Zien: ‘André Hazes is weer terug bij Monique Westenberg’ (video)
Connect with us

Meest bekeken

Zien: ‘André Hazes is weer terug bij Monique Westenberg’ (video)

Monique Westenberg schijnt het dus financieel erg zwaar te hebben laten meerdere insiders weten. Ook laten insiders weten dat André weer thuis is bij Monique.

Monique plaatste namelijk een filmpje waarbij er aan de tandjes werd gevoelt van kleine Dré. Op dit filmpje hoor je echter overduidelijk wie er aan het praten is: vader André. Je hoort zijn stem duidelijk wanneer hij de tand van zijn zoontje aan het onderzoeken is.

Las Vegas

André Hazes is een tijdje in Las Vegas geweest ‘om zichzelf terug te vinden’. Veel mensen vinden dit een opmerkelijke plek om jezelf terug te vinden aangezien deze stad echt staat om het gokken, drankgebruik en meer.

André staat erom bekend dat hij zijn handen maar lastig van de fles kan afhouden en zeker verslaving gevoelig is, dit heeft hij meerdere keren ook openlijk laten weten. Misschien toch niet de beste stad geweest voor Hazes om naar toe te gaan, zou hij zichzelf terug hebben gevonden? Wij denken helaas van niet…

Hieronder het desbetreffende filmpje:

Celeberties

Zien: ‘Monique Westenberg heeft grote problemen’

Monique Westenberg de ex van Andre Hazes lijkt er financieel niet meer zo warmpjes bij te zitten. Ze plaatste namelijk het onderstaande filmpje op haar Instagram account waarbij ze de kleding verkoopt van haar zoontje kleine Dre.

Er zitten hele dure merken en spullen tussen zo blijkt dat kleine Dre op Gucci schoentjes liep. En daar wil Monique nu nog steeds minimaal 120 euro voor vangen. Ze kon de kleding toch ook weggeven bijvoorbeeld aan haar ex schoonzus Roxeanne Hazes die een zoontje heeft die twee jaar jonger is dan kleine Dre.

Maar Monique wil er dus een hoop geld voor vangen en daarom vragen wij ons af of Andre Hazes de alimentatie nog wel op tijd betaald of heeft hij wellicht nu bijna alles vergokt in de casino’s in Las Vegas en zijn Monique en zijn zoon nu even geen prioriteit voor hem?

Mocht je Monique financieel willen steunen dan kun je nu de kleding van kleine Dre aanschaffen via Vinted.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Beelden: Leroy gaat op één knie voor Maxime Meiland

Maxime Meiland ziet haar grote droom in vervulling gaan: ze gaat trouwen met de liefde van haar leven Leroy Molkenboer. Met een reeks romantische kiekjes deelt ze het heuglijke nieuws met de buitenwereld. Wellicht komt er zelfs een nieuwe soap over de bruiloft.

Soap

Evert Santegoets van Shownieuws weet: “We krijgen natuurlijk dit voorjaar eerst Chateau Bijstand en dan zal er inderdaad in de zomer wel weer iets komen met de familie, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je een apart programma maakt in aanloop naar het huwelijk met de dag zelf erin. Een miniserie van Chateau Marriage.”

Valentijnsdag

Het huwelijksaanzoek dateert al van enige tijd terug, meer in het bijzonder van Valentijnsdag. Toen was Maxime voor opnames in Uithoorn. Ze waren voor het eerst lang gescheiden van elkaar en Leroy kon niet langer meer wachten. Hij passeerde in Uithoorn om er op een knie te gaan voor zijn grote liefde.

Het koppel weet al wanneer het huwelijk plaatsvindt en ook waar ze elkaar het jawoord zullen geven. “We willen het heel klein en intiem houden, dus wat dat betreft worden het geen toeters en bellen. Ik hoop deze zomer. We hebben een afspraak bij een kasteeltje in de buurt.”

Camera’s

Maxime liet eerder al verstaan dat ze best camera’s zou toelaten op haar grote dag. Toen ze de vraag voorgelegd kreeg, zei ze: “Op zich wel, dat zou ik wel toelaten ja.” De kans is dus groot dat heel Nederland kan meegenieten van hun grote dag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter Gillis bedrogen door Nicol! ‘Zoenend gespot met zanger’

Er gaat een hardnekkig gerucht rond over Nicol Kremers, de partner van Peter Gillis. Ze zou gespot zijn toen ze aan het zoenen was met een Nederlandse zanger. Heeft ze haar Peet bedrogen?

Peter Gillis en Nicol lijken in het programma Massa is Kassa net een oudgetrouwd stel. Hoewel ze enorm veel kibbelen, houden ze veel van elkaar. Onlangs onthulde Nicol nog dat een aanzoek van Peter haar grootste wens is. Maar zou dat aanzoek er nu nog wel komen?

Geen trouwerij meer?

,,Ik hoop in 2022 op een huwelijksaanzoek, dat is mijn grootste wens”, zo vertelde Nicol vorig jaar in gesprek met Beau Monde. Peter gaf toe nog te twijfelen aan een trouwerij, omdat het huwelijk met Treesie, de moeder van zijn kinderen, ook niet gelukt was.

In zijn biografie onthulde hij dat hij ‘verschillende bijvrouwen’ had. Treesie wist daar natuurlijk niets vanaf, tot ze op een dag erachter kwam. Peter stuurde een pikant mailtje naar de beheerder van één van zijn parken dat eigenlijk bedoeld was voor de vrouw van de beheerder.

Peter bedrogen door Nicol

Of Nicol na die onthulling Peter nog vertrouwde is niet zeker, maar toch leek het de afgelopen tijd goed te gaan tussen de twee. Tot de vermeende fout van Nicol. ,,Meerdere bronnen melden ons dat Nicolleke het laatst niet zo netjes heeft gehouden”, meldt showbizzkanaal Juice Channel in Instagram Stories. ,,Ze is namelijk op een feestje zoenen gespot met Nederlandstalige zanger Ferry De Lits.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending