Zien: Beau van Erven Dorens heeft flinke ruzie met Linda de Mol
Connect with us

Celeberties

Zien: Beau van Erven Dorens heeft flinke ruzie met Linda de Mol

Beau van Erven Dorens laat weten dat hij Linda de Mol al 2 jaar lang niet gesproken heeft. Volgens Beau is Linda nog steeds boos dat hij één van haar programma’s presenteert die ze niet mocht meenemen met haar overstap van RTL naar SBS6.

Beau en Linda hebben jaren succesvol en fijn samengewerkt. Zo hebben ze de talkshow ‘Linda & Beau op Zondag’ gepresenteerd en werkte ze jarenlang samen in het programma ‘Ik hou van Holland’. Maar Beau is er nu ook wel klaar mee hij haalde dan ook hard uit naar de familie de Mol en vond het absurt dat iedereen maar rekening moet houden met hun en alles moeten doen wat ze zeggen.

Beau zegt er nu het volgende over:

“Het is een aardige vrouw die ik hoog heb zitten en met wie ik fijn samengewerkt heb. Maar ik doe gewoon waar ik zin in heb. Zij vat dat blijkbaar persoonlijk op, maar zij schrijft ons niet de wet voor. Het niet zo dat wij als een soort horigen moeten doen wat de familie De Mol vindt.”

Ook laat Beau weten Linda al 2 jaar niet meer gesproken te hebben.

“Ik heb Linda dus nooit meer gesproken over Weet Ik Veel nadat ik het over heb genomen, dus dat zegt wel dat het niet lekker zit.”

“Maar van mijn kant: ik ben gewoon presentator en ik maak dat programma. Dat is mijn werk en ik zie dat gewoon heel simpel. Ik zie het misschien veel simpeler dan het is, maar ik vind het jammer dat daar dan ruzie over is ontstaan.”

Celeberties

Heftig: Sylvie Meis nu ook in buitenland gigantisch onderuit gegaan!

Sylvie Meis lijkt al een tijdje volledig verdwenen te zijn uit de Nederlandse televisiewereld. Volgens verschillende showbizzkanalen was haar populariteit in Nederland al flink aan het dalen waardoor ze steeds moeilijker aan de bak zou komen. Echter heeft deze dame ook flinke bekendheid bij onze oosterburen. In Duitsland heeft de blondine namelijk aardig wat klussen kunnen krijgen op televisie. Zo is de presentatrice te zien geweest in het Duitse ‘Das Supertalent’ en ‘Deutschland sucht den Superstar’ als jurylid en gast-jurylid. Ook is ze kandidaat en later jurylid geweest bij de Duitse versie van Let’s Dance van 2010 tot 2017 waarna ze weer op de Nederlandse televisie verscheen.

Maar de Nederlandse opleving was van korte duur, ze vertrok weer naar Duitsland. Maar ook daar lijkt het einde toch wel in zicht te zijn. In ‘Strikt Privé’ geeft Evert Santegoeds aan hoe het nu precies gaat met de carrière van de blondine. Niet best.

Duitsers klaar met Sylvie Meis!

Het eerste wat erover gezegd wordt is dat de presentatrice meer op het strand dan in de spotlights gezien wordt. Evert: “Je ziet toch wel dat de Duitsers letterlijk en figuurlijk een beetje uitgekeken op haar raken. Haar rumoerige privéleven heeft daar zeker aan ten grondslag gelegen. Sylvie heeft het natuurlijk aardig bont gemaakt door ieder jaar met een andere liefde op hetzelfde steigertje te gaan zitten.” Hierin verwijst Evert naar de kortstondige verloving met Charbel Auoad in 2017 en de bruiloft met Niclas Castello in 2020 en alles wat daar tussenin heeft gezeten. Hij vervolgt: “Afgelopen zomer werd ze ingezet in een koppelshow ‘love Island’. De bedoeling was dat haar aanwezigheid dat programma een enorme boost zou geven. Dat was het helemaal niet, de kijkcijfers zijn gehalveerd. Vervolgens plaatst ze wéér een foto van een ander strand. Die Duitsers hebben meer van: ‘Ga maar lekker naar dat strand.’!” Meer vanaf minuut 3:31:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Bridget Maasland is hier naar bed geweest met Donny Roelvink”

Roddelkoning FawryNotSawry heeft laten weten dat volgens hem Bridget Maasland naar bed is geweest met Donny Roelvink. Hij zegt dat hij foto’s heeft gezien van de twee en dat er zeer intieme plaatjes tussenzaten.

Fawry zei dat tijdens de ochtendshow en Barend van Deelen en sidekick Iris Enthoven konden het niet geloven.

Donny had laatst nog flink uitgehaald naar zijn ex en is helemaal klaar met haar. Hij zei onlangs het volgende “Als ik geen liefde van je krijg, je niet kan vertrouwen, niet gemotiveerd van je raak, niet een goed/diep gesprek met je kan voeren, geen goede energie van je krijg, blijf dan alsjeblieft bij mij uit de buurt.” Duidelijk woorden van Donny, die het bericht afsluit met “Je wordt bedankt.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterkte: Zó slecht gaat het momenteel dus met zanger Jan Smit

Het schijnt behoorlijk slecht te gaan met Jan Smit. De zanger kampt met behoorlijk wat problemen met zijn keel waardoor hij niet kan zingen. Er zijn helaas nóg meer dingen die in het leven spelen van de Volendammer. Jan Dules sprak over hem op de radio bij 100% NL. Hij heeft hier aangegeven dat de keren dat hij hem zag hij er niet erg goed uit zag. Hij blijkt behoorlijk wat afgevallen te zijn voor het schaatsprogramma waar hij aan mee heeft gedaan. Dit was zo’n 13 kilo. Dit doet nogal wat met je, zowel fysiek als mentaal. Vooral wanneer het al niet zo lekker met je gaat, dan kan je dat er gewoon niet bij hebben, aldus Jan Dules.

Het gaat niet lekker met Jan Smit

Hij heeft ál zijn programma’s en optredens afgezegd. Zijn agenda was al onmenselijk druk en daar deed hij het schaatsprogramma gewoon naast geeft Dules aan “Ik kan alleen maar respect hebben voor de keuze die hij heeft gemaakt”. Je zult Jan dus niet veel zien tot het einde van 2019, of hij daarna weer snel de draad zal oppakken is nog niet duidelijk.

Post op Instagram

Dit plaatste hij op Instagram om zijn fans duidelijk te maken wat er speelt: “Lieve allemaal! Ik heb -nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep-, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe… Alle geplande optredens en/of activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data. Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album!”

Doorgaan met lezen

Trending