Zien: Baby geboren met chagrijnig gezicht gaat heel Nederland over
Connect with us

Nieuws

Zien: Baby geboren met chagrijnig gezicht gaat heel Nederland over

Toen de kleine Winter Josephine werd geboren, zei iedereen die haar zag, “Ze ziet er zo gek uit,” omdat ze een pasgeboren baby was met een frons. Haar moeder Hollie Wallis dacht dat haar babymeisje kon denken: “Ik voelde me daar op mijn gemak”. Zet me terug!” Maar haar knorrige gezicht maakte mensen aan het lachen, vooral haar moeder, die een enge tijd doormaakte tijdens het dragen en bevallen van Winter.

Wij van Lekkerleven zijn blij om je het verhaal te vertellen van deze bundel van vreugde met een boos gezicht en hopen dat haar verhaal een glimlach in het jouwe zal snijden.

Zwanger zijn van Winter was een aangename verrassing.

 

 

Het was moeilijk voor Hollie Wallis om haar ogen te geloven toen haar zwangerschapstestkit positief leek. Dit kwam omdat ze het jaar ervoor een paar operaties had gehad om een grote massa uit haar baarmoeder te verwijderen, zodat ze niet verwachtte weer zwanger te worden. Ze was gezegend met 2 jongens uit een eerdere relatie, maar haar man had geen kinderen, waardoor ze in extase was op het nieuws. Ze had echter 50 dollar uitgegeven aan zwangerschapstesten om te bevestigen, die allemaal dezelfde hoopvolle resultaten lieten zien.

De dokter had slecht nieuws.

In het begin verliep alles vrij vlot en de zwangerschap was niet anders dan haar vroegere. Dat was totdat ze naar de dokter ging voor een echo, toen de dokter geen vruchtwater kon detecteren. Dit was erg verontrustend omdat het deze beschermende vloeistof is die als kussen dient voor de groeiende foetus. Hollie’s hart zonk.

Bij haar werd de diagnose oligohydramnios gesteld, een aandoening waarbij er tijdens de zwangerschap weinig vruchtwater is. Op de tweede echo konden ze, tot haar opluchting, vochtzakken vinden en de baby verscheen gezond op de monitor. Ze werd geboekt om de volgende maandag naar het ziekenhuis te gaan. Maar toen ze op zondagochtend wakker werd, had ze het gevoel dat er iets niet in orde was en haastte ze zich naar het ziekenhuis.

Hollie kwam in een onverwachte noodsituatie terecht.

Hollie had gelijk om haar moederinstinct te vertrouwen omdat het een noodsituatie was… Ga verder naar de volgende pagina voor het vervolg van dit verhaal.

Ze moest onmiddellijk een keizersnede ondergaan. Zonder dat ze de kans kreeg om met haar man te praten, werd Hollie na het tekenen van het papierwerk naar de operatiekamer gereden en werd haar verteld over de risico’s van een keizersnede. Stel je voor hoe bang ze moet zijn geweest, vooral omdat dit haar eerste ervaring zou zijn met dit soort bevallingen.

De geboorte van Winter was een wonder.

Met haar man die buiten wachtte, niet wetende dat ze op dat moment zelfs geopereerd werd, wenste Hollie in stilte dat haar kleintje het goed zou hebben. Tegen alle verwachtingen in werd Winter Josephine veilig bevrijd. Ze was erg klein voor een baby die na haar uitgerekende datum werd geboren, maar ze was gezond. De stoere baby begroette haar familie met intense wenkbrauwen alsof ze ongelofelijk veel last van hen allen had.

Baby’s die met zo weinig vruchtwater geboren worden, lopen het risico om na de geboorte een handicap te krijgen, zelfs met fysiotherapie. Sommige baby’s overleven het niet eens, terwijl andere baby’s een onvolledige longuitrijping kunnen krijgen. Maar Winter was een overlevende! Ze was taai, net als haar gelaatsuitdrukking.

Winter heeft het overleefd en maakt de dagen van de mensen nog steeds beter.

Hollie zette de foto’s van Winter op Facebook om hulp te krijgen bij het fotograferen van haar, omdat ze er altijd zo chagrijnig uitziet. Veel mensen waren dankbaar om de foto’s van Winter te zien omdat ze hun dagen een beetje vrolijker hebben gemaakt.

Haar foto’s werden ook op Instagram gezet omdat Hollie wilde dat ze een strikrepet was, maar haar unieke gezicht maakte het moeilijk om dat te doen. Echter, de foto’s van Winter blijven de mensen vreugde geven, vooral met Hollie’s brutale bijschriften.

Heb je ooit andere baby’s gezien met een boze uitdrukking? Deel het verhaal van baby Winter met mensen die iets nodig hebben om over te lachen vandaag!

BNers

Caroline Tensen werkt extreem hard: Vermoeiende 4 uren per dag!

Caroline Tensen, de bekende presentatrice in Nederland, lijkt een blijvende aanwezigheid op televisie te hebben.

Al sinds de jaren ’80 is ze een vertrouwd gezicht op het kleine scherm en heeft ze meer showbizzvrienden dan we ooit zouden kunnen tellen.

Met naar verluidt een aanzienlijke bankrekening van vier miljoen euro en een jaarlijks inkomen dat de meesten van ons doen duizelen, zou je kunnen denken dat Caroline haar dagen doorbrengt in de luxe kappersstoel van Leco van Zadelhoff. Maar niets is minder waar.

Caroline, die zichzelf een echt werkpaard noemt, draait marathonsessies voor het programma ‘Eén tegen 100’, sessies die de gemiddelde werknemer duizelig zouden maken.

“Ik neem drie shows per dag op, elk minstens anderhalf uur lang, met honderd deelnemers.

Je moet voortdurend scherp zijn,” onthult ze in een interview met TROS.

En als je denkt dat dit betekent dat ze het hele jaar door aan het werk is, heb je het mis.

“We nemen een heel seizoen op in één week,” onthult Caroline.

De overige 51 weken van het jaar kan ze dus genieten van haar welverdiende rust, want Caroline werkt zo hard, nietwaar?

Dus Caroline klaagt dat ze een week lang 4,5 uur per dag moet werken en de rest van het jaar op haar lauweren kan rusten voor een vorstelijk salaris.

Caroline, realiseer je je wel dat er mensen zijn die echt keihard werken, minstens 8 uur per dag, vijf dagen per week, en zwaar fysiek werk verrichten?

Dat Caroline het aandurft om achter een bureau te staan, vragen te stellen en te praten, en dat “hard werken” noemt. Het moet niet gekker worden.

Doorgaan met lezen

Nieuws

De Koudste Winter in 100 Jaar: Zorg dat je goed voorbereid bent!

Nu de zomer tot het verleden behoort en zelfs in de bergen de eerste sneeuwval al heeft plaatsgevonden, hebben wetenschappers hun voorspellingen voor de winter van 2023-2024 bekendgemaakt.

De afgelopen zomer was warm en overwegend droog, en sommige wetenschappers geloven dat dit kan wijzen op een lange en koude winter in het verschiet.

De theorie hierachter is vrij eenvoudig: het warme weer leidt tot meer smeltend Noordpoolijs, wat op zijn beurt meer hogedrukgebieden uit het noorden kan veroorzaken, wat resulteert in lagere temperaturen.

Deze theorie is al enkele jaren in omloop en is gebaseerd op Amerikaans onderzoek.

Dit onderzoek suggereert dat het smelten van de ijskappen leidt tot meer sneeuwval in Siberië, wat op zijn beurt een koudere winter in Europa kan veroorzaken.

Hoewel deze gedachte interessant is voor liefhebbers van winterweer, meldt het KNMI echter dat er geen duidelijk verband is tussen het zomerweer en de wintertemperaturen.

Elk najaar uiten tal van meteorologen hun verwachtingen voor de winter.

Naast meteorologen zijn er andere wetenschappers die hun voorspellingen baseren op verschillende factoren, zoals zonnecycli, de ijsbedekking in Siberië, de activiteit van de poolwervel en andere singulariteiten.

Bovendien zijn er volkswijsheden die beweren de kou en sneeuw voor de komende winter te voorspellen, zoals het meten van de lengte van de alpendistel in Frankrijk of de hoogte van mierenhopen in Oostenrijk.

Over het algemeen zijn deze winterverwachtingen positief voor wintersportliefhebbers, wat suggereert dat het weer een strenge winter met veel sneeuw zou kunnen worden.

Een van de meest betrouwbare winterverwachtingen wordt elk jaar gemaakt door het ‘National Oceanic and Atmospheric Administration’ (NOAA).

Dit jaar voorspelt de NOAA echter een ongunstige winter voor liefhebbers van koud weer, met een verwachting van 1-2 graden warmer dan het gemiddelde.

Dit zou mogelijk de warmste winter ooit kunnen worden.
sneeuw winter

Het positieve aspect is dat, mede door het weerfenomeen ‘El Niño’, er veel meer neerslag wordt voorspeld.

Dit zou kunnen betekenen dat er veel sneeuwval is voor wintersporters in de skigebieden, hopelijk een welkome ontwikkeling voor hen!

Doorgaan met lezen

Nieuws

Denny doorzoekt elke prullenbak naar statiegeldblikjes: ‘Ik moet mijn katten toch kunnen voeden’

In een wereld waar sommigen statiegeldblikjes van vijftien cent achteloos in de prullenbak gooien, is er een groep mensen die fanatiek op zoek gaat naar deze waardevolle recyclables.

Een van hen is de 46-jarige Denny, die dagelijks meerdere rondjes door Spijkenisse fietst om tientallen euro’s aan blikjes en flesjes te verzamelen. Maar voor Denny is dit geen zinloze bezigheid; het is zijn manier om de belofte aan zijn overleden moeder na te komen en haar katten te blijven verzorgen.

Het Geluk van een Oude Bodywarmer:
Denny begint zijn dagelijkse zoektocht door zijn fiets uit de berging te halen en een plastic tas aan het stuur te bevestigen.

Voordat hij echter vertrekt, trekt hij zijn vertrouwde zwarte bodywarmer aan, met het Scania-logo en opvallende gaten aan de achterkant.

Deze oude bodywarmer, zegt hij, brengt hem altijd geluk. Het herinnert hem aan zijn oorspronkelijke droom om vrachtwagenchauffeur te worden, een droom die nooit werkelijkheid werd door verkeerde keuzes in het leven.

De Drang om Elk Blikje te Vinden:
Denny is vastberaden in zijn missie; hij is bereid om door overvolle vuilnisbakken te graven en zelfs afgelegen bossen en wateren te doorzoeken.

Hij kleedt zich op deze manier, niet alleen voor zijn eigen veiligheid, maar ook om elk bruikbaar blikje te kunnen redden.

In tegenstelling tot anderen die alleen de bovenste blikjes uit prullenbakken halen, keert hij de hele bak om, soms met een opbrengst van wel 18 euro in slechts een kwartier.

De Noodzaak Achter de Missie:
Voor Denny is “statiegeldjagen” een bittere noodzaak. Nadat zijn moeder overleed, werd hij gedwongen te verhuizen en kampte hij met aanzienlijke schulden.

Zijn financiële situatie dwong hem tot deze inspanning. Maar voor Denny is er een diepere drijfveer – het verzorgen van de katten van zijn overleden moeder, twee van de drie katten die hij beloofd heeft nooit op te geven. Dit maakt zijn dagelijkse zoektocht onmisbaar.

De Gemeenschap Erkent zijn Inzet:
Ondanks dat Denny pas drie maanden in Spijkenisse woont, wordt hij op straat vaak herkend en aangesproken door mensen die zijn toewijding waarderen.

Sommigen bieden zelfs spontaan blikjes aan om hem te helpen. Denny benadrukt het feit dat veel mensen de waarde van deze recyclebare materialen niet erkennen, terwijl ze een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren aan iemands inkomen.

Conclusie:
Denny’s dagelijkse toewijding aan het verzamelen van statiegeldblikjes is niet alleen een manier om zijn financiële situatie te verbeteren, maar ook een eerbetoon aan de belofte die hij aan zijn overleden moeder heeft gedaan.

Terwijl hij door Spijkenisse fietst, blijft hij vastberaden en positief, zelfs in het licht van concurrentie en onbegrip van anderen.

Zijn inzet is een krachtige herinnering aan hoe kleine inspanningen een groot verschil kunnen maken in iemands leven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending