ZIEN: Antoinette de Jong laat vandaag haar afgetrainde body ff zien met stomende foto op Insta
Connect with us

Meest bekeken

ZIEN: Antoinette de Jong laat vandaag haar afgetrainde body ff zien met stomende foto op Insta

Antoinette de Jong (24) is een Nederlandse langebaanschaatsster en is gespecialiseerd op de 3000 meter en het allrounden. Sinds seizoen 2018/2019 schaatst ze bij Jumbo-Visma onder leiding van Jac Orie. Op de Olympische Spelen in 2018 pakte zowel een zilveren als een bronzen plak.

En laten we nu wat foto’s tegenkomen van Antoinette in bikini, dat is best prima!

Vandaag knalde ze onderstaande foto online, waar we zien dat ze een heel fijn figuurtje heeft!

Meest bekeken

Ernstig: Zoon Connie Witteman met spoed naar ziekenhuis

Hachelijke momenten voor Connie Witteman en haar zoon. De 69-jarige diva deelt op Instagram dat Marvin vrijdagavond met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis is gebracht.

Bij een video van de uitgerukte ambulance laat Connie weten: „Mijn zoon Marvin is gisteravond laat – na een week bij hem thuis doodziek te hebben gelegen met Covid-19 – opgehaald per ambulance.”

De voormalige zangeres voegt eraan toe dat Marvin op een gesloten afdeling ligt, alleen op een kamer, en zuurstof krijgt toegediend. „Hij mag geen bezoek, ik reken op jullie begrip…”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Het veranderende gezicht van Sarah van Soelen door de jaren heen!

Sarah van Soelen is een naam die de afgelopen weken behoorlijk vaak genoemd is in de roddelmedia. Dit komt doordat het de nieuwe vlam van André Hazes is. Mocht je dat nog niet hebben meegekregen. Ná het incident van 3 maanden met Bridget Maasland vorig jaar kwam André Hazes weer terug bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg.

Helaas heeft dat alles niet zo lang geduurd en kwam ene Sarah op zijn pad die sinds haar bekendheid plots een influencer geworden is. Ze heeft inmiddels al 105.000 volgers op Instagram. En als we de dame goed bekijken dan zien we een hoop overeenkomsten met andere influencers. Zo heeft deze dame ook het een en ander laten doen aan haar gezicht.

Sarah van Soelen en haar ingrepen
Natuurlijk zijn we dan altijd benieuwd hoe het er allemaal uitzag vóór de dokter begon te rommelen. En gelukkig waren er een aantal jaren geleden ook al genoeg camera’s op de wereld om dat allemaal vast te leggen. Zoals hieronder bij Jaimie Vaes maar ook bij bijvoorbeeld Gaby Blaaser. In de video onder de onderstaande foto is bijvoorbeeld te zien dat ze haar jukbeenderen opgespoten heeft… dat kan blijkbaar ook nog. Ook zijn haar lippen niet van hetzelfde formaat als een paar jaar geleden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerucht: Monique Westenberg heeft relatie met déze BN’er

André Hazes springt van vrouw naar vrouw en lijkt er maar geen genoeg van te krijgen. Zijn ex-verloofde Monique is heel anders: zij heeft maar één grote liefde in haar leven en dat is haar zoontje André. Of is er toch nog iemand anders?

Oogje op elkaar?
Shownieuws weet dat er opnieuw geruchten rondgaan over een liefde tussen Monique en Tino Martin! En dat terwijl de volkszanger voor zover bekend nog steeds gelukkig is met zijn vriendin Kimberly.

Het gerucht over de ontluikende liefde tussen Monique en Tino stak voor het eerst de kop op in 2019, toen Monique en André Hazes uit elkaar gingen en de jonge volkszanger verder ging met Bridget Maasland. Uiteraard was van het gerucht niets waar. Toch wordt nu opnieuw beweerd dat Monique en Tino een oogje op elkaar hebben.
Volgers reageren op berichten van Tino op Instagram onder andere met: ,,Jij en Mo! Blijf van de drank af, doe haar dat niet weer aan. Ik zei heel lang geleden, oh dat zou een goeie match zijn, Tino en Mo. En YESS! Veel geluk samen.”

Reactie Kimberly
Ook Kimberly reageert op het gerucht, die er gelukkig smakelijk om kan lachen en haar vriend niet meteen verdenkt van vreemdgaan. ,,Thee met dubbel suiker, casino wit mét boter en rosbief en niet te vroeg de gordijnen open ’s morgens! Prettige wedstrijd, Monique”, schrijft zij.

Doorgaan met lezen

Trending