Zien: ‘André Hazes papt aan met getrouwde vrouw in Amerika’
Connect with us

WOW

Zien: ‘André Hazes papt aan met getrouwde vrouw in Amerika’

André Hazes reist af naar verschillende steden in Amerika, waar hij wordt gevolgd door een cameraploeg die een documentaire over zijn leven maakt. Maar tijdens zijn laatste tripje zou de zanger het iets te gezellig hebben gehad met de regisseuse. ,,Deze vrouw is getrouwd.”

Volgens Yvonne Coldeweijer neemt André tijdens zijn tripjes naar Amerika vaak een cameraploeg mee om te filmen voor zijn documentaire. ,,De documentaire wordt door André zelf betaald. Hij heeft een productiemaatschappij in de arm genomen en hij betaalt dat hij zelf wordt gefilmd en gevolgd”, vertelt ze in haar besloten Telegram-groep.

Getrouwde regisseuse

Met die documentaire zijn ze al begonnen in de tijd dat hij samen was met Sarah van Soelen, beelden die de zanger graag eruit geknipt wil hebben. Wat André wel graag wil laten zien is zijn ontdekkingsreis naar Amerika. De laatste keer dat hij naar Amerika ging leek het erop dat hij alleen was, maar volgens Coldeweijer was ook toen de cameraploeg mee.

André ging tijdens dat laatste tripje naar een concert van Dua Lipa. ,,André heeft tijdens dat concert gezoend met Cheeru Mampeay, de regisseuse van zijn eigen documentaire”, aldus Yvonne Coldeweijer. ,,Vervolgens is hij de volgende ochtend samen met haar uit zijn hotelkamer gekomen, gespot door een spion. Maar deze vrouw is getrouwd.”

Celeberties

Matthijs van Nieuwkerk zit in grote problemen: ‘Flinke tik’

Matthijs van Nieuwkerk is niet stil blijven zitten na het einde van het programma De Wereld Draait Door. Hij heeft elke week zijn eigen show genaamd Matthijs gaat Door en dat mag toch wel qua kijkcijfers een succes genoemd worden. Het lijkt er dan ook op dat alles wat Matthijs aanraakt in goud veranderd. Maar wellicht heeft Matthijs dit keer zijn hand overspeeld.

Afgelopen donderdag vond namelijk het Matthijs Gaat Door In Concert plaats in de Ziggo Dome. Maar Albert Verlinde liet weten dat dit muziekspektakel nogal dubieus is omdat het wordt georganiseerd door de publieke omroep en er tonnen mee worden verdient.

En dit vond het Commissariaat voor de Media blijkbaar ook, want die zijn op dit moment aan het onderzoeken of de concerten van Matthijs wel volgens de regels zijn verlopen.

Het heeft er alle schijn van dat Mathijs en de omroep BNNVARA een flinke tik op de vingers zullen krijgen. Het commissariaat doet pas uitspraak als het concert ook op de tv is uitgezonden. En het concert dat afgelopen donderdag al heeft plaatsgevonden zal pas in de zomer op de tv worden uitgezonden. Dus het is nog even zweten voor Matthijs en BNNVARA.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Andre Hazes bed ingedoken met regisseuse van zijn docu

Gisteren deed Yvonne Coldeweijer een opvallende onthulling. Ze liet namelijk weten dat Andre Hazes de afgelopen keer dat hij in Amerika was het bed gedeeld zou hebben met de regisseuse van zijn eigen docu.

Volgens Yvonne was Andre de laatste keer toen hij in Amerika ging niet helemaal alleen. Hij had namelijk weer zijn cameraploeg mee voor zijn docu. Hij was tijdens zijn trip in Amerika ook naar een concert van Dua Lipa gegaan. Tijdens dit concert zou hij zoenend gespot zijn met toen nog een onbekende vrouw. Toevallig sliepen er ook een aantal Nederlanders in het hotel waar Andre verbleef en zij zagen de desbetreffende vrouw de volgende ochtend uit de hotelkamer van Andre komen. Andre zou dus ook de nacht met haar hebben doorgebracht.

Yvonne beweert dus dat deze vrouw de regisseuse is van Andre zijn eigen docu. Een opvallende detail is dat deze vrouw getrouwd blijkt te zijn.

Doorgaan met lezen

WOW

Daar is de winter weer: ‘Sneeuw en hagel op komst’

Komend weekend is het weer zomertijd en gaat de klok een uurtje vooruit. Vorig weekend was het prachtig lenteweer. De zomertijd betekent echter niet noodzakelijk ook zomers weer.

Hoewel de dagen langer worden, neemt de temperatuur een duik. Vanaf donderdag krijgen we te maken met een wind uit het noordoosten en vanaf het weekend is dat een frisse noorderwind. Weeronline voorspelt: “Daarmee is het alsnog zachter dan de normale waarden voor eind maart van 10 tot 12 graden. Van zomerse temperaturen is in ieder geval geen sprake.”

Winter

Komende week geven de wintermodellen dan een verdere daling van de temperaturen aan. “Waarschijnlijk wordt het halverwege de week maximaal 10 graden en is tijdens de nachten vooral in het binnenland kans op enkele graden vorst”, aldus Weeronline.

Meteoroloog Matthijs van der Linden vertelt wat ons te wachten staat: “Ook is er kans op een winterse bui. Vooral in de avond en nacht is het best koud en dan is wat natte sneeuw niet uitgesloten. Ook kan het tijdens sommige buien hagelen. Wel is de kans op een bui in de middag het grootst en is het in de avond en nacht in het binnenland vaak droog.”

Doorgaan met lezen

Trending