Zien: Auto Marco Borsato gespot op oprit Leontine
Connect with us

Celeberties

Zien: Auto Marco Borsato gespot op oprit Leontine

Na de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag lijkt Marco Borsato zich te verstoppen in zijn woning in Alkmaar. Maar onlangs werd zijn auto ineens gespot op een andere oprit, namelijk die van Leontine!

Over de staat van de relatie van Marco en Leontine is nog altijd weinig duidelijk. Maar omdat Leontine sinds de beschuldigingen niet meer samen is gezien met de zanger, werd de indruk gewekt dat ze afstand van hem heeft genomen.

Heeft ze Marco toch niet laten vallen?

Maar weekblad Privé heeft deze week een foto gepubliceerd waarop te zien is dat de auto van Marco op de oprit van Leontine staat. De zanger zou op dat moment samen met Leontine in de woning geweest zijn. Heeft ze hem dan toch niet laten vallen?

De relatie van Marco en Leontine kent diepe dalen. Na de schokkende scheiding van een aantal jaren geleden waren ze nét weer bezig met een doorstart toen de schokkende onthullingen over The Voice Of Holland naar buiten kwamen.

Binnen niet al te lange tijd zal er dan ook een beslissing worden genomen of Marco wel of niet vervolgd gaat worden. Tot die tijd lijkt de zanger ondergedoken te zijn en wil hij niet met de media praten. Collega’s lijken niets meer met hem te maken te willen hebben en daarom heeft de zanger één iemand in vertrouwen genomen, en dat is Leontine. Is voor de zanger dan toch niet álles verloren?

Celeberties

Heftig: ‘Lil’ Kleine gooide zijn eigen vader van de trap af’

Lil Kleine zal waarschijnlijk nooit meer enige populariteit winnen in Nederland na alles wat er inmiddels is gebeurt. Het begon een aantal jaren geleden al met de rapper, toen hij zijn fans vroeg om hun middelvinger naar de politie op te steken…

Dat werd uiteindelijk door de vingers gezien maar wat hij vervolgens met zijn vriendin Jamie Vaes heeft gedaan is onvergeeflijk, die heeft hij namelijk zwaar mishandelt. Maar dit schijnt niet het enige te zijn wat Jorik Scholten de afgelopen jaren heeft gedaan.

Hij zou namelijk volgens insiders ook zijn vader hebben aangepakt. Hij zou de oude man zelfs van de trap af hebben gegooid.

Lil Kleine heeft vader mishandeld

Jorik moet nu weer twee weken zitten nadat hij eerder vrij was gelaten, het OM was het daar niet mee eens en ging in hoger beroep. Kleine moet nu dus minimaal 14 dagen zitten.

In de podcast genaamd ‘Bajes Special’ werd het volgende over de mishandeling van zijn vader gezegd: ,,Volgens mij was dat met die kwestie op Ibiza, dat hij zijn vrouw had mishandeld. Iemand stuurde mij toen anoniem een berichtje met: ‘die Lil’ Kleine daar kijk ik helemaal niet van op. Die heeft zijn eigen vader een keer de trap afgeduwd’.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Johnny de Mol valt genadeloos door de mand: “Onwijs pijnlijk!”

Johnny de Mol was afwezig bij zijn talkshow HLF8 afgelopen maandag en dinsdag. Het was nog even onbekend wat de reden hiervoor was maar woensdag kwam toch het verlossende bericht dat het een buikgriepje was. De presentator zat woensdag dan ook weer als vanouds op zijn vaste plek. Hélène Hendriks was de aangewezen persoon die de presentator mocht vervangen als host van de talkshow. Er kwamen behoorlijk positieve berichten over deze wissel voorbij op Twitter. Het is dan ook algemeen bekend dat de peperdure talkshow erg slecht presteert en niet eens mee kan doen met de Dag Top 25 op ‘Kijkonderzoek’.

Om hier op plek 25 te komen zijn namelijk ongeveer 600.000 kijkers nodig, iets waarbij Johnny met enige regelmaat op de helft zit. Natuurlijk zijn er verschillende oorzaken te bedenken voor deze slechte scores. SBS6 doet het sowieso érg slecht de laatste jaren en er is veel concurrentie. Maar er is meer…

Johnny de Mol blijft slecht scoren!

Hélène Hendriks heeft natuurlijk twee dagen mogen invallen voor Johnny. Maandag kwam dan behoorlijk onverwacht en er waren dan ook als vanouds maar 307.000 kijkers aanwezig bij het programma. Hoewel de presentatrice meldde dat de verwachting was dat Johnny “morgen” weer aanwezig zou zijn, hebben kijkers wellicht toch hoop gehouden. De dag erna was Johnny namelijk nog steeds ziek en zat Hendriks opnieuw op zijn stoel. De talkshow wist de hoogste score in tijden te behalen met ruim 100.000 kijkers meer dan de avond ervoor. Er zaten ruim 416.000 kijkers voor de buis naar Hendriks te kijken. Woensdag was De Mol weer op zijn oude plek, de cijfers daalde naar 336.000. Donderdag zakte de cijfers alweer naar 312.000. Of dit te maken heeft met de wisseling van presentatoren kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Afgelopen vrijdag bleek de show zelfs steken op 289.000 kijkers, historisch laag. Kritiek op Twitter blijft niet uit:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Tegenslag voor Rachel Hazes: ‘Ernstig ziek’

Rachel Hazes was jarig ze werd 52 jaar en normaal viert ze dat groots. Maar dat lijkt dit jaar niet te gaan lukken. Rachel plaatste namelijk de onderstaande foto op haar Instagram account. Daarop is te zien dat ze ziek is en corona heeft. Even geen feestje voor Rachel dus.

Wel kreeg Rachel al verschillende felicitaties binnen onder meer van haar ex schoondochters. Zo feliciteerde Bridget Maasland haar en wenste haar veel beterschap. Ook Sarah van Soelen feliciteerde Rachel en zei het volgende:

“Wat een ander ook zegt, laat ze gaan, laat ze doen, laat ze praten. Voor mij ben jij een sterke, lieve, zorgzame en hardwerkende vrouw. Ik hoop dat je vandaag in het zonnetje wordt gezet. Happy Birthday lieve schat! Ik ben trots op je!”

Dat Rachel het altijd zo goed kan vinden met de ex vriendinnetjes van haar zoon Andre blijft opvallend. De vraag blijft dan toch waarom Monique zo een bloedhekel aan Rachel heeft. Ziet zij dan echt als enige wat voor foute invloed Rachel op Andre heeft.

Doorgaan met lezen

Trending