Zien: Andre Hazes laat zijn zoontje weer in de steek!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Andre Hazes laat zijn zoontje weer in de steek!

Andre Hazes die op dit moment feestend met een vriend in Las Vegas zit lijkt weer een flinke terugval te hebben in zijn walgelijke gedrag. Andre heeft een grote fout gemaakt om naar Las Vegas te gaan dat is toch niet echt een stad om te verblijven als je verslaafd bent geweest aan drank en drugs.

Wellicht dacht Andre dat hij het allemaal onder controle had, maar volgens getuigen is hij zuipend en in het gezelschap van vrouwen gezien. Het duurde uiteraard niet lang of dit nieuws bereikte ook Monique. En die was woedend en liet aan haar vriendinnen weten helemaal klaar met hem te zijn.

Het is natuurlijk allemaal een trieste zaak, want uiteindelijk is Andre zijn zoontje de dupe hiervan. De afgelopen dagen liet Monique op haar Instagram account zien dat ze allemaal leuke dingen deed met kleine Dre. Zo gingen ze schaatsen en waren ze gisteren nog in de Efteling. Kleine Dre had het zichtbaar naar zijn zin, maar waar was papa. Die vond het blijkbaar leuker om zich in Las Vegas helemaal klem te zuipen en te feesten.

Waarschijnlijk is Monique de enige die Andre nog redelijk op het juiste spoor kan houden. Zodra Andre alleen op pad gaat zonder Monique gaat het mis. Net als vroeger toen ging Monique altijd met hem mee naar concerten en alles. Niet alleen om hem te steunen, maar ook om hem in de gaten te houden of hij niet te veel dronk enzo.

Hieronder een foto van Monique en kleine Dre in de Efteling gisteren zonder Andre.

Celeberties

Sarah van Soelen wéér naar botox-kliniek: “Onherkenbaar..”

Sarah van Soelen staat inmiddels wel bekend als iemand die de botox-kliniek niet schuwt. We hebben eerder al beelden gezien van de blondine van hoe ze er ooit uit gezien heeft. Dat is behoorlijk heftig wanneer je het vergelijkt met de huidige stand van zaken. Maar natuurlijk kunnen we verwachten dat het nooit helemaal af is.

Sinds haar breuk met André zien we heel wat meer van het leven van de blondine op haar Instagram. In het verhaal laat ze altijd zien waar ze is en wat ze aan het doen is. En afgelopen vrijdag heeft de blondine weer eens een bezoekje gepleegd aan Dr. Samana, zo valt te lezen op haar Instagram. Wanneer we ‘Samana’ even opzoeken zien we al snel dat het om “Injectables & plastische chirurgie” gaat. Laten we even meekijken wat er nu allemaal weer moet gebeuren.

Sarah van Soelen heeft even haar rimpels weg laten werken!

Wanneer we de foto’s van de 25-jarige blondine erbij pakken, dan kunnen we geen rimpel vinden eerlijk gezegd. Toch is Sarah er van overtuigd dat ze rimpels heeft. Ze laat in haar video dan ook het volgende weten: “Ik ga weer mijn rimpels wegspuiten, hoe lekker. Ik doe dat niet onder stoelen of banken steken, dat doe ik. Ik doe het ook voor mijn migraine, want daar heb ik ook last van. Dus we gaan het even weer mooi maken!“. Hieronder foto’s van de behandeling. Mocht je nog even het veranderende gezicht van Sarah door de jaren heen willen bewonderen, dan kan dat via deze link. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Opnieuw grote onrust in de Koninklijke familie!

Er is opnieuw onrust rond kroondomein Het Loo. Omwonenden blijken zich uit protest niets aan te trekken van de sluiting van een gedeelte van het terrein in het Jachtseizoen. Maar er is meer aan de hand…

Willem-Alexander gooit een gedeelte van het landgoed elk jaar ruim drie maanden dicht voor de plezierjacht. Dit is van 15 september tot 25 december. Maar omwonenden blijken zich uit protest daar helemaal niets van aan te trekken.

‘Ik wandel er wanneer ik wil’

,,Ik wandel gewoon wanneer ik wil en dat doen er velen’’, aldus een bron in weekblad Story. ,,Er is een jachtopziener, Gert, die jou een boete geeft van rond de honderd euro als hij je er nu tegenkomt. Hij doet maar, ik kom hem nooit tegen.’’

Maar sommige bewoners gaan nog verder. ,,Een man uit Apeldoorn is continu bezig om over de borden met ‘Verboden Toegang’ stickers te plakken zodat ze onleesbaar worden. Dan rijden er weer mensen achter hem aan om die stickers weg te halen. Een kat-en-muisspel. Belachelijk eigenlijk…’’, aldus de bron.

‘Spookhuis’

Maar er lijkt meer aan de hand te zijn. Er staat namelijk een huis dat officieel niet bestaat, zo meldt Story. De bewoonster pacht het huis van de koning maar door een ambtelijke fout bestaat de omgebouwde boerderij op papier niet.

In het kadaster staat het huis geregistreerd als een stuk bosgrond. En dat terwijl het huis er toch echt staat, zo blijkt uit foto’s die Story heeft gepubliceerd.

Het koopcontract werd zelfs officieel door de koning getekend en toch krijgt de bewoonster het niet voor elkaar om het met de gemeente op te lossen. De wethouder zou gezegd hebben de zaak te gaan regelen, maar concreet is er nog niets gebeurd. Zo langzamerhand begint Het Loo een steeds groter hoofdpijndossier te worden voor Willem-Alexander…

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Deze BN’ers gebruiken hotels om hun partner te bedriegen

Ook partners van bekende Nederlands lopen soms blindelings in de leugens van hun beroemde wederhelft. BN’ers lopen wel een groter risico op betrapping, dus kiezen ze voor hotels om overspel te plegen. En dat zijn er zo veel meer dan je zou denken.

Dat bekende Nederlanders net zoals andere mensen wel eens ontrouw durven zijn, is niet meteen een geheim. Volgens hardnekkige geruchten zijn vooral hotels van Van der Valk heel in trek bij BN’ers.

Stiekem op hotel

Showbizzkanaal Reality FBI beweert te weten over wie de roddels gaan. In een voorbeeld heeft hij het over een dj van een dj-duo die regelmatig incheckt in een hotel. Maar dan zonder zijn vrouw. Ook verblijft die dj dikwijls in Oostenrijk, waar hij in alle vrijheid vrouwen aan de haak kan slaan.

Een andere verdacht is een BN’er die een Amsterdams feestje organiseert. Ook deze BN’er kiest bij voorkeur voor een hotel van Van der Valk. Meerdere bronnen zouden het verhaal bevestigen. Een ander voorbeeld is een lokale Amsterdamse zanger, die vooral zingt over alleen zijn.

En dan is er nog een andere zanger die vaak de hotels van de bekend hotelketen frequenteert. Ook zonder zijn partner. Hij zou tijdens optredens soms iets teveel drinken, waarna zijn manager dan moet ingrijpen.

De namen van de BN’ers worden niet expliciet genoemd. Dinsdag volgen er meer hints die moeten aangeven over wie het gaat.

 

Doorgaan met lezen

Trending