Zien: Barbie Samantha de Jong heeft twéé (!) gigantische tatoeages van vriendje laten zetten!
Connect with us

Celeberties

Zien: Barbie Samantha de Jong heeft twéé (!) gigantische tatoeages van vriendje laten zetten!

Samantha de Jong aka Barbie heeft een behoorlijk bewogen verleden wanneer het gaat om vriendjes. Dit jaar heeft de blondine nog een tatoeage laten zetten met: “Eigendom van Gelmore”. Gelmore was destijds haar vriendje en vermoedelijk de vader van haar laatste kindje. Gelmore is echter een paar weken later overleden, volgens geruchten door een overdosis.

Samantha heeft niet veel later deze gigantische tatoeage laten bedekken met een nóg gigantischere tatoeage. Er staat nu een levensgrote vogel (of engel) op haar borstkas zoals je hier nog even kunt zien. We kunnen dus wel stellen dat Samantha leert van de fouten die ze in de praktijk maakt. Normaliter zou je nu dus denken dat deze dame nóóit meer een tatoeage laat zetten met de naam van haar vriendje. Maar dan ben je even vergeten dat het hier om Samantha gaat.

Barbie leert niet van het verleden!

Samantha heeft sinds een tijdje een nieuw vriendje. Een nogal agressief vriendje die nogal vaak in de bajes weet te belanden. Onlangs nog vanwege deze bizarre video. En ja, bij een nieuw vriendje hoort natuurlijk weer een nieuwe tatoeage die iemand over 6 maanden weer moet bedekken met een gigantische vogel. Of zoiets. Samantha is dan ook niet voor één tatoeage gegaan maar twee. En het zijn wederom geen kleintjes geworden zoals je hieronder kunt zien!

Celeberties

Gerard Joling maakt zich grote zorgen om zijn moeder (92)

Ze verloor haar grote liefde, brak haar borstbeen en viel twee keer van de fiets. Het is geen wonder dat Gerard Joling zich zorgen maakt om zijn hoogbejaarde moeder Janny. ‘En dan voelt ze zich ook nog eenzaam.’

Wie de verschillende kanalen op internet waar Gerard Joling (61) zich roert een beetje volgt, ziet met grote regelmaat ook zijn moeder Janny voorbijkomen. Er gaat geen week voorbij zonder dat haar zingende zoon haar een bloemetje brengt. ‘Natuurlijk. Maar ik moet je zeggen dat er sowieso heel goed voor haar wordt gezorgd,’ vertelt Gerard aan Story. ‘Zeker niet alleen door mij. Ook door mijn broer, zus, zwager en de kleinkinderen. En door de kinderen van haar overleden vriend Cor. En daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ze woont nog steeds op zichzelf en dan denk ik weleens: jeetje, wat een sterke vrouw.

Ze heeft vorig jaar haar borstbeen gebroken, is twee keer van de fiets gevallen. En natuurlijk is Cor ook nog overleden, wat een ellende voor zo’n oud mens. Soms voelt ze zich ook best een beetje eenzaam. Dat zegt ze dan meteen tegen me. Zo van: Jemig Geer, dan ben ik dan en dan weer alleen. Ze maakt ook echt tijdsblokken. Tussen twee en drie komt die, dan die, en kom jij dan daarna? vraagt ze dan. Maar goed, op de een of andere manier rolt ze er toch doorheen. Ik ben enorm trots op haar.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jeffrey lijkt de échte reden aan te geven waarom het misliep tussen hem en Gordon en die is niet fraai

Gordon maakte in oktober een einde aan zijn relatie met Jeffrey. Die laatste was zelfs met hem mee naar Dubai getrokken, maar keerde snel weer terug.

Gordon plaatste een opvallende post op zijn Instagram. “Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan. Ik ben weer in mijn kracht en ga weer vol gas!”

Jeffrey reageerde ook op die post. “Een uur geleden smeekte hij nog om een achtste kans”, schrijft hij.

Een volger van Jeffrey vroeg hem daarna het volgende: “Ben jij ooit bedrogen?”

Een antwoord kwam er niet. Jeffrey wiste zelfs zijn reactie. Dat meldt Shownieuws. Het lijkt een duidelijk antwoord te zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama: ‘Patty Brard is intens verdrietig en heeft het moeilijk’

Vandaag is het precies 6 maanden geleden dat Patty Brard haar moeder overleed. Ze plaatste dan ook de onderstaande foto van haar en haar moeder op haar Instagram account met de boodschap.

”Alweer 6 maanden geleden … RIP lieve mama”

Hoewel ze haar moeder dus moet missen is Patty wel heel blij dat de band met haar dochter Priscilla weer herstelt is. De twee hadden jaren geen contact met elkaar. Priscilla vond namelijk dat haar moeder zich anders gedroeg dan dat ze doet als er camera’s bij zijn. Dit kon Priscilla niet aanzien en die besloot een opleiding te gaan volgen in Zwitserland en liet dus jaren niks van haar horen.

Wij denken dat er wel iets meer heeft gespeeld tussen de twee dan dit verhaal, maar het is fijn dat de twee elkaar hebben vergeven en alles weer zoals vanouds is geworden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending