Zien: Anouk haalt flink uit naar Marco Borsato die op bezoek komt!
Connect with us

Celeberties

Zien: Anouk haalt flink uit naar Marco Borsato die op bezoek komt!

Anouk heeft afgelopen vrijdag behoorlijk hard uitgehaald naar Marco Borsato tijdens de uitzending van The Voice. Toen zangtalent Nienke een nummertje begon te zingen van Meghan Trainor genaamd ‘Dear Future Husband‘ schoot dat in het verkeerde keelgat van de zangeres op de rode stoel. Het nummer gaat over hoe de ideale echtgenoot eruit ziet.

Ze vindt het nummer namelijk, hoe leuk het ook klinkt, behoorlijk gedateerd en haalt daarbij het interview van de welbekende en beruchte zanger bij. Ze geeft namelijk het volgende aan: “Het zijn wel een beetje gedateerde lyrics, toch?“. Maar om het nog wat duidelijker te maken wat ze daar precies mee bedoelt gaat ze nog een paar stapjes verder.

Anouk en Marco Borsato gaan er een gezellige uitzending van maken!
Ze zegt: “Ik snap dat het interview van Marco Borsato afgelopen zaterdag de vrouwenemancipatie gewoon met vijftig jaar heeft terug geslingerd. Maar het voelt toch een beetje crazy als zo’n jonge leuke meid van 25 zo’n tekst eruit knalt.” Daarbij is het leuk om te weten dat Marco aanstaande uitzending te gast is in het programma. Wij zullen dus op het puntje van onze stoel gaan zitten om te zien of hier nog een vervolg op gaat komen!

Celeberties

Zien: Britt Dekker verrast al haar fans met gedurfde foto’s van haar summerbody!

Britt Geertruida[ Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is een Nederlandse presentatrice, actrice en mediapersoonlijkheid. Dekker nam deel aan het RTL 5-datingprogramma Take Me Out.

In 2010 werd zij gevraagd voor het televisieprogramma Echte meisjes in de jungle waarin zij als winnaar uit de strijd kwam en daarmee € 30.000,- won. Kort daarna behaalde ze haar havodiploma.

Maar wat veel mensen niet weten is dat deze mooie blondine ook nog eens een heel mooi figuur heeft. Britt besloot de wereld te laten zien hoe afgetraind fysiek is, en pronkt trots met haar mooie afgetrainde op diverse foto’s op instagram.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hele foute foto’s van Sarah van Soelen gelekt, de nieuwe “vlam” André Hazes!

Nederland mocht vorige week kennis maken met de prachtige Sarah van Soelen. We leerde haar kennen door André Hazes die voor de zoveelste keer bij Monique Westenberg weg is gegaan om redenen die nog niet helemaal duidelijk zijn.

Wel gokken de meeste mensen dat het dit keer toch wel écht definitief moet zijn, anders is Monique wel héél vergevensgezind. De roddel gaat dat de jonge zanger de moeder van zijn kind verlaten heeft voor een andere vrouw, net zoals toen met Bridget Maasland. Zelf ontkend hij de geruchten tot nu toe dat er meer is tussen de twee dan vriendschap. Maar hij geeft ook aan dat hij meer dan vriendschap niet uitsluit, iets wat je niet snel zegt over iemand die alleen maar een vriend is natuurlijk.

Sarah van Soelen doet het goed voor de camera!
Maar Sarah zelf is natuurlijk niet bezig met al die roddels over haar. Het brengt haar wel een hoop bekendheid en dus ook meer volgers online op haar sociale media. Haar volgers op Instagram zijn al ruim verdubbelt sinds André in beeld is gekomen. En dat betekent dat er dus ook meer fijne kiekjes gaan komen. De eerste komen al lang via ‘Shotbysud’, een Instagram-account die je hoogstwaarschijnlijk wel wil volgen mocht je meer van dit soort kiekjes willen bewonderen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘André Hazes en Sarah van Soelen nu alweer uit elkaar’

Het is inmiddels alweer ruim een week geleden dat André Hazes (27) de biezen pakte en besloot Monique Westenberg (43) te verlaten. Hij zou het alweer gezellig hebben met een nieuw liefje, Sarah van Soelen, met wie hij ook dit weekend doorbrengt. Dat blijkt uit foto’s op Insta. Toch waren de twee een tijd niet met elkaar gespot.

“Op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”
Op de Stories van Sarah zagen we gisteren al foto’s van een gezellig familiediner voorbijkomen, en vanochtend lijken ze de dag gestart met pannenkoeken. Inclusief Dré.

De zanger legde na de breuk met zijn verloofde in een post op Instagram uit dat hij inderdaad een ‘klik’ heeft met Sarah, een dochter van een bevriende familie, waarover al volop geruchten de ronde deden. ‘Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb’, schreef hij toen.

Bron: RTL Boulevard

Doorgaan met lezen

Trending