Zien: André Hazes is zónder Rachel vertrokken: “Ruzie vanwege Monique Westenberg!”
Connect with us

Meest bekeken

Zien: André Hazes is zónder Rachel vertrokken: “Ruzie vanwege Monique Westenberg!”

We weten al een tijdje dat André Hazes zich klaar zou maken om voor langere tijd naar Amerika te vertrekken. De geruchten gingen dat dit in eerste instantie met moederlief zou zijn. Vorige week plaatste Yvonne Coldeweijer nog een opvallend bericht over deze kwestie. Ze zei: “Er gingen geruchten dat André en Rachel op reis zouden gaan naar Las Vegas volgende week. Een spion meldt vandaag dat hij nu alleen zal gaan. Gaat Rachel niet meer mee door al dit gezeik?” Met “dit gezeik” wordt het volgende bedoeld: “André bevindt zich in een loyaliteitsdilemma.

Enerzijds wil hij het allerliefste Moon terug. Maar zij geeft aan dat Rachel er bij haar nooit meer in komt. Anderzijds heeft hij een goede band met zijn moeder, die er niet achter staat dat hij terug wil naar Moon. Zij wil er alles aan doen om dit tegen te houden.” Deze complete voorspelling blijkt uitgekomen te zijn.

André Hazes toch naar Amerika zonder Rachel!

Of er daadwerkelijk ruzie is tussen Rachel en zoonlief kunnen we niet bevestigen. Ook de reden dat Rachel plotseling niet meer is gegaan, maar opvallend is het natuurlijk wel dat de plannen plotseling van tafel zijn geschoven. Verschillende juice-kanalen melde dat de zanger inmiddels al vetrokken is. het account Reality.FBI zegt: “André zit sinds vorige week in Amerika. Roy Harmsen is mee. Een vriend uit de makelaarswereld. André sprak al vaker de wens uit om deels in Amerika te gaan wonen. Wellicht worden die stappen nu gezet.” Hieronder eerder bericht van showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer:

Celeberties

Zien: Familie Meiland geschrapt van televisie! Televisiezenders nemen beslissing!

De familie Meiland hebben een flinke poos behoorlijk onder vuur gelegen. Dit vanwege een aantal uitspraken van moederlief Erica over de Islam en vrouwen met hoofddoeken. Na deze uitspraken kwam er immens veel kritiek waar dan ook heel veel aandacht naartoe is gegaan in de media. Vanwege deze kritiek hebben talloze merken verschillende familieleden laten vallen wat betreft een samenwerking. Van Nivea tot Emma matrassen, ze zagen het niet meer zitten om de samenwerking voort te zetten. We zien vaker dat dit soort gevallen na een tijdje wel weer overwaaien, en het lijkt nu ook wat rustiger te worden.

Martien heeft inmiddels zijn gezicht ook weer laten zien en kreeg uiteraard de vraag hoe het nu gaat. Hij geeft aan dat het gezin weer met goede moed naar de toekomst kijken en erg uitkijkt naar de aankomende kerstspecial. Dat brengt ons op het volgende.

Zal familie Meiland blijven?

Veel mensen, die kritiek leveren op de uitspraken van Erica, willen zelfs dat de familie van de buis zal verdwijnen. Dit is dan ook voorgelegd aan de zender die het programma uitzenden. Het programma wordt in Nederland én België uitgezonden. De zender hebben laten weten dat de ‘wel door zullen gaan met het uitzenden van het programma. Een opluchting voor veel mensen die de bui al zagen hangen tijdens alle ophef natuurlijk. De verklaring is “Zaken buiten het programma zijn voor rekening van de familie zelf“. Sterker nog, er komt volgend jaar een nieuw programma aan waar het hele gezin aan zal deelnemen. De gezinsleden zullen in dit nieuwe programma onder de armoedegrens gaan leven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes heeft alles van Sarah van Soelen verwijdert: ‘Oprotten!’

De twee waren zo leuk samen en het leek erop als we Sarah van Soelen moesten geloven dat alles wel weer goud zou komen tussen haar en André Hazes. Hazes heeft namelijk alles wat met Sarah te maken heeft van Instagram verwijdert terwijl Sarah nog steeds zegt dat ze een pauze hebben.

Dat er volledige radiostilte tussen de twee is, is al een lange tijd duidelijk want er is letterlijk geen contact meer tussen de twee. Een paar maanden geleden stuurden ze nog openbaar voor heel Nederland hartjes naar elkaar maar ook dat zien we nergens meer.

André heeft letterlijk elke foto met Sarah en die met Sarah te maken heeft verwijdert maar de foto’s van en met Monique heeft hij wel laten staan. Ook volgen de twee elkaar inmiddels niet meer op Instagram terwijl Monique André juist weer volgt.

Tijdlijn Instagram André Hazes

Zo ziet de tijdlijn van André Hazes er nu uit.
Sarah had vorige week nog laten weten dat de twee slechts een pauze hadden van elkaar omdat André veel dingen moest verwerken en het een zware periode is geweest voor hem, ook vanwege zijn burn-out.

Het lijkt er in ieder geval op dat André wellicht iets te snel is gegaan met zijn ex vlam en dat heeft hij eerder ook aangegeven. Zou het dan nu echt officieel over zijn tussen de twee?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Dit zijn de nieuwe coronamaatregelen

Er komen naar alle waarschijnlijkheid meer coronamaatregelen en ook de avondlockdown gaat tot februari verlengd worden.

De huidige coronamaatregelen blijven zeer waarschijnlijk tot januari gelden wat betekend dat ook de avondlockdown zal blijven gelden. Meerder bronnen binnenin de overheid hebben dit bevestigt aan bijvoorbeeld de NOS. Het OMT heeft ook geadviseerd om de huidige maatregelen niet te versoepelen en ook op het Catshuis werd dit besproken.

Slecht nieuws voor vooral horeca en niet-essentiële winkels want die moeten allemaal tot zeker begin januari vanaf 17:00 dicht blijven. Ook zal het advies voor maximaal vier mensen in huis blijven en zal er ook geen uitzondering tijdens Kerst gelden, melden de bronnen.

Ook is er nog steeds een kans dat de kerstvakantie verlengd zal worden.

Uiteraard is er nog niks officieel gemaakt maar reken er maar op die bovenstaande maatregelen zullen worden aangekondigd. Er is zelfs een kleine mogelijkheid dat er wellicht extra maatregelen zullen worden aankondigt.

Morgen zal er weer een persconferentie zijn met Rutte en de Jonge. Ook is er een zeer grote kans dat dit misschien wel de aller laatste persconferentie met Hugo de Jonge is aangezien er een paar dagen geleden bekend werd gemaakt dat stopt als Minister van Volksgezondheid.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending