Zien: Angela de Jong haal genadeloos uit naar “schaamteloze familie Hazes”!
Connect with us

Celeberties

Zien: Angela de Jong haal genadeloos uit naar “schaamteloze familie Hazes”!

Angela de Jong ken je misschien vanwege haar keiharde uitingen in de media over bepaalde personen waar ze niet zo lekker mee ligt. Ze neemt geen blad voor de mond en legt altijd ook haarfijn uit waar haar uitingen vandaan komen. Dit keer heeft ze de familie Hazes flink onder handen genomen.

Ze laat weten he-le-maal klaar te zijn met de familie en wanneer je op ieder media-bericht over deze personen op social media meekijkt, dan zijn er vele met haar. Ze reageert op de opening van het theehuis van Rachel waar André en Sarah van Soelen ook bij waren wat ietwat anders liep dan verwacht. Op social media wordt het stel namelijk compleet uitgebrand: “Zielig heh, voor André en zijn vriendin Sarah?” laat Angela weten. Ze vervolgt: “Ze hadden zich zó verheugd op een paar leuke itempjes in de showrubrieken over hun verliefdheid met daarbij wat gratis reclame voor moeder Rachel. Die sinds kort bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen.” In plaats daarvan werden ze compleet afgebrand op social media.

Angela de Jong he-le-maal klaar met de Hazes’sjes!

Angela legt graag uit waarom de familie inmiddels zo erg gehaat wordt door zoveel mensen. Ze zegt: “Het zit hem en de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens.” Ze stoort zich aan het feit dat André zo trots rond paradeert met zijn nieuwe “barbie bop-influencertje” zoals De Jong haar noemt. “Dit terwijl je een paar maanden geleden van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander.“. Ze vervolgt: “Er zit een maximum aan de hoeveelheid bullshit die we kunnen hebben. Dit was al bereikt met Bridget Maasland…“. Ook de oneindige ruzies en het natrappen van Rachel en dochter Roxeanne komt haar de keel uit. Ze zegt: “Weet je met wie ik medelijden heb? Met iedereen die ooit met de familie Hazes te maken krijgt..”

Celeberties

Sterke vrouw Monique Westenberg imponeert vriend en vijand

De fans van Monique Westenberg steken hun bewondering voor haar niet onder stoelen of banken. Ditmaal niet zozeer vanwege haar mooie kiekjes, maar om een tekst die voor zich spreekt.

De ex van André deelt een prachtige foto van zichzelf op Instagram. Het bijschrift bij het plaatje zegt veel over hoe sterk de vrouw in haar schoenen staat.

Monique schreef: “Als het leven je citroenen geeft, maak er dan sinaasappelsap van en laat de rest van de wereld zich maar afvragen hoe je dat gedaan hebt.”

Monique is sinds enkele maanden weer single en geeft aan dat ze gewoon het allerbeste wil maken van haar leven. Het is geen geheim dat ze ontzettend veel verdriet heeft geleden nadat André Hazes haar nog maar eens in de steek liet.

De zanger krijgt maar weinig medeleven van de fans. Monique daarentegen wordt overladen met steun. Haar bericht krijgt heel wat bijval. Een volger reageert: “Jij bent een voorbeeld hoe sterk een vrouw kan zijn.” Nog een andere volger vindt: “Jij bent een geweldige vrouw!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen toont haar enorme watermeloenen!

Ja, dat rijmt en jullie weten best wat ik bedoel. Viel het laatst op wat een bijzonder kleine vingertjes Dreetje heeft, de bombanellas van Sarah zijn een hele houvast. Ik denk dat Dré twee handjes per tet nodig heeft. Maar namens Roddelpraat complimenten (Nou ja, Jan. Dennis houdt van plat) met deze fantastische voorgevel.

De zon schijnt eindelijk weer volop in Nederland en veel BN’ers kunnen eindelijk hun afgetrainde ‘summer proof’ lichaam laten zien aan hun duizenden volgers. Ook Sarah van Soelen behoort daartoe, zoals op de foto hieronder is te zien. ‘Het maakt me niks uit hoe je over me denkt. Ik denk helemaal niet aan jou’, schrijft ze erbij. Of de caption aan een specifieke persoon geadresseerd is, blijft vooralsnog onduidelijk.

 

Misschien komen ze uit een boekje van de dokter, maar gezellig zijn ze wel.

Ps: Houd op met die domme tattoos.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes compleet afgemaakt na dit schandalig gedrag

Niet alleen het merendeel van de fans en een hele hoop bekende Nederlanders zijn helemaal klaar met Andre Hazes. Ook Angela de Jong televisierecensente van het AD wordt kotsmisselijk van Andre, Sarah en Rachel laat ze in haar column weten.

,,Zielig he, voor André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen?”, begint Angela haar gevreesde column.

,,Ze hadden zich zo verheugd op een paar leuke itempjes in de showrubrieken over hun verliefdheid, met daarbij wat gratis reclame voor moeder Rachel die sinds kort bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen.”

,,Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens”, vindt Angela. Ze vindt het ongelooflijk storend dat Andre joviaal vertelt over zijn verliefdheid met het zwangere ‘barbiepop-influencertje’, zoals ze Sarah noemt. ,,Terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met Monique.”

Volgens Angela verdienen ze dan ook zéker alle negativiteit. Het publiek heeft de bullshit-tax bereikt. ,,Er zit een maximum aan de hoeveelheid bullshit die we kunnen hebben.” Wat volgens haar al bereikt was met Bridget Maasland: ,,We trappen er niet meer in.”

Ook Rachel Hazes de moeder van Andre moet het ontgelden. Angela kan helemaal niets positiefs bedenken over Rachel. Het ‘gedoe’ met de privébeelden in de documentaire, de ruzie met haar dochter Roxeanne én het ‘onophoudelijk natrappen’ naar Monique nota bene de moeder van haar kleinkind. Angela is helemaal klaar met de geschifte familie. ,,Is er nou niemand die haar én ons tegen dat soort dingen beschermt?”

Maar medelijden met de familie heeft ze zéker niet. ,,Weet je met wie ík medelijden heb? Met iedereen die ooit met de familie Hazes te maken krijgt”, sluit Angela af.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending