeres Davina Michelle was een poosje terug even lekker op vakantie. De Rotterdamse vertoefde op Bonaire, alwaar het kwik net even wat hoger ligt dan in Nederland momenteel.

En wat doe je als je op vakantie bent op een prachtig eiland als Bonaire? Juist, lekker de hele dag op het strand liggen natuurlijk!

Davina Michelle in badpak
In het geval van Davina Michelle in een heel fijne badpak die nogal diep is uitgesneden. Want dan kan je wel op vakantie zijn, een beetje aandacht op Insta is altijd wel fijn…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Monique Westenberg zwanger van André Hazes ?

Het is geen geheim dat André Hazes (26) en Monique (43) graag nog een tweede kindje zouden willen. Westenberg kan niet op de natuurlijke manier zwanger raken, waardoor een broertje of zusje voor kleine Dré wel wat ingewikkelder ligt.

Maar de twee zijn er in ieder geval wél mee bezig, zo laat de zanger weten in gesprek met de Belgische zender Radio 2. ‘We zijn heel erg hard aan het oefenen’, vertelt André lachend. Hazes laat dan ook weten extra dankbaar te zijn voor zijn zoontje en de tijd die hij door het coronavirus met zijn gezin door heeft kunnen brengen.

Vakantie
Maar even op vakantie in Nederland? Dat zit er niet in. ‘Als ik met mijn kind een dagje naar een pretpark ga, dan ben ik toch nog heel de tijd bezig met foto’s en handtekeningen. Daarom ga ik graag weg. Vanaf het moment dat ik Duitsland binnenrij, is dat probleem voorbij.’

Amerika
En dat terwijl dat juist wel het enige moment is waarop hij écht even de boel de boel kan laten. Daarom had hij zijn koffers willen pakken om naar Amerika te gaan, maar dat zal waarschijnlijk niet lukken deze zomer. ‘Ik ben een echte Amerika-man’, aldus André. ‘Ik ga er al 25 jaar naartoe en hou echt van het land, de mensen, de mentaliteit. Ik voel me daar altijd thuis. In Nederland zeggen ze vaak: ‘Doe maar normaal, da’s al gek genoeg’. Maar in Amerika kan en mag je gewoon gek en groots doen. Ik zie mezelf daar wel oud worden.’

Broertje of zusje
Eerder vertelde Monique al in Linda dat ze hoopt op een broertje of zusje voor de kleine Dré. ‘Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren’, zo vertelt ze.

Relatie
Nog voor de zomer van vorig jaar heeft Monique twee terugplaatsingen gehad, maar die zijn mislukt. Monique: ‘We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.’ Ze doelt op de amper honderd dagen durende relatie die André had met Bridget Maasland.

Bron: Boulevard, Story | Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ophef om deze foto: Maxime Meiland gekiekt zonder bovenkleding!

Maxime Meiland, het is tegenwoordig bijna onmogelijk om haar niet te kennen. Ze komt namelijk uit een van de meest bekende gezinnen van Nederland, de Meilandjes. Door haar vader, Martien Meiland, staat het gezin behoorlijk in de spotlights sinds een paar jaar. Ze werden allereerst al een klein beetje bekend door het programma “Ik Vertrek”. Maar toen het gezin besloot om een Chateau te kopen in Frankrijk waren ze pas écht een hit.

Sindsdien zijn ze niet meer van de Nederlandse televisie te slaan en wordt hun privéleven op de voet gevolgd door roddelmedia. Maar nu is er behoorlijke kritiek op een van de dochters.

Maxime Meiland overladen met kritiek

Maxime is namelijk voor een shoot op de foto gegaan, maar dat zijn ietwat spannende foto’s geworden. Veel bekende Nederlanders reageren onder de foto met positieve reacties. Maar er zijn behoorlijk veel mensen die negatieve dingen achterlaten: “Mooie foto, maar gedrag van een klein kind.” en “Mooi van buiten slecht van binnen jammer.” valt er bijvoorbeeld te lezen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de rest van deze reeks:

Bron: showbizz24

Doorgaan met lezen

Trending