Zien: Anouk Maas duikt het water in maar vergeet haar bikini aan te doen
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Anouk Maas duikt het water in maar vergeet haar bikini aan te doen

Vanaf september 2017 was Maas te zien in de soap Goede tijden, slechte tijden als Zoë Xander. In mei 2019 maakte RTL bekend dat zij uit de serie geschreven was.

In het najaar van 2018 was ze te horen in de animatiefilm Ralph Breaks the Internet, waar ze de stem van Shank insprak. We hebben het natuurlijk over de 33-jarige beeldschone Anouk Maas. Ze zit momenteel in de Pyreneeën in Andorra, en is daar heerlijk van de natuur aan het genieten. En dat er geen hond te bekennen is in de verste verte, daar maakt ze graag gebruik van!

Anouk neemt frisse duik!

Ze schrijft bij de foto: “Als een ‘wildling’ kroop ik hier uit de ijskoude beek/ waterval op 2500m hoogte, poedeltje naakt, in de zon. Dat kon toen nog. En nu maar lekker kleren aan en een regenjas!”

Celeberties

Zien: Monique Westenberg uit de kleren

Er is een wel héle pikante foto van Monique Westenberg opgedoken. Met een naakt bovenlijf poseert zij voor een cover van een tijdschrift.

Podium

Talkies Magazine, het tijdschrift waar Monique voor poseert, plaatst de foto op hun Instagrampagina. Nog niet eerder zagen we zo’n pikant kiekje van Monique…

Onder de foto schrijft de redactie dat ze het unaniem eens waren dat Monique een podium verdient. ,,Onze interesse in deze bijzondere vrouw was al jaren geleden gewekt en nu willen we juist haar kracht en doorzettingsvermogen vieren door haar dit podium te bieden”, schrijft het tijdschrift.

‘Powervrouw’

Vele bekende en onbekende Nederlanders zijn verbluft van de mooie foto. Het regent complimenten onder het Instagrambericht. ,,Powervrouw”, schrijft iemand. En een ander: ,,Wat ben je prachtig en krachtig Monique.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg steekt Instagram in de fik met waanzinnig lichaam

Na de fratsen van haar ex André Hazes houdt Monique Westenberg zich eerder afzijdig. Ze heeft zo haar eigen manier om de breuk te verwerken. Onlangs gaf ze nog aan dat ze er gewoon het beste van probeert te maken.

Ze vertelde in een interview wel dat het allemaal best pijnlijk is. Al bij al gaat het goed met haar. Ze heeft zich de laatste tijd volledig op sporten gestort. Op haar laatste kiekjes is te zien dat ze best fanatiek is.

Afgetraind lichaam

Haar trouwe fans kunnen maar niet genoeg krijgen van haar afgetrainde lichaam. Iemand reageerde: “Wat zie je er waanzinnig uit.” Een andere volger schrijft: “Wat ben je lekker fanatiek bezig de laatste tijd! Een lust voor het oog.”

André lost radiostilte in

André Hazes houdt zich de voorbije dagen verdacht gedeisd op de sociale media. Zijn laatste bericht dateert alweer van tien dagen terug. De zanger lijkt dus toch wel in te zitten met alle kritiek op zijn gedrag van de laatste tijd. Doorgaans is hij iedere dag wel actief op de sociale media.

André heeft zich in de negatieve aandacht gewerkt door zijn uitlatingen. Mensen vinden dat hij en zijn familie te veel in de schijnwerpers willen staan. Vandaar dat hij nu wellicht even een radiostilte heeft ingelast.

Monique Westenberg is overigens niet de enige BN’er met een afgetraind lichaam. Ook Leontine Borsato mag best gezien worden in bikini!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Vakantie Maxime Meiland zwaar verbrod door enorme tegenslag

Maxime Meiland en vriend Leroy zijn samen met dochtertje Claire op vakantie in Italië. Door de drukte en de hectiek van de zwangerschap vergat ze echter iets belangrijks. Haar smartphone.

En dat verbrodt haar vakantie een beetje. Ze kan maar niet genieten. Haar smartphone heeft ondertussen een hele reis door Europa afgelegd. KLM wil haar niet helpen. De realityster is radeloos. Ze deelt het nieuws via een Instagram Stories.

Zonder telefoon

Bij een foto van de locatie van haar telefoon schrijft Maxime: “Hij heeft al reisjes gemaakt van Polen tot Lyon.” Haar telefoon is dus ook een beetje op reis. Ze zal het dus een tijdje zonder telefoon moeten doen.

smartphone van Maxime reist door Europa

Verhuis

Maxime Meiland heeft een drukke periode achter de rug met de verhuis naar hun vertrouwde stek in Noordwijk. Daar woont ook haar zus Montana. Martien en Erica verhuisden kortgeleden ook naar Noordwijk.

Doorgaan met lezen

Trending